AmoRPHouS Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Bu son gördügümüz gelinlik gibi olan form halen final form olmayabilir hahaha, tengen toppa izlemiş bünye olarak hep daha fazlası diyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 23 MECHA BOOBS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Çok rushed ya. Niye bu kadar rushed herşey artık anlamıyorum gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 e çünkü 1 bölüm kaldı, yetiştirmeleri lazım bir şekilde. her şey dağınıkken ve bitmesine birkaç bölüm kalmışken bile bölümleri goygoyla geçirdiler, şimdi son gün sınava çalışır gibi abanıyorlar işte. ellerinin ayarı yok :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 Yok abi bu bariz vizyonsuzluk yani, storyboard diye birşey var, çizmeye baslamadan biliyosun yani her bölümde ne var. Nasıl "OLDU BENCE, GO" diyor yonetmen anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 mangadan uyarlama diye biliyorum bunu editore pok atin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 Hayır, anime original. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 fena toparlamadialrda.. olmadiya cok sahane baslayip cok yiyi gidiyodu. 16 gibi dagildi anime neyse yine guzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Konuyu toparlama açısından iyiydi güzeldi de doğru düzgün aksiyon yoktu, o açıdan bayağı yavan olmuş. Güzel bi boss fight filan koysalardı keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 8 bölümünün pisligini 1 bölümde temizlemeye calısmıslar, meh/10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=HSxBQSb05rk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Trigger yeni anime serisini duyurmuş ama tarihi filan belli değil henüz Promare https://www.animenewsnetwork.com/news/2018-07-06/trigger-reveals-more-details-on-promare-anime/.133947 Kill la Kill'in yönetmeni ve yazarı yapıyormuş, animenin tarzı KLK ve TTGL tarzında olacak diye de açıklama yapmışlar. HYPEHYPEHYPEHYPEHYPE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar