DavidMills Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 sipeyskeyk said: Ben de sübliminal mesaj verdim, fırsattan istifade. Adassdssddf. Süblim sen dolayı faşik yönetimce bamlanmış. Beter ol. Hadi go go LCW asdafsadd
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 bisiklet yaka bol tshirt lobisi infaz etti.
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 senko said: newyorker diye bi yer buldum 1€ a vardı tshirtler aldım bikaç tane 3. yıkama da sağı solu yamuldu. hoş 10€ olanın da 6-7. yıkama da yamulduğunu düşünürsek, gayet f/p ürünleri olduğu kanısına vardım. bak kardesim 7 tshirt alsan her gun farkli birisini giysen giydikten sonra cikartip utuleyip kaldirsan kenara koysan yikamadan bir tshirt yikanacak kadar kirlenene kadar 8 defa giyersin bu da 8hafta eder. 2 defa yikayip atsan 16hafta yani 4 ay eder. cok iyi bence.
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 sanssizsansli said: ben hep bu tişörtlerden giyiyorum http://c11.incisozluk.com.tr/res/incisozluk/11000/0/69830_o0c85.jpg of çok iyi. yani çok kötü ama çok iyi.
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 dasaaa said: bir tshirt yikanacak kadar kirlenene kadar 8 defa giyersin ay ben şok
DavidMills Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Hakkaten bende. 2. Günün sonrasını düşünemiyorum. Dasaaa eminmisin 8. tur konusunda? Abavvv haggaten.
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 adam ter bezlerini aldırmıştır belki niye şeyettiniz hemen.
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 tabii lan. eve gidince cikartip utuleyeceksin ama. mikropu kiriyor sicak. sonra efil efil as iste. bu deterjan falan hep sektor abi. benim arkadasim var. 7 senedir kafasina sampuan surmuyor. cok daha saglikli saclari. bunlar henkel-lever lobisi olm terlemek neden? bu kremli dus jeli terletiyor aslinda. dogal sabun ve sirkeli su kullanin. hem daha ucuz. ambalajina para veriyorsunuz anca.
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 İlk sayfada V yakalı fit kesim tşört giyen patidaşlarımız olduğunu gördüm. Üzüldüm...
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 şampuan konusunda muhtemelen haklısın abi
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Aceace said: İlk sayfada V yakalı fit kesim tşört giyen patidaşlarımız olduğunu gördüm. Üzüldüm... ben de uzuldum gobegim var giyemiyorum.
senko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 dasaaa said: senko said: newyorker diye bi yer buldum 1€ a vardı tshirtler aldım bikaç tane 3. yıkama da sağı solu yamuldu. hoş 10€ olanın da 6-7. yıkama da yamulduğunu düşünürsek, gayet f/p ürünleri olduğu kanısına vardım. bak kardesim 7 tshirt alsan her gun farkli birisini giysen giydikten sonra cikartip utuleyip kaldirsan kenara koysan yikamadan bir tshirt yikanacak kadar kirlenene kadar 8 defa giyersin bu da 8hafta eder. 2 defa yikayip atsan 16hafta yani 4 ay eder. cok iyi bence. 8 ne olm sasır lan tshirt. 2 max tshirt'te havalar sıcak bazen ufak terliyorsun fln hatta.
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 konuyu açan neden yörüngedışı lan açar açmaz uçmuş zaar..
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 v yakadan banlandı diyecem de loto çıkmış yönünge için.
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 senko said: 8 ne olm sasır lan tshirt. 2 max tshirt'te havalar sıcak bazen ufak terliyorsun fln hatta. sucuk yersen kokutursun. sucuk yanlis orada.
DavidMills Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Amele tarzı derin yaka V giymedikçe sıkıntı yok. Haaa derin V giyerim, göğüs gıllarımı fışkırtırım derseniz, lütfen “yörüngede” kalınız adsafsdsad. Ama Sipeys styla değil, onunkisi tamamen BİNGO. ( Süblim böööle olur.)
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 senko said: WÜRST var desene ALLES HAT EIN ENDE NUR DIE WURST HAT ZWEI
Öne çıkan mesajlar