fenn Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 26 Martta Gittigidiyor sitesinden Samsung c7 pro telefonunu aldım eşime. Eşim güzelce kullanıyordu ama 2-3 keredir telefon açık olmasına rağmen arayan kişi eşime ulaşamıyor ve rehberde kayıtlı birisini arayacağı vakit telefon "ağ sistemine kayıtlı değil " uyarısı vererek aramıyor. Yeniden başlat diyerek sorunu çözdük ama her defasında böyle böyle uğraşacak değilim. İnternette gezerken sahte diye yazılarıda gördükten sonra ettiğim 300-400 kar hevesi burnumdan geleceğe benziyor. Telefonu tamir edelim, değiştirelim olaylarını değerlendireceğim tabi ki ama ben telefondan soğuduğum için ve daha ilk 14 gün dolmadığından öncelikli tercihim iade etmek ve 300-500 neyse fazla verip dükkandan gidip almak. Böyle durumda başıma ilk defa geldiğinden cahilim ve satıcı bana sim kart takmışsın , asla iade edemezsin deyip keklesin istemiyorum. Bu işin aslı astarı, gidişat yolu nasıldır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 help pls ? Şu an satıcıya döşeyeceğim bütün olumsuz yorumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 ha gittigidiyormuş pardon, hepsiburda sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 "Satın alınan cep telefonuna sim kart takılması, WiFi ile network bağlantı kurulması halinde cihaz 2. el statüsüne geçmiş olacaktır.İlgili mevzuat gereği cayma hakkı kapsamında "ürünün satılabilir özelliğinin kaybolmaması" gerekmektedir.Bu nedenle de sim kart takılan veya WiFi ile bağlantı kurulan ürünler cayma hakkı kapsamında iade alınamamaktadır.Ayıplı vs. ürün olması halinde mağaza ile irtibata geçilmelidir.Mağaza, teknik servis raporu talep edebilir." said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Ya cep telefonu alım ve satımı konusunda dikkat edilecekler noktalar için bilen birileri toparlayıp paylaşsa süper olurdu. Özellikle ikinci el bide internetten bu tip satışlar için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Hepsiburdadan alın tedarikçileri kopekleri oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 tavsiye şu; hepsiburadadan satıcısı hepsiburada olan telefonu alın. zaten en ucuz fiyatı genelde kendi sattığı ürünlerde çekiyor. şu ana kadar 10'dan fazla telefon aldım eşe dosta kendime, hiç sorun yaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Gg ile daha önce başka bir üründe sıkıntılar yaşadım. İgileniyorlar ama göbeğimden çatlattılar. Bir daha gg ürün almamaya çalışıyordum ama telefonda 100 tl puan verince dayanamadım aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Bizim arkadaş mağazadan ürün almıştı. Ürün arızalı çıkmıştı. Ürünü iade edemezsiniz deyip teknik servise yolladılar 2 - 4 hafta arasında yeni ürün verdiler. Sanırım normal işleyişi bu tabi laf yaparak iadeye zorlanabilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 aldığınız yer de önemli ama aldığınız telefon da önemli. samsung gibi markalarda amiral modeller dışında bence uzak durmak lazım. bu telefonun parasının biraz fazlasına sıfır iphone se alınabiliyor ki canavar gibi alet o fiyata göre. hepsiburada'da genel olarak sorun yaşamıyorum ben bin tane şey aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 /summon Anhora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 ben de hepsiburadadan telefon alacağım ancak 2 gün şehir dışındayım başkası teslim alsa oluyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Telefonu gönderdik bakalım. Adam açılış şifresini öğrenmek için aradı ve sistemsel bir problem var belli ki dedi bakalım kabataslak ! Bekleyelim bakalım ki başka çarede yok gibi. Adam 100 tl kırarak paranı vereyim diye teklif etse hemen kabul edecek durumdayım aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 Telefon geldi ve kullanıyoruz. Rehberde kayıtlı numarayı ararken bazı zamanlar bu numara ağda kayıtlı değildir uyarısı veriyor. Aldık başımıza belayı. Bir daha bana ders olsun bu ama bu işten nasıl kurtulacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar