Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alman Grevi, Uçak İptali

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
https://phys.org/news/2018-04-lufthansa-cancels-flights-tuesday-german.html

lanet gelsin, yarın sabahki ucuşum iptal, 5 saaattir telefon ediyorum ulasamadim. başka ucak/otobüs bookinglerim de var hepsi iptal olucak haliyle, ne yapmamı tavsiye edersiniz? ne yapılır?
Mesaj tarihi:
Emre333 said:

heathrowdan munich ordan ankara

abi günümün içine sıctıklarını da karşılayacaklar mı? yaptığım planları vesaire. sıcayım böyle işe ya

ilk ucaktan bilet alip faturasini yollarsin, karsilarlar. garanti istiyorsan telefondan "bakin bunu aliyorum bb" diyebilirsin de, ulasabilir misin bilmiyorum =/
Mesaj tarihi:
Burada o 800 uçuştan birine bilet almış birisi olması şanssızlık olmuş. Geçmiş olsun, ama bi yandan da helal olsun adamlara, böyle istediklerini elde ederler anca. Edilen zararın boyutu ne kadardır acaba. Şimdi vermesinler bakalım sıkıyorsa o zammı adamlara
Mesaj tarihi:
Cokomantis said:

"ABİ VİZE YOK DİYORUM" demesinler de :)

geçiş yapabiliyorsun sıkıntı yok ama ilk önce bana BA ile parise, ordan da thy ile ankaraya göndeririz istersen dediler. pariste terminal değiştirmem gerekiyormuş, o zaman vize sıkıntı olabilirdi eu vizesi yok çünkü. şimdi direk heathrowa dan istanbula ordan ankara.
Mesaj tarihi:
kafamda deli sorular var şu an :) neyse ist'ten gbr'ye uçmican anladığım kadarıyla. edit: he lan ilk sayfada yazmışsın lhr-muc-esb diye. heathrow falan deyince ben ist-lhr-fra güzergahıyla almanya'ya falan gitmeye çalışıyosun sandım da ondan dediydim. (okumadan okuyunca oluyor öyle :))

neyse ppt'unu kurcalayıp "burası olmaz, burası olmaz, burası bizim köyden değil, burası olmaz, he bura ok" diye verdilerse bileti, sıkıntı olmayacak bi yerden vermişlerdir probabs.
  • Yeni Oluştur...