Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CPU Sıcaklıkları - FAN Hızı

asinanyavuz

Öne çıkan mesajlar

Çok ilginç bir şey farkettim... Anakart yandıktan sonra daha bir titremeye başladık tabi bilgisayarın üstüne :)
P4 3.0 işlemci ile(HT)
Bilgisayarı açtığımda
CPU:
Temp1:27
Temp2:38
Temp3:60
FAN:3400 RPM civarlarında

ama gittikçe FAN hızlanıyor ve CPU sıcaklığı artıyor... Örneğin şu anda
CPU:
Temp1:32
Temp2:38
Temp3:58,5
FAN: 4963 RPM

Normalmidir? Fanın hızının sürekli artan bir eğride bulunması?[signature][hline]Amor omnia vincit.
Cogito, ergo sum.
Dabit deus his quoque finem.
Damnant quod non intelligunt.

Firefox Kullanın
Sosyal ağlarda paylaş

Birkac kasa fani birden kullan, arada bir temizle/degistir, sorun olmaz. Kaliteli bir CPU fani da alabilirsin, ben CPU fanimi 1800 rpmde calistiriyorum, hic de sorun cikartmiyor, Intel'in dandik default fanini degistirdim Zalman ile.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
Iki kisinin cektigi, tombala degildir.
Sosyal ağlarda paylaş

58.0 °C mi? Sen naptin ustad? 60-65'in uzerine cikarsan cpu'yu yakarsin. Ayriyetten en dandik fan bile olsa o derecede calismasi cok ilginc. Islemcinin faninda bir problem olmali, en yakin surede degismeni tavsiye ederim..[signature][hline]Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world carrying their own light to brighten both day and night.
Sosyal ağlarda paylaş

60-65 derece ustundeyken bilgisayar zaten kilitlenir, verimli kullanamazsin, belli bir sure calistirdiktan sonra (ki bilgisayarin 2 gun kapatilmadigini ele alalim, ya da 3D cok islemci harcayan bir oyun calistirildiginda -ornek Doom 3- bu sicaklik 70'e kadar vurur, bu derecelerdede yanmayacak islemci pek gormedim ben?[signature][hline]Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world carrying their own light to brighten both day and night.
Sosyal ağlarda paylaş

cpu fanını temizlemeden önce 5650 ile dönüp sıcaklık 70 felan oluyordu.Temizledikten sonra 4600 ile dönüp sıcaklık 50 de sabit kalıyor (amd 1800 +) acaba normal midir bu değerler ??[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
Haydi kafalar Telekoma
Sosyal ağlarda paylaş

Prescott şilemcilerin fanı, cpu etrafındaki hava 32C deyken minimum, 38Cdeyken maksimum hızda dönüyor. İşlemci yüklüyken 70 dercelere kadar ısınması normal. Boştayken de 50, 55.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting
T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting
Sosyal ağlarda paylaş

benim oc'siz athlon 2800 kendi fanıyla 60'lara çıkıyor yazın ağır oyunlar oynarken rahat.. şu anda 49, yazın 56 oluyordu dururken. sizin dediğiniz işlemci yanmaları 80 üzeri filan oluyor benim bildiğim..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

p4 3.4 ghz prescott 800fsb var lga775 olarak ve 3.63 te overclocklu çalışıyor hep.. yüksüz modda 40 derece , yüklü iken 47-48 falan.. yüksüz mod derken az önce baktım pc 3 saattir yüksüz olarak açık sadece download yapıyorum :)[signature][hline]Powercolor ATI Radeon X800XT 256 MB GDDR3 RAM Ekrankartı PCI X
Corsair 4x512 DDR2533 ram+Vantec RAM Heatsink
Intel P4 Prescott 3.4ghz 800fsb 1MB L1 CPU LGA 775
Abit AA8 3rd Eye Duramax I925X Mainboard
Coolermaster Wavemaster o/c kasası
Vantec PCI Slot VGA Cooler
Thermalright XP90 CPU Cooler (idle mode 32derece)
Logitech X620 6+1 Surround
LG 19" T910BU Flatron monitor
Razor Diamondback Chameleon 1600DPI Mouse

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...