Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 serhat hemen powerplaye mi döktün işi, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Telefonlari yollayin, khalad'in telefon varmis bende bir kayitli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Abi bir önerim var. Bağdat caddesinde smokkin var. forumdan bir çok kişininde tanıdığı Deniz diye bir arkadaşın(deniz forumdan değil) Normalde nargile kafe ama üst katında denizde board gameci olduğundan 5 6 masa var millet kağıt okey felan oynuyor ama board gmae oynayanlarda var. Hafta içerleri epey sakin olur eğer uyarsa konusuruz gerekiyorsa deniz yukarı bile müşteri almayabilir. Nargile var yemek var çay çorba var. Hem evimin dibi bende gelir 5 olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 avrupa ve balkanları en hızlı dagılan frp grubu oldu. senle beraber anca 3 oyuncu oluyoruz sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 oha kurulmadan dagılmıs lan eauhehuahuea serhat sen dagıttın grubu zaten cillop gibi power play yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 valla bu sefer hic birsey soylemedim. Fırsat olmadı yoksa arada soylenmeyecegimden degil -selam -selam -bye -bye seklinde gerceklesti toplanma ve dagılma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2018 benimde oynayasım vardı da. eşimin olmadığı vakitte bizim evde falan olabilirdi (üsküdar). aslında FR/+spelljammer istiyordum da d10 da olabilirdi. neyse ben tohumları ekeyim buraya da belki ilerleyen zamanlarda olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Nisan 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2018 ben varım haftasonu oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 7, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2018 Iki oyuncu haziriz su an, bu haftasonu mesgulum ama. Madcow ile konusun. WhatsApp grubumuza davet etsin sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2018 super yaw adiniza sevindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 bu arada dün gittim nargileye mekan sahibi arkadaşta okumus mesajları felan eğer varsa talep örneğin çarşamba akşamları felan fixleyip oynayabiliriz mekan bir şekil ayarlarız dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Nasıl dağıldı grup ya şaşkınlıkla okudum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 madcow said: valla bu sefer hic birsey soylemedim. Fırsat olmadı yoksa arada soylenmeyecegimden degil -selam -selam -bye -bye seklinde gerceklesti toplanma ve dagılma Konuyu açalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar