logtrig Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Merhaba arkadaşlar, Tam model adı Acer Aspire E15 571G-556W olan laptopu 12 Şubat'ta ilk sahibinden aldım. Buraya da konu açmıştım bir kaç ay oynayıp heves almalık laptop arıyorum diye. Cihaz şu: http://www.vatanbilgisayar.com/acer-e5-571g-core-i5-4210u-17ghz-8gb-ram-1tb-hdd-156-2gb-w81-notebook.html İlk sahibi 2 sene önce yurtdışı eğitimine giderken satın alıyor, eğitimde tablet verilince de laptop'u dolaba kaldırıp orada unutuyor. Bu hikayeye inanırım çünkü aynı şeyi ben de İrlanda'ya taşınınca yapmış, 1 sene sonra bazanın altında eski laptop'u görünce bu kimin diye şaşırmıştım. :D Laptopu alınca anladım zaten tertemiz olup kullanılmadığını. İsteyene resimlerini de bilahare yollarım. Diablo 2 kurup oynadım bir kaç gün, sonra iş ve yüksek lisanstan dolayı vakit bulamayıp kriptoparaya gömmek üzere satmaya karar verdim. Fiyat olarak 1600 istiyorum. Baltalar kabulümdür. Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 hadi alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 500 TL TRİNK VERİRİM. Malbuş ya da dürüm yanında çanta verirsen eklenebilir teklife.............. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Baska bir konuyla ilgili olacak ama meaaj kutun dolu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Switch Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Bunu 1600 TL den satarsan haber verir misin? bu hafta notebook arıyorumda 2 tane var sahibinden de konuştuğum ürün HP, yeni işlemci(7200U) yeni ram(DDR4), yeni GPU 6 aylık cihaz 1.5 yıl garanti var. 1250 ye veriyor adam bana fazla geldi o rakam sana gerçekten bol satışlar... sen satarsan onları alır burada 1350 1400 den satarım güzel iş olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 logtrig said: İlk sahibi 2 sene önce yurtdışı eğitimine giderken satın alıyor, eğitimde tablet verilince de laptop'u dolaba kaldırıp orada unutuyor. Bu hikayeye inanırım çünkü aynı şeyi ben de İrlanda'ya taşınınca yapmış, 1 sene sonra bazanın altında eski laptop'u görünce bu kimin diye şaşırmıştım. :D tlc dizisi çıkar bundan zengin hayatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Güzel laptop gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Anlatilanlar dogru.İrlandaya egitime giden adamin baza altindaki laptopdan niye haberi olsun ki.Yada neden onemsesin. Bence laptop satacak fakirlik seviyesine inme.Bahcevanin ogluna felan ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 abi ben eğitim değil ya 1 yıl kaldım. o yüzden unutmuşum dönünce :) ben 1700 tl'ye aldım beyler bilgisayarı. hiç araştırma yapmadan aldığım için bana geçirmiş olabilirler tabi. en azından amortismanı çok düşük hiç kullanılmadığı için. ben de diablo 2 kurdum biraz oynadım o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 1700e aldığını 1600e mi satmak istiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 DareJedi said: 1700e aldığını 1600e mi satmak istiyorsun? evet 1 ay oldu alalı ve bir kaç defa açtım oynamak için. bence düştüğüm bile iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Balta demişsin ama o bilgisayara balta çok, çakı falan anca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Bilgisayar 2 yıl 1 aylık değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 diablo 2 kurulduysa anca 750 eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 DareJedi said: Bilgisayar 2 yıl 1 aylık değil mi? evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SARBAY Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Bende büyük ekranlı olan modeli var, o zamanlar 2100 tl ye almıştım vatandan. Bu cihzda yanlış hatırlamıyorsam şuanki istediğiniz rakamdan bir miktar daha uygundu kampanyada... Kapalı kutusunda duruyor dahi olsa 3 nesil daha üst işlemcili modellerin ikinci elleriyle aynı fiyatta ilanınız. Balta olarakta kabuledilebilir pektabii değer eksperi değilim ama bu fiyata zor ötesi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 ederi ne kadar peki? alıcı olarak değil de objektif bir fiyat verirseniz süper olur. beklentiyi ona göre tutayım veya çok altında kalırsa alış fiyatımın, kullanırım duruma göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SARBAY Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Ben alıcı olarak yazmadım açıkçası. Ederini, değerini tabii ki siz bilirsiniz. Benim objektif yorumum belirlediğiniz fiyattan %40/50 civarı daha az fiyat belirlerseniz ve gerçekten dediğiniz kadar temizse hemen elden çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Satıldı arkadaşlar. Kilitlenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 /kilit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar