Black-ice Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 sana kendi davranışımı öneririm. vatana gidip en güzel ledli camlısını almak. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 vatana gidip bunu aldiydim ben. http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-carbide-serisi-spec-alpha-midt-atx-oyuncu-kasasi.html sacma sapan bisey asdf, ama bildigimiz marka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Tiefighter sandin oyuncak cikti gibi olmus o da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 abi oyun falan oynuyosun, pcde belki kaç sene geçireceksin iki bira eksik içtiğin her sefer 50tl artıracaksın kasa bütçesini. bunlardan kısmayın canınız yanar. ya da en dandik psu'yu al güç bela topladığın parçalardan biri yansın, yeni kart parası biriktirene kadar flaş oyun oynarsın. ders olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 aquila said: vatana gidip bunu aldiydim ben. http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-carbide-serisi-spec-alpha-midt-atx-oyuncu-kasasi.html sacma sapan bisey asdf, ama bildigimiz marka. Abi ürünün altındaki yorumlar......... Sadece Kasayımı Satın Alıyoruz Parçaları Ayrımı Satılıyor Acil Bilgi Verirseniz mutlu Olurum... Ramı ekran kartı falan kasanın içinde gelio demi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 hahaha bizim forumda da bi adam vardı. gtx 1080 ekran kartını 2kya görünce satıcıya mesaj atmıştı fiyat gerçek mi diye hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Unutuldu o geç geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 aquila said: vatana gidip bunu aldiydim ben. http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-carbide-serisi-spec-alpha-midt-atx-oyuncu-kasasi.html sacma sapan bisey asdf, ama bildigimiz marka. Kasanın ön tarafına bakarken başım döndü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Abi alin gecin kasmayin kasa kasa diye o kadar. Bi cacik da olmaz supply larina, sanki 1080 takcan da dert ediyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 ben de bunu aldım 2 gün önce bütün gün led izliyorum evde http://www.vatanbilgisayar.com/everest-rampage-imposing-4x120mm-rgb-fan-midt-atx-kasa.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Abow o ne ? Yılbaşı ağacı gibin. Benim kasa ağlamaya başladı, yapma yapma diyor. Harbiden çok dikkat dağıtıyordur bu ya ? Ben telefonun sms ışığından bile kıl oluyorum. Arkamdaki masaya kouyorum. Bu direk göz önünde hasta eder beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Ona nasi 500 verdin ya sdfg Psu da yokmus. Ben €85 e meshify C aldim da “lan pahali mi acaba bu” diyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 goldbären said: hahaha bizim forumda da bi adam vardı. gtx 1080 ekran kartını 2kya görünce satıcıya mesaj atmıştı fiyat gerçek mi diye hahahah 1080'i 2k'ya görsem önce "usta sar ordan bi buçuk. yok yok 2 yap sen." derim. sonra ben de bi düşünürüm ama fiyat gerçek mi diye :) hani tl di mi gibisinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 2. el satayım mı sana. 2k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar