mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 kenarda yatan kullanmıyıcagınız telefon tablet vs ne olursa artık 3 kriterim var çalışır durumda olsun AŞIRI yavaş olmasın ciddi ölü fiyatı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 aşırı, ölü. kriterler bardakla kaşıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Selam, Evde bir tane Asus tablet var ama... akşam detaylarını atarım, bakarsın. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 evet detay vermedim çok da ne biliyim modeline markasına durumuna göre 200 lirayı geçmesin diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 evde zenfone2 yatıyo benim de sahibinden de 500-700 lerde fiyatlar. 200e vermem =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 ahaha tamam saol o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 ben verirdim ama benim evde de zenf12 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 SM-T110(galaxy tab3) var, hediye gelmişti yıllar önce. Öylece duruyor geldiğinden beri, 1 kere falan açıp baktım heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Satmayın bu adama bence. Kesin kanser decklerle hearthstone oyniicak. Temiz bi ladder için elele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahseer898 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Şarj soketi bozuk general mobile var 70 liraya verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar