kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=nLR5DXRqtis Battlefield 5 recommended system requirements OS: 64-bit Windows 10 or later Processor (AMD): AMD Ryzen 3 1300X Processor (Intel): Intel Core i7 4790 or equivalent Memory: 12GB RAM Graphics card (NVIDIA): NVIDIA GeForce® GTX 1060 6GB Graphics card (AMD): AMD Radeon™ RX 580 8GB DirectX: 11.1 Compatible video card or equivalent Online Connection Requirements: 512 KBPS or faster Internet connection Available Disk Space: 50GB Battlefield 5 system requirements for DXR OS: 64-bit Windows 10 October 2018 Update (1809) Processor (AMD): AMD Ryzen 7 2700 Processor (Intel): Intel Core i7 8700 Memory: 16GB RAM Graphics card (NVIDIA): NVIDIA GeForce® RTX 2070 DirectX: DirectX Raytracing Compatible video card Online Connection Requirements: 512 KBPS or faster Internet connection Available Disk Space: 50GB https://www.youtube.com/watch?v=2LZIP91e7ck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 ruble deger kaybedince origin premier RUS 330 tl olmus net deger bf v ve anthem icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 It’s time!! https://twitter.com/Nat0_o/status/1059713991306633216 Yarın ön yükleme Cuma OP oynama hakkı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 bunun betası yok mu bf1 gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Yabgu said: battleroyale aylar sonra gelecekmiş, GG, çıkışı başarısız olacak gibi BF1'i geçer mi rakamlar, ne dersiniz? BR mi gelecekmiş buna 4 tanklı squad kurarız artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 mokoko said: bunun betası yok mu bf1 gibi? beta yapılalı çok oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 hype atesini yakiyorum origin premium icin preload 7 kasim. cuma basliyoruz. origin premier RUS 4000 rub ~ 327 tl bir suru alindi su ana kadar skinti yasayan gormedim. deluxe edition 9 gun normal 11 gun sonra release Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 327 yillik mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 327 tl yillik evet anthem bf v a way out fifa, nfl, nhl, nba eski oyunlar hepsinin deluxe edition + dlc'lerini veriyor durmaplay'de 280 tl BF V ama release 9 gun sonra... yani sadece fifa + bf veya bf + anthem parasini cikariyor. PS: sadece RUS vpn ile satin alinmasi lazim ve yeni origin hesabi acin bunun icin. ben paypal DE ile RUS vpn uzerinden almistim, su ana kadar skinti cikmadi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Ön indirme hakkı başladı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 https://twitter.com/_jjju_/status/1060221639655215104 Many have asked me if button remapping is returning to Battlefield V and if so, would that be on time for launch. Here we go ... you can share the news that the custom button mapping will be available for all the 3 platforms (Xbox, PS4 & PC) on launch day. Enjoy! Ah, one more thing. In the video you may be wondering what are those "Switch Inventory Up/Down" actions with no default buttons mapped? Well ... I've heard some players like the BF4 mouse wheel way of switching weapons/gadgets. Enjoy :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 GeForce Game Ready Driver 416.81 BFV için çıktı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Origin P olanlar oynamaya başlayabilir Origin i kapatıp açmak yeterli (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 ayin 9'u diyordu OriginP olanlar icin? Dun preload baslamisti. Edit: said: Coming to Premier November 9 PRE-ORDER BATTLEFIELD™ V TO GET: • The Firestorm Ranger Set, Special Assignments, and a Special Soldier Set that can be chosen from eight available Sets in Battlefield V. Read more Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 kizillelma said: Origin P olanlar oynamaya başlayabilir Origin i kapatıp açmak yeterli (:D origin p ne ya. premium premier platinum pimp prosti... biri bittikçe yenisi geliyor sokacam bunların açlığına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 RTX benchleri nasil olacak acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 origin premium premier. oyun 9/10. 1 gun erken release ettiler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 3 map conquest oynadim, beta da gormedigim mapler denk geldi. Gayet guzel olmus, BF1 gibi sloppy de degil hersey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Goering said: origin premium premier. oyun 9/10. 1 gun erken release ettiler :) origin premier bi anda mantikli geldi gozume ya, ote yandan baska hangi ea oyunlarini oynarim ki bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 BF + Anthem oynayacaksan direk daha ucuza geliyor, diger oyunlarda bonus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 lol RTX support da daha sonra gelecekmiş yeni okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 rtx acmazsin heralde bfde ya. 20 fps ye inersin muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Gladmir said: BF + Anthem oynayacaksan direk daha ucuza geliyor, diger oyunlarda bonus. anthem de baya badass gozukuyo. destinyden daha destiny Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 ben 3840 x 1080 oynuyorum 1080ti'da HDR acmazsam cok kasmiyor 144hz. overclocklu: en yuksek grafik, patlamali online 60-70 fps. en dusuk low-latency arari, 140-150 fps. Refresh rate secmeyi unutmayin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Esh said: Gladmir said: BF + Anthem oynayacaksan direk daha ucuza geliyor, diger oyunlarda bonus. anthem de baya badass gozukuyo. destinyden daha destiny anthem'e baya cok var daha, betas Subat 2019. titanfall / destiny arasi bekliyorum o oyunu tarz olarak. PS: dun rus premier aldim arkadasa, YKB 340 TL cekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar