akirafes Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Binance borsası hacklendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 olur öyle arada arkadaşın parası varmış bana da o söyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 lulz vencağızlarımı çekemiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 BNB ve ETC almak istiyordum dun adres dogru mu diye 0.05 ETH atmistim :D iyi ki isim cikmis da daha fazla atamamisim. butun coinler -20% o zaman yarin :/ ciddi biseyse cold'da olmayan hepsini satayim diger borsadaki de.. api relatedmis tedbir amacli durdurmuslar, satmiyorum :D umarim dogrudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 gitti mi şimdi paracıklar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 botlar hacklenmiş via almış hacklenen botlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 api kaynaklı heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 henüz kesin bişi yok resmi açıklama yapılır zamanla ama tabii önce binance'daki adamların ne olduğunu bi anlaması lazım lol. bu esnada dump daha devam edecektir. Rumors are surfacing about Altcoinbot.io being the cause of the Binance dump (not binance themselves) more info soon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Honey we are going down https://www.youtube.com/watch?v=uhG-vLZrb-g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 ya bu hacklendik, çalındık, kaybettik, kandırıldık muhabbeti paraları götürmek için bahane olabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Olabilir, Binance'e başından beri güvenememiştim nedense 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 akirafes said: Binance borsası hacklendi Sen mi hekledin? Sen heklemediysen IT’cisi sorumlusu sen misin? Yok hic biri degilse kaynak niye yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Kesinlikle hepsi masum değil ya. Bir kaç daha böyle haber vardı. Arkada olan bir açığı x bir grupla paylaşıp kendi kendilerini soymadıkları ne malum. Nasıl bir denetimden geçiyorlar ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 akiracoin olabilir ya..sempatik geldi simdi sesli okuyunca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Tim said: akirafes said: Binance borsası hacklendi Sen mi hekledin? Sen heklemediysen IT’cisi sorumlusu sen misin? Yok hic biri degilse kaynak niye yok? Bu postu yazarken Tim: https://www.youtube.com/watch?v=Ae0qP-q3L88&feature=youtu.be Temsili degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Tim said: akirafes said: Binance borsası hacklendi Sen mi hekledin? Sen heklemediysen IT’cisi sorumlusu sen misin? Yok hic biri degilse kaynak niye yok? Hmm Çok sert yaklaşım sayın yöneticim. MAden bu kadar sert çıktın detaylı anlatayım. Aslında binance hacklenmedi bir nevi. Api si paylaşılanların kullandığı bit bot alt coinleri btc karşılığı satarak via aldı istem dışı hesaplardan. Olay bundan ibaret. Ama söylentilere göre binanx kendi bu işlemi yaptırmış. Günün sonunda birileri çok daha zengin oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Yok sert cikmadim, gayet normal normal sordum da sen yine esas noktayi kacirdin yine. Hala kaynak vermek yerine sanki olayi bizzat yasamissin gibi birinci agizdan yaziyorsun. Sen kimsin, bilgiyi nerden aldin, nasil aldin kim nerden bilsin? Onceki actigin konularda da ayni muhabbet sondu birden fazla kere ama nedense gormezden geliyosun, hatirlatinca da sert ciktin oluyo. 🙂 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 abi yavas biraz. ne gerek var agir girmeye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Gulucuk de mi olmadi? 🤔 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 iki çizgi üstüste olmuş olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Ben taniyorum kendisini iyi bir abimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 withdrawlerı dondurmuşlar galba bu arada umarım bişey olmaz parası olanlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 crypto işinde kaynak yok ki abi herkes sallıyor bişiler sonra panik olup satıyoruz market çöküyor hehe ocak ayında 30k btc ytd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Sen hic hic anlamamissin. Haberin kaynagini yazicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Tim said: Gulucuk de mi olmadi? 🤔 https://i.imgur.com/FhoiF69.jpg sıkıntı bende mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar