Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ameliyattan çıktım

Chemical

Öne çıkan mesajlar

eah ben küçücük bi operasyon bekliyordum resmen büyük bişi çıktı yahu

Yağ bezesi vardı kafamda bayadır. beni tanıyan bilir böyle bi çıkıntı.
Büyümeden alınması lazımdı.
İşte babamın tanıdığı randevu aldık gittik.
Ben basit bişi bekliyorum böyle muayene odasında kesik açıp alıcak yağı diye.

Bi baktım acil servisin ameliyat odasına gidiyoruz.:)
İşte girdik ehm ben yemedi tabii. böyle durdum bi an yatağın kenarında eee şeyy şeklinde olaydan kaçıyorum hafiften.
Sora yat bak hemşirelere ayıp oluyo falan dediler ehue yattık sonunda :) kaçış yok gelmişiz okadar.

İşte yatırdılar acıcak acık dedi iğne sırasında. ii falan derken cart diye iğne.:) Ha acımıyo okadar. Ama acı diil sorun.

İşte uyuştdular kestiler saçları falan. Direk hissediyorum bıçağı saçları tektek kesiyor saçlar sürtüyor falan ama acı yok sadece.

Sonra aldılar bistüriyi kestiler falan açtılar o sırada 2. doktor geldi falan herkez tepemde ben yüzüstü yatıyorum.
Sora işte kanamaya başlamış. Elime metal bi topraklama verdiler bune derken herif laser gibi bişiyle cızzsst diye kesmeye başladı bişiyleri. Yanık kokusu yayıldı hafifce:) damarları kesiolar lan ne damarı diyemeden "kapsülü patlatmadan kaslardan keselim şurada damar var o kanıyor şunuda yak oda kanıyor" lan ne kapsülü diyodum, Aynen KIRT KIRT diye sesler başladı kesiyorlar lan resmen. Ulan kötü oldum ben resmen hissediyorum kesiyo abi adam kağıt gibi.

Sora çekelim falan derken garrc gurrc diye asılmaya başladılar kerpetenle kapsül denilen yağ kitlesine. Yok şurayı kes burayıda kes o tutuyor derken çıkardılar sonunda gacır gucur ve iğrenç sesler eşliğinde.

Sora 2 kat dikiş atıldı kapatıldı. sora verdiler kanlı tshirti elime oturttular köşeye.

Ulan acımıcak dediler acıdan kötüsü herşeyin farkındasın resmen kesti layn çok kötü bi his.
Acımıyo ama[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Bide şeyi demedim
şimdi tam keserken yandaki doktor aynen şunu anlattı.
"Ya birde böyle bir operasyonda 60larında bi yaşlı amca gelmişti. Tam kestim yağı almaya çalışıyorum elime bi yumuşaklık geldi. Aynen beyin zarı. Adamda başka bir sorun varmış kemik erimiş direk acile yolladık zaten" dedi.
Sonradan anlatsaydın ya kötü oldum lan.[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Heheh adamlar acımıcak demiş hissetmicen dememişler.
Eşimde epiduralle doğum sırasında sadece basıncı hissediyordu. O sırada doktor elde neşter deşmişti kızcağızın karnını. Hafif bi basınç var sanki epidural azaldı mı doktor bey? Hehehe merak etmeyin azalsa hafif bir baskı demez direk kalkar kaçardınız dedi. Güldük.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Sosyal ağlarda paylaş

eheh kırptılar bi yerde daire şeklinde jiletle aldılar:)

kesikler az olduu için çıkarmış gene

o diilde ortalama 10 dikiş atıldı
arkadaşın rekokurunu kırdım. hiç annamam 28 dikişim var şuan:P[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Sosyal ağlarda paylaş

Dr: Evet yavrum uzan şuraya..
Chem: Taam uzandım
Dr: Şimdi hiç acı hissetmeyeceksin bi iğne
*!vıjt*
Dr: Evet sakin dur kesiyoruz
Chem: Hmm biliyo musunuz insan kanındaki hemoglobin..
Dr: Dur bi yavrum
Chem: şu kanın yoğunluğu 0,7 hede hödö..
Dr: Yavrum dur..
Chem: Beyin acıyı hisstmemek için sinir hücrelerini..
Dr: Olm dur çizicem devrelerini
Chem: Sonsuz diye bişey yok hede..
Dr: Benden günah gitti

Ameliyattan sonra...

Dr: Alın bu yağ bezesi
Aile: Yavrum?
Dr: Çizdik devrelerini bir süre hastanede kalacak..

Chem içerdeki odandan..

SONSUZ DİYE BİŞİ YOK SONSUZ DİYE BİŞİ YOK SONSUZ DİYE BİŞİ YOK
BALOOOOOOOOOON[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

felaket felaket uyuşturup beynini yiyolarmış gibi olmuş resmen ıyh ulan 7 dikiş atmışlardı elime anestezi işe yaramamıştı o aklıma geldi nıahhhh fena oldum seninki beter bi olay direk bayılıdım herhalde igneyi yiyince. geçmiş olsun , geçmiştir inşallah tamamen.[signature][hline]-used to know as hasanmezarci-
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...