BeIlow Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Merhabalar t-shirt baskısı yaptırmak istiyorum. Uygun fiyata kaliteli bir hizmet veren bildiğiniz yer var mı ? Bu işi yapan bir pati olursada çok daha güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 sen yapmiyor muydun abi bu isi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Baskının her türlüsüne karşıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 /follow thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 quixef said: Baskının her türlüsüne karşıyız. /thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Benim yaptığım Amerika da Türkiye içinde lazım bana . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Ridvan vardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 izmir bornovada vardı di mi mekan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Up/ yaz geliyor yok mu cidden baskıcı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 theridone basıyor işte, yeni makina alıcam hoşuma giderse nisan ortasından sonra siyaha da basıcam diyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 rıdvanın websitesi neydi versenize kıza ulaşsın ordan. Sanırım foruma çok bakmıyor artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 http://bakbakayim.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 tasarti vardi baya efsanevi kapandi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Tisho gibi sitelerin baskısı çok tırt. Rıdvan havalı baskı yapıyor o baya iyi ama sadece beyaza. Gerçi geçenelerde bi siyaha da basıyoruz diye bi şeyler saçmalamış ama bilmiyorum. Kaft açık ara en iyisi bu işte ama adamlar baskı başı hikaye falan istiyolar, sanatsal takılıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 moral bozmak gibi olmasın da, şuraya da bir göz atabilirsin https://forum.paticik.com/read.php?20,8469699,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 rıdvan'ın bastığı penguenli t-shirt hala ilk günkü gibi duruyor ama ben durmadığım için içine sığamıyorum. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Grego said: moral bozmak gibi olmasın da, şuraya da bir göz atabilirsin https://forum.paticik.com/read.php?20,8469699,page=1 şöyle diyim ben Amerika da şu an bir kitle yakaladım ve satışlarım güzel gidiyor. Türkiye içinde paylaşımlarımdan bir çok isteyende var t-shirt ü . Onun dışında Türkiyede fenomen olan, ünlü vs bir çok kişi arkadaşım ve ben istediğim zaman t-shirtümü giyip aa bunu Bellow dan aldım diye taglerler. Hani aslında düzgün reklam olduktan sonra t-shirtun üzerine yere düştüm yazsan bile satar. edit olarak : ben kendim barmenlik yapıyorum günde en az 20 30 kişi t-shirtünü nereden aldın diye soruyoru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 vala bilmiyorum, ben bıktım heralde piyasadan. ekmek varsa banın tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar