Seele Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 evet office lazim kimden alabilirim. beni bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Rotweiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 microsoft. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Ben son 8-10 windows ve office ihtiyacımı n11 üzerinden giderdim bu arada fiyatlar fena değil + taksit imkanı vb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Kinguin var abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Allkeysshop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 bi sorum olacak. işyerine key alıp kursak windows ya da office sıkıntı oluyor mu? illa orji mi almak gerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Black-ice said: bi sorum olacak. işyerine key alıp kursak windows ya da office sıkıntı oluyor mu? illa orji mi almak gerek? Yüksek paralarla oynamıyorsan, ki oynasan sormazsın zaten, microsoft gelip de inceleme yapmaz. Kendi ofisimde kullandığım iki adet pc var. İkisinde de kurulu windows. Satın alınmamış halleri. Gelen giden yok. Babamın iş yerinde 5-6 pc var. Hepsinde kurulu windows. Hepside korsan. Bi ara windowsdan aradılar, incelemeye gelecez dediler. Aradan 3 sene geçti, gelen giden yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 hiçbir şey olmaz, ne olur öyle al kur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Ne olur öyle al kur derken? Yalvarış gibi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 abi o şekilde yakalanana kadar kullanırsın zaten. benim mrk ettiğim diyelim ki geldiler sen netten key alıp kurmuşsun bu orjinal mi sayılıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Aynen. Orjinal sayılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Hayir sayilmiyo. Aldigin key aslinda corporate key ama kullanmak yerine satiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Ahmet sirketler grubu ms ile anlasip 1000er key aliyo, 300 unu kullaniyo sadece geri kalani okutabiliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Yok abi sayılıyor. Neden sayılmasın. Orjinal Key işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Abi orjinal de sirkete olmaz o, check ettiklerinde baska sirkete air cikar. Ev kullanimi icin ideal ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 ben de öyle biliyorum zaten de yine sorayım dedim. neyse olmadı 500 tl bayılacaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 kuntiklik yapmayin sirket kullanimi olan seylerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 şu aylık microsoft un kendi sattığı aylık zımbırtıyı alsanıza işte, ne uğraşıyorsunuz. gayet makul o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 ne o hiç bilmiyorum hemen bilgi ver ucuzsa https://i.ytimg.com/vi/LtTHJ3ZbwPI/hqdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 https://products.office.com/tr-tr/buy/compare-microsoft-office-products-for-mac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 len ofismiş bunlar. yine ilk postu okuyup direk cevap yazmış adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 eet problemin o sanmışım ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Gallant said: Rotweiler adamin mesaj kutusu dolu :8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Hep dolu :) Denemeye devam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar