dasaaa Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 hakikaten sunnet olayi sakincali ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 https://forum.paticik.com/read.php?62,6504991,page=1 keske sunnet olmasaymisim, by chem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Buyuyunce chemical olmayacaksa sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 cocuk buyuyunceye kadar sunnet yasak olmali kanka, kendi karar vermeli. cok faydasi varsa eger dediginiz kadar, neden erisikin olunca alacagi karardan korkuyorsunuz ki? iyi ise yaptiracaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 keske olmasaymisim, sacma arap geleneklerinin sorgusuzca uygulanmasi, 1-2 jenerasyona dinlerle beraber biter ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Maşallah Patice çok iyi bakmışsın, kilosu yerinde bakışlar cin, tam gıdısına yumulmalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Yaa ^^ masallah ball of joy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 sardalya said: keske olmasaymisim, sacma arap geleneklerinin sorgusuzca uygulanmasi, 1-2 jenerasyona dinlerle beraber biter ama. Gelenekten ziyade olayin saglik boyutu var. Ben de dedim olmasin kendisi karar versin, 3 doktor bir agizdan hangisinin daha saglikli oldugunun tam olarak belli olmadigini soyledi. Bende sknti yok abi. Zararini da gormedim hani etrafimda da duymadim paticik cingozleri disinda keske olmasaymisim diyen. Ileride travma yasayacagina hatirlamasin bitsin gitsin. Cok kafasina takilirsa burada baslik actiririm chemicalla falan iletisime gecer. Belki ozamana kadar gene sunnet olur falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 dsfkj sunnet savunulmus yine, kesin 18 yasina kadar sekse doyup STDlere dalacagi icin sizin erkenden karar vermeniz gerekmistir. neyse bir dahaki nesle artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 paticik cingözleri sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Fistan said: sünnet ettirmeyin ayrıca büyüyünce kendi ettirsin isterse +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Jeeztro said: Gelenekten ziyade olayin saglik boyutu var. Ben de dedim olmasin kendisi karar versin, 3 doktor bir agizdan hangisinin daha saglikli oldugunun tam olarak belli olmadigini soyledi. D'uh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 senko said: Fistan said: sünnet ettirmeyin ayrıca büyüyünce kendi ettirsin isterse +1 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 abi çünkü ben 3 yasında oldum baya travmatik olmuş etkileri var. Şimdi, sünnetin başlıca faydası hijyen kasmak zorunda olmaman. 18 yaşından sonrada sırf bunun için sittin sene bıçak altına yatmazsın, ben yatmam. Narkoz yiyeceğime enfeksiyon kaparım der geçerim. Ya ucunda 100K $ ödül olsa bıçak altına yatmam bırak faydayı heh. Anca zaruri bi durum olcakki narkoz yemeye değsin. Bu aşı gibi bişi işte, risk alıyosan, %30 hayatta kalma ihtimalini kabul ediosan, yaptırma aşıları büyüdüğünde kendi karar versin heh. Ya da okula gönderme, büyüyünce kendi karar versin. var böyle insanlar bunları uygulayanlar, sünnetin bi tık üstü. Doğrumu? yanlış mı? Hiç bi anne baba çocugunun kotulugunu ıstemez eğer mass production falan yapmadıysa. Haliyle, hepsi doğru karar verdiğine inanır ve onu savunur. dasaaa said: cocuk buyuyunceye kadar sunnet yasak olmali kanka, kendi karar vermeli. cok faydasi varsa eger dediginiz kadar, neden erisikin olunca alacagi karardan korkuyorsunuz ki? iyi ise yaptiracaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 senin kız vardı dimi başkan paparnoz said: Maşallah Patice çok iyi bakmışsın, kilosu yerinde bakışlar cin, tam gıdısına yumulmalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 neyse patice&suark, tekrardan analı babalı büyütün. çok güzel bir şey zaten görüyorsunuz yakından. ufak ufak adam oluyorlar. bugünlerin değerini bilin diyen teyzelere selamım olsun, haklılarmış her ne kadar klişe bir cümle olsa da. ben unuttum bile resmen ilk 3 ayı, belki 6 ayı hatta ki daha 11 aylık. çabuk değişiyor sıpalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 umarım büyüdüğünde bir milyar dolar GSS primi öder :PP şaka şaka ödemesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Suark said: senin kız vardı dimi başkan Yok benimki de oğlan, kendisi ile playstation'da street fighter kapışıyoruz. Akuma ile ölüm vuruşu da yapıyor, bunu da ayrıca belirtmek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Suark said: Şimdi, sünnetin başlıca faydası hijyen kasmak zorunda olmaman. 2018 yılında banyo yapmıyosanız sünnet ettirin tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar