Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ios- sms engelleme


Auril

Öne çıkan mesajlar

https://itunes.apple.com/tr/app/sms-checker-junk-filter/id1266695305?mt=8
https://www.log.com.tr/ios-11-de-spam-sms-engelleme-nasil-yapilir/

Sunlara bi bakmak lazim.Sms checkeri almayi dusunuyorum.Ucretsiz kurunca sms test arayuzu yapmislar.Spam oldugunu dusundugun mesaji yapistirip test ediyosun.Bayaa bayaa spama spam dedi yaptigim testlerde.Hatta bankadan gelen mesajlarla denedim.Ayni bankadan spam olarak dusundugum tanitim smslerini spam dedi, spam degil bu diye dusunduklerimede spam degil dedi.

Yaptigim ufak capli test ise yariyomus dusuncesi verdi acikcasi fakat calisirken nasil tepki verecek onu bilemiyorum.Deneyen var mi bu uygulamayi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi butun firmalar 6 nisan'a kadar iletisim iznine onay vermezsen bazi avantajlardan faydalanamayacaksin diye tehdit mesaji yollamaya basladi. bunlardan biri migros money club ki her gun ayni sms'i atarak delirtti beni artik. ios ile mesajin geldigi adres bloklanamiyor da.

bir digeri de ikea. bugun mail atmis 6 nisan'a kadar onay vermezsen aile kartindaki parayi kullandirtmam, kartini da iptal ederim diye. boyle sikiklik yaptiklarinda dayanamayip ne varsa iptal ediyorum ben de tepki olsun diye ama her firma bunu abuse ederse bi care bulmalari lazim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada money club icin sms sonunda iptal icin suraya mesaj at zimbirtisi da calismiyor. 3-4 sefer iptal sms'i atmama ragmen gelmeye devam etti. hatta edevlet'ten izinsiz sms sikayeti gonderecektim ama mesaji atan numarayi sordugundan sikayet kaydi olusturamadim. numara yok cunku direkt money club etiketiyle iletiliyor sms.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sirf bu yuzden android e gecesim var. olmuyor ios da. 20 yillik numaram, nasil bir dagildiysa piyasaya kuruyemisci, nalbur, kurutemizleme, termal otel, dsmart, vadafone, turktelekom, dapyapi, zart yapi, bet 5milyar, gunde 10 -15 sms geliyor net kafayi siyircam artik. Sms bi derece, bunlarin arayan versiyonlari daha bir zaman kaybi. Ne yapicam bilmiyorum.

Ayrica bu 6 nisan son diye istedikleri izin ne bicim bisey abi oyle, kim verir o izni? kalsin istemez uyeligi de indirmi de. Kisisel verileri koruma kanunu degil de, pazarlama kanunu gibi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...