uncla Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: John_Petrucci, 12 Şubat 2005 19:49 tarihinde demiş ki: sevişerek kalpten :-P[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 İnandığım şey uğruna[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptalığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoe-nix Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 bence huzurlu olması önemli[signature][hline]Gençliğimizde düşüncelerimizi oluşturan tüm konular sevgi ile ilgilidir,sonraları ise;tüm sevgilerimiz,düşüncelerimiz olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 istemem[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 sevdiğim kişiyi kurtararak..[signature][hline]| Paticik KO Moderator | Gamerbug Admin |[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 yüksek bi yerden sonsuz bi düşüş hissiyle düşerek ölmek isterdim...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: sonsuz bi düşüş hissiyle düşerek ölmek isterdim... devrik cümle dedikleri böyle bişi olsa gerek :lol:[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 elimizde olmayan bir şey üzerine tartışmak bana göre , zaman kaybından başka bir şey değil.[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ya duyguyu tam veremedim :) hiç bitmiyecekmiş gibi gelicek havada süzülerek düşücem off her neyse.. :lol:[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Ölmek sorun değil benim için. Aklımda çok korkunç bir rüya var. 'The sandman'de vardı hani. Rüya içinde rüya. BRRRRR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Aynı günleri yaşamak, aynı şeyleri tekrarlamak, aynı acıyı çekmek ve onu asla unutamamak bundan korkarım sadece.[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 rüyadan bi uyanıcan ama uyanman da bi rüyaymış aslında sonra bi bakıyosun aslında o da rüyaymış .. sonra tesadüfe gel ki o da rüyaymış diye gitse ve hiç uyanamasan nasıl olur acaba.. *derken uyanır*[signature][hline]Forum the bell tolls "ARAMAYA INANMIYORUM" Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 herangi bi rock weya metal konserinde ,pogo yaparken birden kendimi yerde bulup ezilerek ölmek isterdim =P ya da bungee jumping yaparken yere cakilip masum ve ani bi sekilde... hehe yada maganda kursununa kurban olup aniden... =P yok yok.. yada cok romantik bi sekilde düsünürsem.. aslinda asik olmadigim kisinin kollarinda ölmek isterdim:-D wazgectim, ben ölmek istemiorum =)[signature][hline]Your impossible ego fuck is like a Megalomaniacal tab on my tongue You fuckin' touch me I will rip you apart I'll reach in and take a bite out of that Shit you call a heart...!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 vanille çok çelişki içinde :D Sevdiğim kişinin hayatını kurtarmak için bir mermiye kurban gitmek. Huzur verici ve acı dolu olabilirdi. Ona bir daha sarılamamanın acısı, onun hayatına devam ediceğini bilmenin huzuru ve sevinci.[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Savaşarak ölmek 17. yüzyıl avrupasında büyük bir savaşta... veya napolyonun ordusunda ölmek. yada çanakkale de şehit düşmek. Ama ayrıca Taywan daki yeni yapılan Taiwan tower dan 660m yükseklikten atlamak. Ne kadar zevkli olur acep[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 sturm gibi olmek isterdim.[signature][hline]Fegro, 10 Şubat 2005 23:42 tarihinde demiş ki: Boya kitabı WoW un hevesi bitince gelirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: vaniLLe, 12 Şubat 2005 22:26 tarihinde demiş ki: herangi bi rock weya metal konserinde ,pogo yaparken birden kendimi yerde bulup ezilerek ölmek isterdim =P ya da bungee jumping yaparken yere cakilip masum ve ani bi sekilde... hehe yada maganda kursununa kurban olup aniden... =P yok yok.. yada cok romantik bi sekilde düsünürsem.. aslinda asik olmadigim kisinin kollarinda ölmek isterdim:-D wazgectim, ben ölmek istemiorum =) +1 pogo yaparken olmek :hmm: mantıklı en iyisi *ıcarken olmek klozet uzerinde :D[signature][hline]===>CheesteR<=== so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, Msn:[email protected]... | Resimlerim | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 bende şehit olmak isterdim, en azından ölümümün bir anlamı olur.[signature][hline] "Eğer kişi hem akıllı hem çalışkan ise takdir et, çalışkan fakat akıllı değil ise dikkat et, akıllı fakat tembel ise ikaz et, hem akılsız hem tembel ise imha et!.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 nası bi ölüm isterdim bilmiyorum da öldükten sonra söyleyeceğim ilk laf lortum res plz!!! :D:D[signature][hline]thanatos msnden demiş ki: allahsiz cakmaklar H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: blackchaos, 12 Şubat 2005 22:29 tarihinde demiş ki: Savaşarak ölmek 17. yüzyıl avrupasında büyük bir savaşta... veya napolyonun ordusunda ölmek. yada çanakkale de şehit düşmek. Ama ayrıca Taywan daki yeni yapılan Taiwan tower dan 660m yükseklikten atlamak. Ne kadar zevkli olur acep [signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 geyik yapmak bi yana benide bi dragon oldursun isterdim...[signature][hline]===>CheesteR<=== so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, Msn:[email protected]... | Resimlerim | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 lorttan cevap: sgtir biz kim resliicek tanrım res plz tanrı: bak cehennem yazıyor düz git.[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ben reskill yemek istiyorum[signature][hline]Forum the bell tolls "ARAMAYA INANMIYORUM" Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ben direk hasktr derim valla. ya aslında feci mrk ediom ama olunce koyar be ınsana[signature][hline]Fegro, 10 Şubat 2005 23:42 tarihinde demiş ki: Boya kitabı WoW un hevesi bitince gelirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 -sevişirken zevkten ölmek -Kurşun yağmuru arasında ölmek -Milyonlarca megatonluk bir patlamada en yakın kişi olarak ölmek[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar