sardalya Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 az vodka vardir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 sök tekerleri ıvırı zıvırı bubble wrap ile kapla gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Bahar geliyorken bence şu sıralar bisiklete alıcı bulabilirsin. Yurt dışından aynısını alman buradan taşımana göre daha ucuza gelir sanki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 abi taşıma fiyatını verdim ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 kutu lazımsa benim bisikletin kutusu duruyor lazım değil bianchi 28 inç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 eyw hocam aklımda olsun biraz uygun fiyatlı bi çanta bulamazsam kutuyla götürecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Vaude Bike Bagler var. Onlardan alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 ben taşıdım daha önce bir problem yaşamazsın, her havayolunun kabul şartı farklı araştırıp ona göre hazırlaman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Canta ile mi kutu ile mi tasidin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 firmadan firmaya degisiyor abi o iste, thy plastikle sarsan bile kabul ediyor, pegasus kutu istiyor gidonu ayirmani istiyor on lastigi sokmen gerekiyor vs. billet aldigin firmayi bisiklet icin arayip para odemen gerekiyor zaten, o sirada sor butun sartlarini bu arada bisiklet buyuk bagajlarla gidiyor alirken de ordan teslim aliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 yaninda steamlink getir 10 tane ufacik kutu zaten, burda 2 katina sat bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 senko said: abi satayım da, dediğim gibi alıcısı kolay çıkmaz. 10k ya bisiklet kime satıcam. Meraklısı zaten 0 alıyor yurtdışından. abi saglam zincir falan al. sacma yerlere birakma. bence sat, ucuz bir tane kullan :D https://www.youtube.com/watch?v=NZcXF10Ir9Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 abi ucuzu var burda bende markete çakkala şehre gitmeyi onla yapıyorum zaten :) getirdiğimi zaten evde tutarım dışarda bırakmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Buradan kutuya koy, düz kargoya ver, gemiyle gitsin. Daha ucuz olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 45 dolardan daha ucuz olmaz sanirim. Bir de gumruk vs. isleri ile ugrasabilirim, tam proseduru de bilmiyorum cunku. Daha uyguna oluyorsa 45 dolardan, dedigin mantikli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Almanya nın güneyine ne gemisi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Shipping i turkcelestirmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Esh said: onu sat bunu al abi namin yurusun almanyada asdasd trde daha ucuz euro kuruyla bakarsak asdasd https://www.bmwshoponline.com/spor/bisiklet/bmw-cruise-m-bike.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 harbi lan ilginc olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Esh said: Shipping i turkcelestirmis https://i.imgur.com/oIHg7KQ.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Mayhem said: Esh said: onu sat bunu al abi namin yurusun almanyada asdasd trde daha ucuz euro kuruyla bakarsak asdasd https://www.bmwshoponline.com/spor/bisiklet/bmw-cruise-m-bike.html Bunların fontlar resimler falan neden hep değişik hani nerede almanlık?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
memetarif Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 merhaba, anladığım kadarı ile Türkiye'deki bisikletini Almanya'ya götüreceksin? eğer İzmir tarafına geleceksen çanta konusunda yardımcı olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 önce bi tarif et bakalım şu memeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 yuvarlak boyle ortasina dogru koyu bir alan var..hafif bombeli kendine has bir elastikiyeti var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 quixef said: önce bi tarif et bakalım şu memeyi Bunu niye yazmışım lan ben yanlış konuya falan mı yazdım acaba ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar