Laurelin Mesaj tarihi: Mart 18, 2026 Mesaj tarihi: Mart 18, 2026 axedice, 18.03.2026 16:13 tarihinde dedi ki: Şimdi bu film Messiah'nın sonunda bitecek heralde? Yani ilk 2 kitabı 3 filmde anlatmış olacaklar. 3. kitap Children of Dune'a yer kalacağını sanmıyorum, zaten Pattinson Scytale ı oynuyor, messiah nın da önemli karakterlerinden biriydi onu baya anlatacaklar belli ki. Children of Dune'da Paul neredeyse hiç olmadığı için bu trilogy biraz Paul Trilogy formatında olur, belki ileride onu da çekerler. Ama 4. kitap God Emperor a geçtiğinde gerçekten fazla açılıyor hikaye, Vilnöv oralara girer mi bilmiyorum. god emperor in adaptasyonu olamaz ya hani cok zor
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 23, 2026 Mesaj tarihi: Mart 23, 2026 ahmedinejad, 18.03.2026 14:11 tarihinde dedi ki: İkinci heyecanlı okuması falan ama çok kopuk geldi bana birinciden. Bir de olaylar biraz daha absürt ilkine göre. Kitap olarak okunur çok da güzel yani ama kopuk olduğu için 3. Film olabilir mi bilemedim. sen bir de diğer kitapları gör dsadas son kitabın yarısında artık ilerlemediği için okumaya uzun süre ara verdim. yavaşlaması, karakter çokluğu bir yana olayların absürdleşmesi de başka seviye. hayalgücüm yoruldu dsakjda
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 23, 2026 Mesaj tarihi: Mart 23, 2026 Ben de okuyordum hepsini ama koptum ya. God emperor meselesi güzeldi sardı ama sonrasına gücüm yetmedi.
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 23, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 23, 2026 ahmedinejad, 23.03.2026 11:44 tarihinde dedi ki: Ben de okuyordum hepsini ama koptum ya. God emperor meselesi güzeldi sardı ama sonrasına gücüm yetmedi. o arada bir kopuyor insan ya ama gücünü toplayıp biraz okuyabilsen elinden bırakamıyorsun, son iki kitap baya iyi. 1
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 23, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 23, 2026 öf hatta mağara sahnesini hatırladım da yine tüyler diken diken ya sdfg
Darksun Mesaj tarihi: Mart 23, 2026 Mesaj tarihi: Mart 23, 2026 god of emperor ilginç bir hikaye ama çok CGİ lazım, malum karakteri canlandırmak için falan. Arrakis falanda bayağı değişiyor alakasız bir şeye dönüyor çok tutar mı bilemedim . Birde önceki kitapdan oraya dönüşüm bir anda oluyor bayağı bir kopukluk var bence çoğu insanı sarmaz. Ayrı bir setting gibi.
Öne çıkan mesajlar