Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nasıl bir ölüm isterdiniz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bence huzurlu olması önemli[signature][hline]Gençliğimizde düşüncelerimizi oluşturan tüm konular sevgi ile ilgilidir,sonraları ise;tüm sevgilerimiz,düşüncelerimiz olur...
Mesaj tarihi:
yüksek bi yerden sonsuz bi düşüş hissiyle düşerek ölmek isterdim...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
said:
sonsuz bi düşüş hissiyle düşerek ölmek isterdim...

devrik cümle dedikleri böyle bişi olsa gerek :lol:[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
Mesaj tarihi:
elimizde olmayan bir şey üzerine tartışmak bana göre , zaman kaybından başka bir şey değil.[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
Mesaj tarihi:
ya duyguyu tam veremedim :) hiç bitmiyecekmiş gibi gelicek havada süzülerek düşücem off her neyse.. :lol:[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
Aynı günleri yaşamak, aynı şeyleri tekrarlamak, aynı acıyı çekmek ve onu asla unutamamak bundan korkarım sadece.[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE

In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.
Mesaj tarihi:
rüyadan bi uyanıcan ama uyanman da bi rüyaymış aslında sonra bi bakıyosun aslında o da rüyaymış ..

sonra tesadüfe gel ki o da rüyaymış diye gitse ve hiç uyanamasan nasıl olur acaba..

*derken uyanır*[signature][hline]Forum the bell tolls
"ARAMAYA INANMIYORUM"
Chris Metcalf
Mesaj tarihi:
herangi bi rock weya metal konserinde ,pogo yaparken birden kendimi yerde bulup ezilerek ölmek isterdim =P
ya da bungee jumping yaparken yere cakilip masum ve ani bi sekilde... hehe yada maganda kursununa kurban olup aniden... =P
yok yok.. yada cok romantik bi sekilde düsünürsem.. aslinda asik olmadigim kisinin kollarinda ölmek isterdim:-D
wazgectim, ben ölmek istemiorum =)[signature][hline]Your impossible ego fuck is like a
Megalomaniacal tab on my tongue
You fuckin' touch me I will rip you apart
I'll reach in and take a bite out of that
Shit you call a heart...!!
Mesaj tarihi:
vanille çok çelişki içinde :D

Sevdiğim kişinin hayatını kurtarmak için bir mermiye kurban gitmek. Huzur verici ve acı dolu olabilirdi. Ona bir daha sarılamamanın acısı, onun hayatına devam ediceğini bilmenin huzuru ve sevinci.[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE

In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.
Mesaj tarihi:
Savaşarak ölmek

17. yüzyıl avrupasında büyük bir savaşta...

veya napolyonun ordusunda ölmek.
yada çanakkale de şehit düşmek.

Ama ayrıca Taywan daki yeni yapılan Taiwan tower dan 660m yükseklikten atlamak.
Ne kadar zevkli olur acep[signature][hline]tuana...
Mesaj tarihi:
said:
vaniLLe, 12 Şubat 2005 22:26 tarihinde demiş ki:
herangi bi rock weya metal konserinde ,pogo yaparken birden kendimi yerde bulup ezilerek ölmek isterdim =P
ya da bungee jumping yaparken yere cakilip masum ve ani bi sekilde... hehe yada maganda kursununa kurban olup aniden... =P
yok yok.. yada cok romantik bi sekilde düsünürsem.. aslinda asik olmadigim kisinin kollarinda ölmek isterdim:-D
wazgectim, ben ölmek istemiorum =)
+1
pogo yaparken olmek :hmm: mantıklı
en iyisi *ıcarken olmek klozet uzerinde :D[signature][hline]===>CheesteR<===
so you think you can tell
heaven from hell,blue skies from pain,

Msn:[email protected]...

| Resimlerim | Sözlük |
Mesaj tarihi:
bende şehit olmak isterdim, en azından ölümümün bir anlamı olur.[signature][hline] "Eğer kişi hem akıllı hem çalışkan ise takdir et, çalışkan fakat akıllı değil ise dikkat et, akıllı fakat tembel ise ikaz et, hem akılsız hem tembel ise imha et!.."
Mesaj tarihi:
said:
blackchaos, 12 Şubat 2005 22:29 tarihinde demiş ki:
Savaşarak ölmek

17. yüzyıl avrupasında büyük bir savaşta...

veya napolyonun ordusunda ölmek.
yada çanakkale de şehit düşmek.

Ama ayrıca Taywan daki yeni yapılan Taiwan tower dan 660m yükseklikten atlamak.
Ne kadar zevkli olur acep
[signature][hline]jan d.
Mesaj tarihi:
ben direk hasktr derim valla.
ya aslında feci mrk ediom ama olunce koyar be ınsana[signature][hline]Fegro, 10 Şubat 2005 23:42 tarihinde demiş ki:
Boya kitabı WoW un hevesi bitince gelirim :)
  • Yeni Oluştur...