asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Çok ilginç bir şey farkettim... Anakart yandıktan sonra daha bir titremeye başladık tabi bilgisayarın üstüne :) P4 3.0 işlemci ile(HT) Bilgisayarı açtığımda CPU: Temp1:27 Temp2:38 Temp3:60 FAN:3400 RPM civarlarında ama gittikçe FAN hızlanıyor ve CPU sıcaklığı artıyor... Örneğin şu anda CPU: Temp1:32 Temp2:38 Temp3:58,5 FAN: 4963 RPM Normalmidir? Fanın hızının sürekli artan bir eğride bulunması?[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Firefox Kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 şu anda sabitlendi. Bir 5625 oluyor bir 5819 ve felaket bir sesi var :) Üst kattan duyuluyormuş :)[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Firefox Kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 cpu sıcaklığı arttıkça fan da hızlanır. fakat o kadar ses anormal.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! şakası bile komik.. (kendisini sen düşün) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 bende de aynı işlemci var ama 55 in üstünü göremedim[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 işlemcilerin aşırı derecede ısındığını biliyorum bide işlemcinin görevi arttka daha çabuk ısınıyo vede fanı da hızlandırıyo..böyle 10 dakka önce açılmış olsn diyelim bilgisayar, elini çıplak cpu ya bi sür reflexi koyarsn anında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Kasa kapağını açtım değerler indi : Temp1:31.0 °C Temp2:35,5 °C Temp3:58.0 °C FAN : 3668 RPM ve ses normal haline döndü :) Ya kapak açıkmı kullanacaz şimdi ya :D[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Firefox Kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Birkac kasa fani birden kullan, arada bir temizle/degistir, sorun olmaz. Kaliteli bir CPU fani da alabilirsin, ben CPU fanimi 1800 rpmde calistiriyorum, hic de sorun cikartmiyor, Intel'in dandik default fanini degistirdim Zalman ile.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Machiaveli Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 58.0 °C mi? Sen naptin ustad? 60-65'in uzerine cikarsan cpu'yu yakarsin. Ayriyetten en dandik fan bile olsa o derecede calismasi cok ilginc. Islemcinin faninda bir problem olmali, en yakin surede degismeni tavsiye ederim..[signature][hline]Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world carrying their own light to brighten both day and night. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 60-65'in derece'nin ustunde cpu yanmaz makaveli, sadece cesitli sinyaller vermeye baslar islemci, ' kilitlenme, restart atma, mavi ekranlar ' vs.[signature][hline]Bahtiyar, 10.07.1997 a.k.a Vikont De'valmont Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Amd 1700+@2400+ overclock kullanıyorum, Volcano 11 fanla 1453 devirle 32 derece sıcaklık alıyorum. hehe 58 derece anormal.[signature][hline]Razorjimmy says: o region'un "onDoubleClick"ine şey dedim, if strongbackpack, then açamazsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Machiaveli Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 60-65 derece ustundeyken bilgisayar zaten kilitlenir, verimli kullanamazsin, belli bir sure calistirdiktan sonra (ki bilgisayarin 2 gun kapatilmadigini ele alalim, ya da 3D cok islemci harcayan bir oyun calistirildiginda -ornek Doom 3- bu sicaklik 70'e kadar vurur, bu derecelerdede yanmayacak islemci pek gormedim ben?[signature][hline]Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world carrying their own light to brighten both day and night. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 intel'in sitesinde islemcilere ait test edilmis bazi veriler var, incelersen.[signature][hline]Bahtiyar, 10.07.1997 a.k.a Vikont De'valmont Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Thermal Spec: 67.7°C Buradan[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Firefox Kullanın [Bu mesaj asinanyavuz tarafından 13 Şubat 2005 14:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 benim overclocklu amd 2800+ 60 dereceyi görmüyor senin pentium nası bu sıcaklıga cıkıyor anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 benım p4 3.0 ayrıca %10 overclock var 50-52 arası değişiyor.Yalnız kapaga baglı buyuk fan var o kapalı nasıl aktif hale getırırm bılen var mı?[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 cpu fanını temizlemeden önce 5650 ile dönüp sıcaklık 70 felan oluyordu.Temizledikten sonra 4600 ile dönüp sıcaklık 50 de sabit kalıyor (amd 1800 +) acaba normal midir bu değerler ??[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Prescott şilemcilerin fanı, cpu etrafındaki hava 32C deyken minimum, 38Cdeyken maksimum hızda dönüyor. İşlemci yüklüyken 70 dercelere kadar ısınması normal. Boştayken de 50, 55.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mert_Bjk Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 bu arada bu sıcaklığa veya fanın hızına nerden veya hangi programla bakabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Machiaveli Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Genellikle mainboard'un cd'si ile geliyor o tarz programlar (kismen Epox'ta var)..[signature][hline]Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world carrying their own light to brighten both day and night. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ASRock gibi süper(!) bir kartla gelmio maalesef:) Ben CPUCool kullanıyorum tavsiye ederim :)[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Firefox Kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 EVEREST Home Edition diye aratın googleda. üstüne yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 benim oc'siz athlon 2800 kendi fanıyla 60'lara çıkıyor yazın ağır oyunlar oynarken rahat.. şu anda 49, yazın 56 oluyordu dururken. sizin dediğiniz işlemci yanmaları 80 üzeri filan oluyor benim bildiğim..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 60-65'de yanmaz islemci, ben bi kere heatsinkin klipsini dogru oturtamadigimda bikac kere 90-100lere bile ciktigini bilirim islemcinin, kendi kendini kapatip yirtmisti yanmaktan sagolsun.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 p4 3.4 ghz prescott 800fsb var lga775 olarak ve 3.63 te overclocklu çalışıyor hep.. yüksüz modda 40 derece , yüklü iken 47-48 falan.. yüksüz mod derken az önce baktım pc 3 saattir yüksüz olarak açık sadece download yapıyorum :)[signature][hline]Powercolor ATI Radeon X800XT 256 MB GDDR3 RAM Ekrankartı PCI X Corsair 4x512 DDR2533 ram+Vantec RAM Heatsink Intel P4 Prescott 3.4ghz 800fsb 1MB L1 CPU LGA 775 Abit AA8 3rd Eye Duramax I925X Mainboard Coolermaster Wavemaster o/c kasası Vantec PCI Slot VGA Cooler Thermalright XP90 CPU Cooler (idle mode 32derece) Logitech X620 6+1 Surround LG 19" T910BU Flatron monitor Razor Diamondback Chameleon 1600DPI Mouse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Yüklü iken 47 48??? İnanması güç bi değer. XP90'ın üstünde ne var?[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar