sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Yazın da gelmesiyle tişört ihtiyacı belirdi... Bira başlığı açılmadan bunu konuşalım da bitsin. Basic tişört almayı düşünüyorum birkaç tane. Mavi'den alıyordum ama farklı arayışlara girdim çeşit olsun diye. Kaft ve iamnotbasic'e baktım, butik takılalım ingilizce bir motto yapalım mikro çekimler yapalım çakalım geçelim gibi geldi biraz :) Fit kesim, V yakalı falan güzel basicler aldığımız yerler varsa paylaşalım. (Modal ve pamuk olsun, polyester istemezuk.) Aynısı polo yakalar için de geçerli. Bulamıyorum sağı solu yamuk yumuk olmayan düzgün kalıplı alternatifler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 lütfen fit kesim V yaka alma, bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 ^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 dreagloth said: lütfen fit kesim V yaka alma, bu kadar V ama küçük V. Ayrıca yakışıyor, erik gibi adamım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 ona bize karar veririz. koy fotoğraf görelim yakışıyor mu yakışmıyor mu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 kafan erik gibi, ayrıca kinjo haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 v yaka iyidir, niye itiraz ettiniz. derin dekolteli dememis adam asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 fit v yaka diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 seksi vucudunu mu kiskandin adamin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Kafamın erik gibi olduğu doğrudur. Bu herif işte yaşlı bir baba olduğu için, kıskanıyor genç sekSi erkekleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 kaft baya iyi kaliteli. iamnotbasic keriz silkeleme. threadless aslında olması gereken ama dolar kuru :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 ya fabrikasindan filan toptan al git duz tshirt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 polo yaka için lacoste, ama indirimleri beklemek lazım sezonda abartıyorlar fiyatları. BSC tshirt diye bişi vardı ilk çıktığında sadece düz renk desensiz ürün satıyorlardı sonra çeşitlendirdiler de artık görmüyorum hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 gir h/m e al çık abi, sezonluk giyip atacan çöpe ya da atma çöpe evde giy pijama niyetine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 ben hep bu tişörtlerden giyiyorum http://c11.incisozluk.com.tr/res/incisozluk/11000/0/69830_o0c85.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 İndietex (?) in tüm markalarında basic tshirt var. Oralara bi bak istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Wow, güzel gönderme. İNCE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Ben de sübliminal mesaj verdim, fırsattan istifade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 sen yörüngeden alıcan bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 catal gorunene kadar v uzasin ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 gömlekten 5 buton açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 h&m - loose fit t-shirtler güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 newyorker diye bi yer buldum 1€ a vardı tshirtler aldım bikaç tane 3. yıkama da sağı solu yamuldu. hoş 10€ olanın da 6-7. yıkama da yamulduğunu düşünürsek, gayet f/p ürünleri olduğu kanısına vardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Niye banlandı la sipeys Ha piyango vurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 senko said: newyorker diye bi yer buldum 1€ a vardı tshirtler aldım bikaç tane 3. yıkama da sağı solu yamuldu. hoş 10€ olanın da 6-7. yıkama da yamulduğunu düşünürsek, gayet f/p ürünleri olduğu kanısına vardım. almanyanın defacto su o, bak lcw si değil, defacto su. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar