Auril Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 bu ne izlemem diyordum ki, ailenin zençi kızı warmış artık gönül rahatlığı ile izlerim spo uzaylı robot da gay çıkarsa 10 sezon garanti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 şu doktor taklidi yapan kadın umarım yakında ölur 10 bölüm onun aptal suratını ve karakteri cekilmez biraz daha görürsem yarı da bırakıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Ayni hissiyat icerisindeyim. Her bolum milletin yuregini hoplatalim heyecan katalim diyerek bi sacmalik eklemisler. Sacmaliklarin hemen hepsi de karakterlerin malliklari ile direkt baglantili. Tiplerin 2 bolum yasamalari bile mecize... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 mediocrity in space. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Juliperi ucurursam kurtulma sansimiz var, ucurmazsam 100% olucez. Hadi oylamaya sunalim... Genious. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Harris>hickey (the terror) Lanet sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Tim said: Ilk bolumu izledim de simdi... http://www.kasikkiralama.com/kiralik_ufo_isitici.jpg lan ahahahaha I'll bolumun en hazel ozeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Bitirdim simdi ilk sezonu da. Tum sezonda iyi diyebilecegim sadece 4 an var. 1 - Baslangici 2 - Kadinin kara deligi kesfettigi an 3 - Tarpit'den helyumla cikinca konusmalarinin degismesi ve kopmalari 4 - Sezon sonundaki cift yildiz Gerikalani dizideki karakterlerin aptalliklari ve inanilmaz bir sans eseri nasil olmedikleri, ayni aptalliklari tekrarlamaya doymamalari ve en egitimsiz karakterin nasil hop diye herseyi cozup herseyi anladigi ile alakali. Bu arada "why so salty?" diyecekler cikar kesin, ona da pesin pesin cevap vereyim; Cunku bilmem kac yilda bir geliyor soyle seriler ve bunlari boyle mal mal triplerle, "ask lazim ask" kafasiyla pic etmelerine inanilmaz ayar oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 dizi kötü ya sırf meraktan izliyorum robotun olayı neymiş falan diye netflix baya sikkolaştı zaten artık komedi dışında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 aslında dünya falan güzel, görseller güzel. sadece aile bear grylls tadında takılsa sırf aa ne güzel bitki aa ne güzel hayvan yapmışlar falan diye izlersin de diziye yancı olarak eklenen her karakter kötü ve ağızlarını açınca daha da kötü olduğu için of bunaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 pislik karıya feci gıcık olmuş durumdayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Uzay keşif macera diye geldik baştan sona drama O doktor zaten gereksiz Aile draması nedir yani o apayrı, uzaydasın lan uzayda bilinmeyen gezegende aile draması izletmek nedir yani İnsanlığa olan inancımı yitirdim, bi sik olmaz bizden Trump putin birisi üstümüze atom atsın kapatalım bu konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 8 inci bölüm sonunu izledim ve yorumum Dr. Smith! Böyle bir rolü yazanın ben taaaaaaaaaaa. Böyle bir gerzeklik nasıl olur abi. İçine sıçıyor tüm atmosferin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Scalanova said: Harris>hickey (the terror) Lanet sey. harris ne, kim, ne alaka, neden harris yazdim bilmiyorum.. duzeltme iki: dr. smith > 5xHickey nasil tiksindim kadindan ya. helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 ilk bölüm başarısız. Oyunculuk, ortam, konu 3/10. Bilim kurgu aşkına bir bölüm daha seyredeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Scalanova said: Scalanova said: Harris>hickey (the terror) Lanet sey. harris ne, kim, ne alaka, neden harris yazdim bilmiyorum.. duzeltme iki: dr. smith > 5xHickey nasil tiksindim kadindan ya. helal olsun. Kadinin dizideki gercek adi bilmemne harris idi sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 yep tekrar editlemedim artik.. az once konustu. kardesinin soyadi aklimda kalmis sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Auril said: İnsanlığa olan inancımı yitirdim, bi sik olmaz bizden Trump putin birisi üstümüze atom atsın kapatalım bu konuyu ahaha trailerda star trek ama gercekte cocuklar duymasin olan bir dizi daha. serefsiz netflix. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 yoo, lost in spacein ne oldugu 50 yil onceden belli asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 ilk bölümü biraz izledim bi de burdaki ve imdb'deki yorumları okudum devam etmemeye karar verdim hele daha ilk bölümden, tanımadığım, umrumda olmayan karakterlerin dramasını gözüme sokunca banane lan diyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 ahahah 2bölümü de seyredip bıraktım abi seyredilmez bu dizi, safi vakit kaybı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 valla nedense begendim ben. dr. smith gibi bir karakteri tanidim. ve spielberg cocuk filmiymiscesine izledim keyif de aldim yer yer. zift sahnesi gercekten pek guzel olmus, baya bir guldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 ahaha epic Laorx said: ahaha trailerda star trek ama gercekte cocuklar duymasin olan bir dizi daha. serefsiz netflix. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Kim yazıyor bu senaryoları lan space exploration + aliens + end of the world + meteor Bu keywordler ile nasıl bu ortaya çıkıyor ? insan gerçekten hayret ediyor. ilk 3 bölüm itibariyle bildiğin iyi aile robotu babür bu. https://www.youtube.com/watch?v=IHGH3VQ1Ov4&t= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 lost in space in hicbirisi izlenilmez idi. lis uzak duurlmasi gereken bir tanimlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Caladorn
space exploration + aliens + end of the world + meteor
Bu keywordler ile nasıl bu ortaya çıkıyor ?
insan gerçekten hayret ediyor.
ilk 3 bölüm itibariyle bildiğin iyi aile robotu babür bu.
https://www.youtube.com/watch?v=IHGH3VQ1Ov4&t=
Sosyal ağlarda paylaş
dasaaa
lis uzak duurlmasi gereken bir tanimlama
Sosyal ağlarda paylaş