Chemical Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 eah ben küçücük bi operasyon bekliyordum resmen büyük bişi çıktı yahu Yağ bezesi vardı kafamda bayadır. beni tanıyan bilir böyle bi çıkıntı. Büyümeden alınması lazımdı. İşte babamın tanıdığı randevu aldık gittik. Ben basit bişi bekliyorum böyle muayene odasında kesik açıp alıcak yağı diye. Bi baktım acil servisin ameliyat odasına gidiyoruz.:) İşte girdik ehm ben yemedi tabii. böyle durdum bi an yatağın kenarında eee şeyy şeklinde olaydan kaçıyorum hafiften. Sora yat bak hemşirelere ayıp oluyo falan dediler ehue yattık sonunda :) kaçış yok gelmişiz okadar. İşte yatırdılar acıcak acık dedi iğne sırasında. ii falan derken cart diye iğne.:) Ha acımıyo okadar. Ama acı diil sorun. İşte uyuştdular kestiler saçları falan. Direk hissediyorum bıçağı saçları tektek kesiyor saçlar sürtüyor falan ama acı yok sadece. Sonra aldılar bistüriyi kestiler falan açtılar o sırada 2. doktor geldi falan herkez tepemde ben yüzüstü yatıyorum. Sora işte kanamaya başlamış. Elime metal bi topraklama verdiler bune derken herif laser gibi bişiyle cızzsst diye kesmeye başladı bişiyleri. Yanık kokusu yayıldı hafifce:) damarları kesiolar lan ne damarı diyemeden "kapsülü patlatmadan kaslardan keselim şurada damar var o kanıyor şunuda yak oda kanıyor" lan ne kapsülü diyodum, Aynen KIRT KIRT diye sesler başladı kesiyorlar lan resmen. Ulan kötü oldum ben resmen hissediyorum kesiyo abi adam kağıt gibi. Sora çekelim falan derken garrc gurrc diye asılmaya başladılar kerpetenle kapsül denilen yağ kitlesine. Yok şurayı kes burayıda kes o tutuyor derken çıkardılar sonunda gacır gucur ve iğrenç sesler eşliğinde. Sora 2 kat dikiş atıldı kapatıldı. sora verdiler kanlı tshirti elime oturttular köşeye. Ulan acımıcak dediler acıdan kötüsü herşeyin farkındasın resmen kesti layn çok kötü bi his. Acımıyo ama[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Geçmiş olsun Chemi.[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 düşman bile görünsen geçmiş olsun[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Birsürü online oyunu burdan oynayabilirsin! | K.A.L Mezunlarına özel site! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Bide şeyi demedim şimdi tam keserken yandaki doktor aynen şunu anlattı. "Ya birde böyle bir operasyonda 60larında bi yaşlı amca gelmişti. Tam kestim yağı almaya çalışıyorum elime bi yumuşaklık geldi. Aynen beyin zarı. Adamda başka bir sorun varmış kemik erimiş direk acile yolladık zaten" dedi. Sonradan anlatsaydın ya kötü oldum lan.[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 geçmiş olsun hep öyle kandırırlar küçük bi operasyok ya önemli değil derler aklını alırlar adamın.[signature][hline]Kuzu Mix / Ultima Online Runuo Sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Heheh adamlar acımıcak demiş hissetmicen dememişler. Eşimde epiduralle doğum sırasında sadece basıncı hissediyordu. O sırada doktor elde neşter deşmişti kızcağızın karnını. Hafif bi basınç var sanki epidural azaldı mı doktor bey? Hehehe merak etmeyin azalsa hafif bir baskı demez direk kalkar kaçardınız dedi. Güldük.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 eheh saolun:) ne düşmanı niye düşman diyonuz ya[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 gecmis olsun bogh.[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 geçmiş olsun ya kötüymüş baya.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 fiziksel olarak acımamış ama psikolojik olarak baya acımış :D[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 geçmiş olsun saçı tamamen kestilermi yoksa bi yermi kesik???[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Geçmiş olsun:)[signature][hline]beş hececiler H.B.E Lamerlere cevap yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 geçmiş olsun[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 akıllanmıssındır artık eheh gecmis olsun en kısa zamanda soldat sunucularına bekliyoruz :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 geçmiş olsun chemi dikkat et kendıne[signature][hline]DJ Tiesto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Büyük geçmiş olsun.[signature][hline]Mail|Msn Messenger|Pati Sözlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 eheh kırptılar bi yerde daire şeklinde jiletle aldılar:) kesikler az olduu için çıkarmış gene o diilde ortalama 10 dikiş atıldı arkadaşın rekokurunu kırdım. hiç annamam 28 dikişim var şuan:P[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Eheh Geçmiş olsun che yakın zamanda iyileşirsin artık:-)[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 soldata gelde orda bide biz açalım kafanı görelim içini :p[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Geçmiş olsun.[signature][hline] Türk Oğuz Beğleri budun eşidin! Üze tenri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun, ilinin torunun kem atatı? Udçı Türk budun ertez okun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Dr: Evet yavrum uzan şuraya.. Chem: Taam uzandım Dr: Şimdi hiç acı hissetmeyeceksin bi iğne *!vıjt* Dr: Evet sakin dur kesiyoruz Chem: Hmm biliyo musunuz insan kanındaki hemoglobin.. Dr: Dur bi yavrum Chem: şu kanın yoğunluğu 0,7 hede hödö.. Dr: Yavrum dur.. Chem: Beyin acıyı hisstmemek için sinir hücrelerini.. Dr: Olm dur çizicem devrelerini Chem: Sonsuz diye bişey yok hede.. Dr: Benden günah gitti Ameliyattan sonra... Dr: Alın bu yağ bezesi Aile: Yavrum? Dr: Çizdik devrelerini bir süre hastanede kalacak.. Chem içerdeki odandan.. SONSUZ DİYE BİŞİ YOK SONSUZ DİYE BİŞİ YOK SONSUZ DİYE BİŞİ YOK BALOOOOOOOOOON[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 şimdi anLadım bu adamdaki baLon merakını :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Gecmis olsun[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Resimlerim||Amma eleştirilmişim sevilmiyorum galiba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 geçmiş olsuın sayın yakıcı bünye :D[signature][hline] MSN : [email protected] -- CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 25 -- arcane, 10 Şubat 2005 09:35 tarihinde demiş ki: genç, körpecik zihinlerin sağlıklı gelişimi için heteroseksüel bi forum isteriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Unholy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 felaket felaket uyuşturup beynini yiyolarmış gibi olmuş resmen ıyh ulan 7 dikiş atmışlardı elime anestezi işe yaramamıştı o aklıma geldi nıahhhh fena oldum seninki beter bi olay direk bayılıdım herhalde igneyi yiyince. geçmiş olsun , geçmiştir inşallah tamamen.[signature][hline]-used to know as hasanmezarci- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar