emircanz Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Dün gece yattım ve rüyamda kedimi gördüm sonra kedim kendini balkondan aşağıya attı ve çok feci üzüldüm sonra bi olay oldu ve 5 tane kedimin aynısından geldi ardından kapıdan uçarak biri geldi.Ben adama siz kimsiniz dedim adam ben bir meleğim dedi sonra bana bişiler sordu ama tam hatırlamıyorum en sonunda ben ona dünyada cinler var mıdır dedim o ise onlar beni görünce kaçar dedi. evet pati dostlarım nedir bu yaw bi kaç arkadaş yakında öleceğimi söledi ühüh[signature][hline]Leasie Sumotoru (50 Eldritch) Lancelot/Hib Bealith Sumotoru (Vampiir) Lancelot/Hib Öhöm bakınız Bendeniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Kuranda ismi geçen her kutsal şey müthiş bir kısmete işarettir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Allah rahmet eylesin =)[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptalığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 yalnız cin olayına güldüm baya.. -cinler varmıdı? -beni görünce kaçar.. lol[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 hmmm 3 vakte kadar yolcu gözüküyorsun bak kahve falındada çıktı[signature][hline] Who are those little girl's in pain Just trapped in a castle of dark side of moon Twelve of them shining bright in vain Like flowers that blossom just once in year They're dancing in the shadow like whispers of love Just dreaming of place where they are free as dove They never been allowed to love in this cursed cage It's only the fairy tale they believe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Hayır olsun...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 hehe birşey olmaz korkma sen melek görmüşssün en azından ben ruyamda odanın kapsında duran azraili benzeyen(gerçi neye benzediğini bilmiyoruz cuppesi vardı işte kara cuppe) elinde tırpan falan o gün baya tırsmıştım bende tabii doğal olarak[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: emircanz, 13 Şubat 2005 11:58 tarihinde demiş ki: bi kaç arkadaş yakında öleceğimi söledi ühüh :lol::lol::lol::lol: ahahahahah çok güldüm buna herhalde ömründe ilk defa rüya görmüyorsun? arkadaşların ne anlar? seni keklemişler işte. arkadaşlarına sorman çok komik, bir de bunların dediklerine inanman daha da komik. her gün rüya görüyorum kimisi saçma kimisi macera dolu ama uyandığımda bunların hiçbirini önemsemiyorum hayatıma devam ediyorum. maksat konu olsun işte :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Machiaveli Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Ruyalar bilincalti $eylerdir, belli bir sure once yada gun icerisinde aklinizda olmadigini bildiginiz bir $ey, aslinda bilincaltiniza yerle$ir.. ve siz hatirlamasaniz bile ruyanizda bu size yansiyabilir.. Sanirim belli bir surec icerisinde cin ve meleklerle bilerek-bilmeden dusuncelerde bulunmussun.. Ben ruya tabirlerine inanmam cunku, ve gercegide bu..[signature][hline]Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world carrying their own light to brighten both day and night. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Bende bütün dişlerimin eriyerek çürümesini ve kopuşlarını gördüm. Aç bak meal-i ne neler yazıo. Büyük acıyla ölüm, tüm sülalenin büyük acıya uğrayacağı falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ahahah adam meleği görmüş, direk "dünyada cinler var mı" die soru sormuş ya ahah.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 - dünyada melekler var mı? - la havle..[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: Boojack, 13 Şubat 2005 12:00 tarihinde demiş ki: Kuranda ismi geçen her kutsal şey müthiş bir kısmete işarettir. :tup:[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 keske kedin yerine 100$ dusseymis asaa. =P[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 sohbetinizde pek koyuymuş -cinler varmı -beni görünce kaçarlar insan melek görünce daha mühim sorular sorar,sanane cinlerden :)[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 walla hade hayırlısı ben ruyada bı kere gordum obursu gun anneannem öldü :( böle beyazlar içinde bişi bişi demiyim cunku bi şey mi diilmi onuda bılmıyorum[signature][hline]DJ Tiesto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 fransua sende korkutma çocuğu. :)[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Bende melek görüyorum ruyamda falan hep, siyah saçlı.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ben Allah'ı görmüştüm bi kere,tüm melekleride ama benimki senin gibi adam değildi melekler kıyamet gününü fln görmüştüm işte çok değişikti anlatılamaz belki Kuran'da nası birşeyler olduğunu tam açıklamamalarının sebebi de bu,ben bile gördüğümü tam açıklayamıyorum[signature][hline]| Paticik KO Moderator | Gamerbug Admin |[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Rüyalar çok ilginç şeyler ya. Bikeresinde patideki Siamonla (kuzenim olur kendisi) aynı gece aynı rüyayı görmüştük. Böyle alışveriş merkezi gibi biyerde dolaşıyoruz ikimiz,platform gib biyer. Değişik değişik yerler var içinde. Rüya adamı diye bi amca vardı. Ona gittim uyanmak istiyorum dedim sonra pat diye uyandım ehe :) Sonra gündüzün bu siamon bize geldi,rüyasını anlatıyo. Ulan adam anlatıyo ama benim rüyamı anlatıyo. İlginç...[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 hayıra yor hayır olsun[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Rüyadan uyandığımda içimde bir huzur vardı sanki sihirli bir el bana dokunmuş gibi ben cinlerden çok korkarım o yüzden meleğe direk o soruyu sordum ve şu an cinlerden hiç korkmuyorum[signature][hline]Leasie Sumotoru (50 Eldritch) Lancelot/Hib Bealith Sumotoru (Vampiir) Lancelot/Hib Öhöm bakınız Bendeniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 -Bu hafta sayısaldaki numaralar nedir Melek efendi ? - FB-Bjk derbisi kaç olacak? - Bu sene össde ne cikacak ? gibi güzel sorular varken neden cin var mı sorusu :-)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: Revenge, 13 Şubat 2005 12:00 tarihinde demiş ki: Allah rahmet eylesin =) :D sadece bir rüya[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: emircanz, 13 Şubat 2005 16:06 tarihinde demiş ki: Rüyadan uyandığımda içimde bir huzur vardı sanki sihirli bir el bana dokunmuş gibi ben cinlerden çok korkarım o yüzden meleğe direk o soruyu sordum ve şu an cinlerden hiç korkmuyorum 3 vakte kadar cinler tarafından elle tacize uğrayacaksınız. Tasslehoff, ağır sapık bahçe cini.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar