Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Ubuntu ile bulunmayan paket yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 photoshop ve office yazmis yukarida mikrosoft, tek layer, tek table otesinde is yapmasini beklemek saflik olur =< zaten browser, media player ve text editor'dan baska bir uygulama kullanilacak aletler degil ki bunlar zaten, bunlar da derlenmis edilmis duruyor. workflowlarin %80i bunlar degil mi artik =< ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 e bunu tasiyorsam, bunun yerine adam gibi laptop tasirim 14" avantajini anlamadim. kucuk cocuguna alirsin, eglensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 $100 olmasi. Fansiz olmasi. Pil omrunun iyi olmasi. Ayrica $100 olmasi. Bir de su an kullandigim Macbook eskiyince ARM bir dizustu almayi aklima koydum, bu deneme olur dosya derleme, paket depolari filan gibi seyler icin. Bir de retro gaming machine yapacagim ben bunu. $100 ile kendi ekrani filan olan bir sey yapmaya kalksan yapamazsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Herhangi bir 14" laptop 1 kilodan daha agir. Bu cihaz duz 1 kg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Lancelion said: gel vazgec windoz sevdasindan eksdayz, bu aletlerin kalemi degil windoz, beceremiyor microsoft o isleri. Kendi özelimde konuşayım, birbiriyle bağlantılı satınalma üretim satış tabloları var şirket cloudunda baya bi sumifs + pivot tablo vs. içeren, hatta bi tanesinde 150k satırlık kalite verileri falan da var ve bunları düzenlerken hiç sorun yaşamadım. Array gibi aşırı işlemci gücü isteyen formüller olmadığı sürece -ki onları da bu sene kaldırdık artık- windows tablet gayet yeterli performansla çalışıyor. E üstüne toplantı notları sözleşme vs. geldiğinde word üzerine stylusla not alıp zahmetsizce geri gönderebilmek, one notela paylaşabilmek falan gibi olaylar da 130$a ve 400grlık bi alette gelince en uygun çözüm haline geliyor. Microsoftun baya hakkı yeniyor o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 bi de $100. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 double 100 değil de 130$ diyelim akilacım, ben win10 tabletlerden bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 GERGE said: $100 olmasi. Fansiz olmasi. Pil omrunun iyi olmasi. Ayrica $100 olmasi. yani laptopum var X USD ustune bir de 100USD verip buun aliyorum ama laptop tasimiyorum cunku bu 100 usd... cok manasiz. asus zenbooklar 1.3kg, dell xps 1.2kg her seyi yapabiliyorsun. yani top tip sudur, eger pinebook almak istiyorsaniz, ALMAYIN! kendinize asus zenbook ya da dell xps'te 100USD indirim yapmis olursunuz. tablet daha mantikli, toplantiya giderken kullan, yan odaya giderken al eline git... tasimasi daha kolay, formu farkli en azindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 laptopa ulaşamayanlar için güzel olabilir ucuzluguyla ekstra almak gereksiz gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 bunlar hindistan pakistan gibi ulkelerin insanlari icin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Esh said: bunlar hindistan pakistan gibi ulkelerin insanlari icin abi di mi bize fazla gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 dana22 said: Esh said: bunlar hindistan pakistan gibi ulkelerin insanlari icin abi di mi bize fazla gelir.. evet ps : pm atmışım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar