Emre333 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 https://phys.org/news/2018-04-lufthansa-cancels-flights-tuesday-german.html lanet gelsin, yarın sabahki ucuşum iptal, 5 saaattir telefon ediyorum ulasamadim. başka ucak/otobüs bookinglerim de var hepsi iptal olucak haliyle, ne yapmamı tavsiye edersiniz? ne yapılır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 http://www.airpassengerrights.eu/en/your-rights-a-summary.html karsilarlar herseyi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 başka şirketle hollanda belçika uç ordan trenle geçersin nerden nereye uçuyorsun söylememişsin gerçi, almanya diye tahmin ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 heathrowdan munich ordan ankara abi günümün içine sıctıklarını da karşılayacaklar mı? yaptığım planları vesaire. sıcayım böyle işe ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 alitalia ile roma aktarmalı uçarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 THY'den almaya çalış bence yer kaldıysa tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Adamlar kıskançlıktan çalışamaz oldular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Emre333 said: heathrowdan munich ordan ankara abi günümün içine sıctıklarını da karşılayacaklar mı? yaptığım planları vesaire. sıcayım böyle işe ya ilk ucaktan bilet alip faturasini yollarsin, karsilarlar. garanti istiyorsan telefondan "bakin bunu aliyorum bb" diyebilirsin de, ulasabilir misin bilmiyorum =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Remus said: THY'den almaya çalış bence yer kaldıysa tabi. abi alıcam da bir sürü extra para giriyor, ne olacak bu? şaka gibi ya bok var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 almanlar mal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 over-civilised işte, uk de aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Burada o 800 uçuştan birine bilet almış birisi olması şanssızlık olmuş. Geçmiş olsun, ama bi yandan da helal olsun adamlara, böyle istediklerini elde ederler anca. Edilen zararın boyutu ne kadardır acaba. Şimdi vermesinler bakalım sıkıyorsa o zammı adamlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 ingiltere'de transit için çeşit çeşit kural var. AMA BEN GİRMİCEM Kİ ALMANYA PLS demek kurtarmayabiliyor düz c tipi schengen + düz türk ppt varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 thy ile ucuş ayarladılar heathrowdan, compensation için de numara verdi skerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 "ABİ VİZE YOK DİYORUM" demesinler de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Cokomantis said: "ABİ VİZE YOK DİYORUM" demesinler de :) geçiş yapabiliyorsun sıkıntı yok ama ilk önce bana BA ile parise, ordan da thy ile ankaraya göndeririz istersen dediler. pariste terminal değiştirmem gerekiyormuş, o zaman vize sıkıntı olabilirdi eu vizesi yok çünkü. şimdi direk heathrowa dan istanbula ordan ankara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 kafamda deli sorular var şu an :) neyse ist'ten gbr'ye uçmican anladığım kadarıyla. edit: he lan ilk sayfada yazmışsın lhr-muc-esb diye. heathrow falan deyince ben ist-lhr-fra güzergahıyla almanya'ya falan gitmeye çalışıyosun sandım da ondan dediydim. (okumadan okuyunca oluyor öyle :)) neyse ppt'unu kurcalayıp "burası olmaz, burası olmaz, burası bizim köyden değil, burası olmaz, he bura ok" diye verdilerse bileti, sıkıntı olmayacak bi yerden vermişlerdir probabs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar