cold__fire Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 merhabalar garantisi devam eden (2 sene içinde alınmış) lego 31313 seti aramaktayım. 1200 TL bütçem var. paketinden çıkarılmamış olursa benim için çok daha iyi olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Merka ettim baktım, Amazon.de'de sıfırı 1600 TL civarına geliyor. Direkt vergisiz, taşımasız, kargosuz, beklemesiz olarak sıfırını fiyat farkı yansıtmamayı bi de üstüne 400 TL indirimle istemek fantazi olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Amazon Türkiye'ye Lego yollamaz. Çok niş bir set olduğu için de ikinci el alıcısı zor bulunuyor, bence makul bir alış fiyatı. Olsa olsa 1300 olur. Jelatininde istemek azıcık fantazi olmuş sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Selam, https://www.panelkirtasiye.com/lego-mindstorms-2013-31313 1.495,91 TL'e satılıyor taksitle :) Ocak ayında 1.200 TL'e satılıyordu bu set : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tssot Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 bu minsterdom olayını anlamayı ve yapabilmeyi çok istiyorum ama demode bir bilgi seviyesi ve beni aşan bir alan olması yüzünden bulaşamıyorum. En son oynadığım oyun süper mario ve tetris iken yemiyor lan bu merete bulaşmayı. Kursuna yazılmak istiyorum ama onlarda özel kolejlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 mindstorm mu?? abi digitalize versiyonlari var sanirim onlarin..onlari al kurcala ..lego nun mindstormsuz versiyonlarinin kesin digitalizesi var ..al kendine sato kur istedigin parcayla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 bilmeyenler için üzerinden "gameboy" olan bir robot... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar