pontipati Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Selam, başlıktaki gibi bir rapor almam gerekiyor işe vermek için. Yakında bunu verebilecek bir hastane buldum ve 200 lira ücreti varmış. Çevremden de bu civarda bir ücret duymuştum ama bunu daha ucuza halletmenin bir yolu yok mu? Mesela askeri hastanelerden gibi? Çok teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 sağlık güvencen yok mu? askeri hastane kalmadı artık hepsi devlet hastanesi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Genelde eski ve büyük devlet hastanelerinden alınabiliyor. Kartal eğitim ve araştırma hastanesi, Çapa, Haydarpaşa falan verebilir. Keza eski askeri hastaneler de verir büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 ahmedinejad said: sağlık güvencen yok mu? askeri hastane kalmadı artık hepsi devlet hastanesi oldu. Var, askeri hastaneyi şeyden dedim, daha ucuza çıkabilirim belki bir ihtimal diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 ne kadar sallarsan salla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 rapor almak için niye para veriyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 çarkın dönmesi gerek. o parayı birileri yemezse olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 ne için aldığına göre değişiyor örneğin silah ruhsatı alacaksan çatır çatır parasını ödüyorsun eğer engellilikle alakalı bir durumsa parasız alıyorsun eğer iş içinse şirket istiyorsa o işe girme zaten kezban gibi parasıyla sağlık raporu aldırtan iş olmaz olsun de. normal kurumsal bir şirket kendi göndertir aldırtır raporu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Devlet üni. için lazım. Benzer durumdaki arkadaşı okul polikliniğine göndertip, doktorlara imza attır getir demişler... Randevu almak gerekiyor mu mesela bu olay için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 yeni işinde birini bulup ede sen nasıl hallettin bunu diye sor bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Ücret olarak bildiğim kadarıyla bir kaçış yok. Devlet bağlantılı bir işe girerken aynı rapor bana da lazım olmuştu. Göztepe Hastanesi'ne giderek almıştım ancak aklında bulunsun Beşiktaş'taki Sait Çiftçi Devlet Hastanesi bu raporu hızlı ve daha az zahmetsiz şekilde alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 eski askeri hastanelerde ucret farketmiyor ancak rapor alim suren digerlerine gore 2 kat hizli olur.Askeri personelin periyodik muayeneleri yuzunden her hafta iki kere kurul toplanir ve cok hizli sekilde muayeneler tamamlanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar