ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Selam, Soyağacı çıktımda anne ve baba tarafımda Mecidiye doğumlular var. Bu Mecidiye Romanya'daymış. Ben Türkiye'de sanmıştım :) Ailede romanya doğumlu birileri varsa Romanya Vatandaşlığına başvuru imkanı varmış. Daha önce bu sürece giren oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 teyzem aldı roman vatandaşlığını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Buradan calimero vardi ama banladilar adami hunharca :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Mayhem said: teyzem aldı roman vatandaşlığını Ne kadar surdu bu surec? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 romen kizlar cok guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 millet ülkeden kaçmak için romanya seviyesine kadar düşmüş ya halimize bak dlfghdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Benim de Bulgaristan'da çıktı, başvuru yapabiliyor muyum ben de mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Turkiyenin yarisi bulgaristan romanya vs gocmeni zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 sanssizsansli said: millet ülkeden kaçmak için romanya seviyesine kadar düşmüş ya halimize bak dlfghdsf Romanyanin ab uyesi oldugunun ve bunun getirdigi imkanlarin farkindasin tabi dimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 farkındayım tabi ya ama romanya işte abi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 türkiye'den ne kadar kötü olabilir abi romanya en kötü türkiye kadar kötüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 romanya vatandası olcaksın deseler bi parmagımı keserim şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 romanya vatandası olcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 kestim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 k1nJo said: türkiye'den ne kadar kötü olabilir abi romanya en kötü türkiye kadar kötüdür. ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 hiç yoktan hamur işleri güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 kizlari daha guzel ya. tombikto memeli falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 1.derecede akraba olması gerekiyor başvuran ile oradan doğan sanırım. bizim hanımda da bir taraf yunan bir taraf bulgar çıktı ama doğrudan başvuramıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Böyle bir imkan varsa iyiymiş hakikaten. Olsun da Romanya olsun abi baksana ab üyesi filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 dogum belgesi vs. arastirman lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Dragonfire said: 1.derecede akraba olması gerekiyor başvuran ile oradan doğan sanırım. bizim hanımda da bir taraf yunan bir taraf bulgar çıktı ama doğrudan başvuramıyor. Bir alt soy alabiliyor sadece. Onlarin da cocuklarina gexmiyor. Hayaller paris gercekler basaksehir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 benim cocugum ab vatandası ben basvurabilir miyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Sen parmağı diktir önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Bana “sen almana benziyorsun” diyorlar, ben basvurabilir miyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar