Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Laptop [Acer Aspire E15]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhaba arkadaşlar,

Tam model adı Acer Aspire E15 571G-556W olan laptopu 12 Şubat'ta ilk sahibinden aldım. Buraya da konu açmıştım bir kaç ay oynayıp heves almalık laptop arıyorum diye.

Cihaz şu:

http://www.vatanbilgisayar.com/acer-e5-571g-core-i5-4210u-17ghz-8gb-ram-1tb-hdd-156-2gb-w81-notebook.html

İlk sahibi 2 sene önce yurtdışı eğitimine giderken satın alıyor, eğitimde tablet verilince de laptop'u dolaba kaldırıp orada unutuyor. Bu hikayeye inanırım çünkü aynı şeyi ben de İrlanda'ya taşınınca yapmış, 1 sene sonra bazanın altında eski laptop'u görünce bu kimin diye şaşırmıştım. :D

Laptopu alınca anladım zaten tertemiz olup kullanılmadığını. İsteyene resimlerini de bilahare yollarım. Diablo 2 kurup oynadım bir kaç gün, sonra iş ve yüksek lisanstan dolayı vakit bulamayıp kriptoparaya gömmek üzere satmaya karar verdim.

Fiyat olarak 1600 istiyorum.

Baltalar kabulümdür.

Teşekkürler
Mesaj tarihi:
Bunu 1600 TL den satarsan haber verir misin?

bu hafta notebook arıyorumda 2 tane var sahibinden de konuştuğum ürün HP, yeni işlemci(7200U) yeni ram(DDR4), yeni GPU 6 aylık cihaz 1.5 yıl garanti var.

1250 ye veriyor adam bana fazla geldi o rakam sana gerçekten bol satışlar... sen satarsan onları alır burada 1350 1400 den satarım güzel iş olur :)
Mesaj tarihi:
logtrig said:

İlk sahibi 2 sene önce yurtdışı eğitimine giderken satın alıyor, eğitimde tablet verilince de laptop'u dolaba kaldırıp orada unutuyor. Bu hikayeye inanırım çünkü aynı şeyi ben de İrlanda'ya taşınınca yapmış, 1 sene sonra bazanın altında eski laptop'u görünce bu kimin diye şaşırmıştım. :D

tlc dizisi çıkar bundan zengin hayatlar.
Mesaj tarihi:
Anlatilanlar dogru.İrlandaya egitime giden adamin baza altindaki laptopdan niye haberi olsun ki.Yada neden onemsesin.
Bence laptop satacak fakirlik seviyesine inme.Bahcevanin ogluna felan ver
Mesaj tarihi:
abi ben eğitim değil ya 1 yıl kaldım. o yüzden unutmuşum dönünce :)
ben 1700 tl'ye aldım beyler bilgisayarı. hiç araştırma yapmadan aldığım için bana geçirmiş olabilirler tabi. en azından amortismanı çok düşük hiç kullanılmadığı için. ben de diablo 2 kurdum biraz oynadım o kadar.
Mesaj tarihi:
Bende büyük ekranlı olan modeli var, o zamanlar 2100 tl ye almıştım vatandan. Bu cihzda yanlış hatırlamıyorsam şuanki istediğiniz rakamdan bir miktar daha uygundu kampanyada... Kapalı kutusunda duruyor dahi olsa 3 nesil daha üst işlemcili modellerin ikinci elleriyle aynı fiyatta ilanınız. Balta olarakta kabuledilebilir pektabii değer eksperi değilim ama bu fiyata zor ötesi :)
Mesaj tarihi:
ederi ne kadar peki? alıcı olarak değil de objektif bir fiyat verirseniz süper olur. beklentiyi ona göre tutayım veya çok altında kalırsa alış fiyatımın, kullanırım duruma göre.
Mesaj tarihi:
Ben alıcı olarak yazmadım açıkçası. Ederini, değerini tabii ki siz bilirsiniz.
Benim objektif yorumum belirlediğiniz fiyattan %40/50 civarı daha az fiyat belirlerseniz ve gerçekten dediğiniz kadar temizse hemen elden çıkar.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...