Bezerye Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 oysa uyumadan önce bir sakso nasıl rahatlatır direk uyursun valla sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Lancelion said: 25'den sonra sigorta patliyor mlsf keyif buraya kadarmis. > aynen bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Her gece yatmadan oral yaptırırım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 kendimi bildim bileli en az 9-10 saat. 8 saat bile yetmez. keşke yaşlandıkça azalsa şu uyku ihtiyacım. ama hala bi fark yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 sanssizsansli said: Her gece yatmadan oral yaptırırım ben. dis fircasina mi..ugandaya gitme.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 o ne ya, alkolsuz bunye kafayi dagitamadigi icin uyuyamiyorsunuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 uykum gelince cok sinirleniyorum ben adlfkj dun yine biseyler ugrasirken, daha dogrusu kitabini okurken bi baktim, kafam dusmus ekran karsisinda. bi kaldirdim kafayi, kufur ede ede, hay zkicem uykusunuda, yorgunlugunuda diyip yataga girmisim. sabah kalkinca da ayni terane bu sefer kalkmak istemiyosun. isin boktan tarafi uyumazsanda hormonel dengen bozuluyo, ciddi hastaliklara davetiye cikariyosun. iki ucu boklu degnek. 8 saat fln uyucan, baska caresi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Ben ülke değiştirdiğimde çok rahat uyuyordum. Bol bol gezdikçe en heves ettiğim, bütün gün gezip sonra yatağı girip sabah dinç kalkacağımı bilmekti. Hem motivasyonel hem de çevresel faktörlerin etki ettiğini anladım. Misal şimdi temelli yerleşince, evin arka balkonu ormana bakıyor. Yemin ediyorum hayatımda hiç 7-8 saat uyuyup bu kadar dinç kalktığımı hatırlamıyorum. İlk başta oksijen kalitesi değiştiği için bi "dizziness" oluyor ancak 1 ay sonra alışıyorsun. Nefes aldığını anlıyorsun. Beslenme alışkanlıklarının da çok çok etkisi var. Buraya gelince özlemini çektiğimiz organik tarz ürünlere kavuştuk, ne bileyim işte ülkenin yapısı gereği fast food minimal tutuluyor vs. Bunların hepsi bir araya gelince, zaten İstanbulda niye uyuyamadığımı, uyusam bile 12-13 saat arası uyumanın anca kestiğini anlıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 sehirde 12-1 arasi uyumam lazim sabah 7 de kalkmam ve gun icinde baygın gezmemem icin dogaya salinca bunyeyi 3te yatip 8de daha dinc kalkiyorum hava cok dandirik oldugu icin sehirlerde uyku kalitesi de dusuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Hİ 23:30 - 06:00 HS 00:00 - 09:00 fix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 tüm gün masa başındaysanız akşam rahat uyuyamazsınız. spor yapıcaksın başka çaresi yok. kafayı koyduğun gibi gidersin. 8-9 saat uyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 konu uyuyamıyorum a kaydı, uyuyorum yetmiyor du aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 uyuyorum yetmiyosa, kalitesiz uyuyosundur, uyku ortamin filan da kotudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
borayds Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 Yatmaya yakin bilgisayarla ugrasmamak gerekiyor. Cok uyku kaciriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar