aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Haftada 5 gün çalışmak çok fazla zaten, nasıl denge olacak öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Sabahları 05.40 da kalktığımdan dolayı hiç bir dengeyi koruyamıyorum.5.30 saat uyku (maksimum) alabiliyorum... Fuck the istanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 05:40 sabah diil abi, sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 cok da seyapmamak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Bright said: 05:40 sabah diil abi, sori Her gün lanet ediyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 dun aksam 20 00 de yattim sabaha kadar uyudum 8 00..uyandigimda bebek gibiydim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 arkadaşları pek görememek sıkıntı. ya evlenince de millet bi acaip oldu. adam arıyo bu hafta mutlaka içiyoruz. mevzular birikti arıycam seni diye. iki gün sonra arıyo diyor hanımları alıp kahvaltı edelim mi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 yaptığım işim aynı zamanda hobim olduğu için uzaklaşmak diye bi olayım yok. 7 24 aynı şeyleri düşünüyorum. uzaklaşmak için bir şey yapmıyorum. bazen çok bunalırsam kilyos'a falan atıyorum kendimi. o taraflar baya güzel, tatile çıkmışsın gibi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 ney yaptığın iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 çomarlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 kuramıyoruz 3 vardiya ev iş ev iş ev iş 5 yıl bitti 6 ya gidiyoruz üstüne birde iş yerindeki haksızlıklar bu gidişle piskopata bağlamamız kaçınılmaz sanırım kotası 1000 olan mermi mevzuları ben ve benim gibilere yarıyacak kırılma noktasındayım az kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 senko said: ney yaptığın iş? bilgisayar falan işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Baya spesifik oldu eyw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Bilgisayar falan yapıyormuş senko işte işlemci ram mem üretiyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Pazar günleri hariç tatil yapmıyorum. Hayatımda 2 defa tatile çıktım balayım dahil. Akşam kaçta eve gittiğim belirsiz. İş hayat dengesi diye bişey yok. İş, hayat olmuş zaten. Ama işte az kazanmıyorum o güzel. Bide trafik yok buralarda o güzel. O çok güzel hatta 30 yıl İstanbulda yaşadıktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 axedice said: Bilgisayar falan yapıyormuş senko işte işlemci ram mem üretiyor sanırım. format atılır hatta daha spesifik olarak format c: /q espri bi yana siber güvenlik benim alan. hatta forumdan arkadaşlarla bile karşılaşıyorum arada piyasada. geçen bir holdingte bir üyemizle karşılaştım, tanıştık falan, adama hacım ben roket adami, sen de şu diyemedim o ortamda içimde kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 kuzenim bilgisayarina yazdi o dediklerini, simdi yeni bilgisayar aliyoruz. mutlu musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 kahvesine tükürüp buraya yazsaydın keşke @roket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 "roket adam" said: axedice said: Bilgisayar falan yapıyormuş senko işte işlemci ram mem üretiyor sanırım. format atılır hatta daha spesifik olarak format c: /q espri bi yana siber güvenlik benim alan. hatta forumdan arkadaşlarla bile karşılaşıyorum arada piyasada. geçen bir holdingte bir üyemizle karşılaştım, tanıştık falan, adama hacım ben roket adami, sen de şu diyemedim o ortamda içimde kaldı. ben miydim lan? ben de geçen bir holding de bi güvenlikçiyle tanıştım, içerenköy de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 anti-virüs mü satıyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 yok abi sen değildin, kozalak'tı yanlış hatırlamıyorsam. he ya antivirüs satıyoruz o tarz bir şeyler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 mekafe keyi var mı kaspersiki keyi de olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar