Saeros Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 ben çeşmede yemiştim bi kere sonra keşke pil emseymişim demiştim o paraya 20li duracell emerdim amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 Pahali mi midye Ben hep ucuz diye biliyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 En son s: 25 kurus , m: 50 kurus , l : 75 kurus veya 1 tl idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 bizim orada ızgarasını yapıyorlar midyeyi önce marine edip sonra şişlere dizerek midye tavaya 50x basar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 Ne ile marine ediyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 çinkolu asitli falan bi sıvı olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 senko said: Pahali mi midye Ben hep ucuz diye biliyordum birim fiyat olarak ucuz da bir başladın mı duramıyorsun o yüzden pahalıya geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 Hmm kazi kazan gibi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 biz hep tepsi kapatıyorduk ya saat önemli tabii sabah 3 den sonrası karanlık genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 Geçen akşam kadıköyde yedim, sonraki gün motoru bozmuşum, şimdi düzeldim. Sigaram yok, alkolüm yok, midyeden gidersem lanet olsun bu adalete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Marmara'dan cikarilmalari yasak miymis? Tarabya'da denizden midye cikaran tipler gormustum 4 yil once falan gittigimde. Adamlarin o midyeleri koyduklari kovalar o kadar pisti ki. Hani midyenin kendisi temiz olsaydi bile orada pislenirlerdi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 midye yemek yerine kazi kazan yalayin abi o da bagimlilik yapiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar