Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 ee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 sipeyskeyk said: Ben de sübliminal mesaj verdim, fırsattan istifade. Adassdssddf. Süblim sen dolayı faşik yönetimce bamlanmış. Beter ol. Hadi go go LCW asdafsadd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 bisiklet yaka bol tshirt lobisi infaz etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 senko said: newyorker diye bi yer buldum 1€ a vardı tshirtler aldım bikaç tane 3. yıkama da sağı solu yamuldu. hoş 10€ olanın da 6-7. yıkama da yamulduğunu düşünürsek, gayet f/p ürünleri olduğu kanısına vardım. bak kardesim 7 tshirt alsan her gun farkli birisini giysen giydikten sonra cikartip utuleyip kaldirsan kenara koysan yikamadan bir tshirt yikanacak kadar kirlenene kadar 8 defa giyersin bu da 8hafta eder. 2 defa yikayip atsan 16hafta yani 4 ay eder. cok iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 sanssizsansli said: ben hep bu tişörtlerden giyiyorum http://c11.incisozluk.com.tr/res/incisozluk/11000/0/69830_o0c85.jpg of çok iyi. yani çok kötü ama çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 dasaaa said: bir tshirt yikanacak kadar kirlenene kadar 8 defa giyersin ay ben şok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Hakkaten bende. 2. Günün sonrasını düşünemiyorum. Dasaaa eminmisin 8. tur konusunda? Abavvv haggaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 adam ter bezlerini aldırmıştır belki niye şeyettiniz hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 tabii lan. eve gidince cikartip utuleyeceksin ama. mikropu kiriyor sicak. sonra efil efil as iste. bu deterjan falan hep sektor abi. benim arkadasim var. 7 senedir kafasina sampuan surmuyor. cok daha saglikli saclari. bunlar henkel-lever lobisi olm terlemek neden? bu kremli dus jeli terletiyor aslinda. dogal sabun ve sirkeli su kullanin. hem daha ucuz. ambalajina para veriyorsunuz anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 İlk sayfada V yakalı fit kesim tşört giyen patidaşlarımız olduğunu gördüm. Üzüldüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 şampuan konusunda muhtemelen haklısın abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Aceace said: İlk sayfada V yakalı fit kesim tşört giyen patidaşlarımız olduğunu gördüm. Üzüldüm... ben de uzuldum gobegim var giyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 dasaaa said: senko said: newyorker diye bi yer buldum 1€ a vardı tshirtler aldım bikaç tane 3. yıkama da sağı solu yamuldu. hoş 10€ olanın da 6-7. yıkama da yamulduğunu düşünürsek, gayet f/p ürünleri olduğu kanısına vardım. bak kardesim 7 tshirt alsan her gun farkli birisini giysen giydikten sonra cikartip utuleyip kaldirsan kenara koysan yikamadan bir tshirt yikanacak kadar kirlenene kadar 8 defa giyersin bu da 8hafta eder. 2 defa yikayip atsan 16hafta yani 4 ay eder. cok iyi bence. 8 ne olm sasır lan tshirt. 2 max tshirt'te havalar sıcak bazen ufak terliyorsun fln hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 konuyu açan neden yörüngedışı lan açar açmaz uçmuş zaar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 v yakadan banlandı diyecem de loto çıkmış yönünge için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 senko said: 8 ne olm sasır lan tshirt. 2 max tshirt'te havalar sıcak bazen ufak terliyorsun fln hatta. sucuk yersen kokutursun. sucuk yanlis orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 WÜRST var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Amele tarzı derin yaka V giymedikçe sıkıntı yok. Haaa derin V giyerim, göğüs gıllarımı fışkırtırım derseniz, lütfen “yörüngede” kalınız adsafsdsad. Ama Sipeys styla değil, onunkisi tamamen BİNGO. ( Süblim böööle olur.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 senko said: WÜRST var desene ALLES HAT EIN ENDE NUR DIE WURST HAT ZWEI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar