sabonis Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 bone şaka mısın? okumayı mı veya anlamayı mı bilmiyorsun? hangisi ise çok güzel bir şekilde öğretebilirim said: espresso da minnacık şey de içilir, gayet dövüyor işte türk kahvesini. veya filtre kahveyle kıyaslamak için 3'le falan çarpsan türk kahvesi fincanını, anca kafa kafaya oluyo filtre kahve ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 oo guzel kavga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Sus olm, geç otur şöyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 türk kahvesi kadar rezil bi kahve yok heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 espressonun ağırlığı basınçlı suyla minicik bir delikten aktığı için tamamen kahvenin en yoğun özünü içmeden kaynaklanıyor. Gerçi kime göre neye göre. Bana çukulat gibi geliyo artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 filtre kahve frenç press dışındakilerin ölçüsü zaten expresso değil mi ? sulandırarak yapılmıyor mu lol amerikano istiyorsun expresso yu sulandırıp getiriyor işte latte cappucino falan süt + su katıp koyuyor önüne en hardcore expresso işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 resimli anlatayım https://previews.123rf.com/images/gurza/gurza1511/gurza151100057/48365513-infographic-with-coffee-types-recipes-proportions-coffee-menu-dark-background.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 expresso :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 türk kahvesi meh bu arada bardağın dibinde 1 parmak expresso hepsini dövüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 italyada içtim ben orda expresso diyolar hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Auril said: filtre kahve frenç press dışındakilerin ölçüsü zaten expresso değil mi ? sulandırarak yapılmıyor mu lol amerikano istiyorsun expresso yu sulandırıp getiriyor işte latte cappucino falan süt + su katıp koyuyor önüne en hardcore expresso işte Amerikano dememiş ki kimse :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 ben hep amerikano içiyom ama çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 sanssizsansli said: Auril said: filtre kahve frenç press dışındakilerin ölçüsü zaten expresso değil mi ? sulandırarak yapılmıyor mu lol amerikano istiyorsun expresso yu sulandırıp getiriyor işte latte cappucino falan süt + su katıp koyuyor önüne en hardcore expresso işte Amerikano dememiş ki kimse :)o kapuçino geçmiş kafein oranlarında ondan şey etmişim hepsini döver işte eXpresso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 sabonis said: ben baya kallavi bardakta yapıyorum kendime, eve gelenler hayalet görmüş gibi öeaeahuea o ne türk öle kahvesi mi içilir diye kendilerinden geçiyorlar. merak ettim harbi var mı bunun bi nedeni, niye oturup doya doya gocaman gocaman içmiyoruz bu kahveyi? var mı geçmişe dayanan bi nedeni? pragda turk kahvesi diyince tam senin istedigin boyutta getiriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Abi en sevdigim kavga bone vs sabonis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 arkadaslar italyanlara turk kahvesi yaptim onlar da bana espresso yapti. karsilikli bir sekilde off bu agirmis ya diye diye ictik. her gun sapik gibi cafein alan arkadaslar ilerde quasimodoya benzemek istemiyorsaniz kalsiyum hapi da icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Fin said: türk kahvesi kadar rezil bi kahve yok heralde. ya sen nasıl bir adamsın dsfdffghj adamın her postu aynı konsept Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 italyanlar seviyor ya türk kahvesini, baya çalıştım ben italyanlarla şu türk kahvesi makinesinden vardı iş yerinde bi onlar bi biz sırayla yapıp yapıp içiyorduk sdf ama eXpresso gene de döver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Black-ice said: Fin said: türk kahvesi kadar rezil bi kahve yok heralde. ya sen nasıl bir adamsın dsfdffghj adamın her postu aynı konsept <3 24k shitstormin' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 kahve içemeyen bir hipoglisemik olarak yine hüzünle baktığım kahve sohbeti. şu kahveden bahsedebilirim isteyene. bardak falan kavga etmenize de gerek yok isterseniz bir termosu kafanıza dikebilirsiniz hem. http://cdn.avansas.com/assets/56840/nescafe-gold-decaf-kvnz-kafeinsiz-100gr-1-detail.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 kahve izmir de kemeraltında kızlar ağasında içilir böyle fincan da pişicek, elin yanıcak içerken arkasından da bi koruk suyu uff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 aga türk kahvesini yerip gavurluğu yeriyor adam güya, her yerde expresso yazmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Auril said: italyada içtim ben orda expresso diyolar hep yalancının ? :))) yirim klavyeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 bi harfe takıldınız ikisi de hızlı anlamında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Auril said: kahve izmir de kemeraltında kızlar ağasında içilir böyle fincan da pişicek, elin yanıcak içerken arkasından da bi koruk suyu uff hedonizmir <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar