Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 işte gerçek beyaz türk, bu sipeys liberali gibi olun canımı yiyin. applev0dka said: goldbären said: Peregrin kaçak muhasebeci mi kullanıyorsunuz lan, yazıklar olsun. suriyeli çalıştırıyormuş, parmakla tek tek sayıp hesap yapıyormuş ne suriyelisi, türke gel çalış her hakkını veriyorum diyorum elemanlar gelmiyor. memlekette işsizlik sorunu mu var işçi sorunu mu belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Kaçak elektrik, kaçak muhasabeci... Oh ne ala memleket, biz de vergimizi verelim enayi gibi.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Ben muhasebecinin ucuz ve xacax olanını severim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 abi böyle bir ürün varmış cidden. http://kurdishsoftware.com/#!/page_product_accounting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 ahahhasfhahfhfa Fiyat ne? 100 Kürdistan dinarı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 BU DA SIZE KAPAQ OLSUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 sipeyskeyk said: ahahhasfhahfhfa Fiyat ne? 100 Kürdistan dinarı? kürdistan'da pezo kullanılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 baslik 0dan 100e 3 saniyede cikmis sonra yatismis, 2. round olursa haber verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Peregrin said: sipeyskeyk said: ahahhasfhahfhfa Fiyat ne? 100 Kürdistan dinarı? kürdistan'da pezo kullanılıyo pezo yerine prezo kullansanız, ben de hoşgörüne sığınıp seviyeyi yerlere çekmesem, çok güzel olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 devlet vermiyor o yuzden zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Ayıcık bugün formunda :) Güldürdün şişko patates. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 OĞLUM HAYVAN GİBİ OLDU YA DUR SİLİYİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 muhasebecime konuyu açtım abi dedim yeni açıldık biraz ikram et adam trip attı yenisini bulun ben evrakları devrederim :( yaptı yarın aylık evrakları goturmeye gidecem yüz yüze bi konusayım umarım orta bir noktada bulusabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 ulan muhasebeciye de mi kanca attiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 ay ben burda modmusum. kirarim boynuzunuzu, dogru durust mesaj atin, konuyu bozmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 anabacı silahı bana çekilmiş. otomatik pizza diye bir film vardı, orada elemanın yaptıkları kendine dönüyordu, onun gibi oldum aynı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 did you mean karisik pizza? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 meltem cumbul sex.mp4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Keske silmeseydim ya ne guzel de oturmustu ayagima iblis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 goldbären said: abi böyle bir ürün varmış cidden. http://kurdishsoftware.com/#!/page_product_accounting sayfa niye ingilizce o zaman ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Quel-Thul said: muhasebecime konuyu açtım abi dedim yeni açıldık biraz ikram et adam trip attı yenisini bulun ben evrakları devrederim :( yaptı yarın aylık evrakları goturmeye gidecem yüz yüze bi konusayım umarım orta bir noktada bulusabiliriz. birisi sana gelse, abi yeni spora başladım biraz ikram et, sen ne dersin? tabii gel kardeşim 6 ay ikram ettim PTlerimi mi dersin, yoksa bsg mi dersin? Peregrin said: idrak yolların iltihap yapmış senin, hizmet'le ürün kavramlarını karıştırıyorsun. ergen ergen her başlıkta millete sataşıp duruyorsun, git şekerini ölçtür bir istersen. hahah bu da çok iyiymiş, sen toptan ucuza alıp pahalıya satarak kazanıyorsun. Herif meslek icra ediyor. Sen tüccarsın adam meslek erbabı anlayabiliyor musun? forumun kalitesi yerlerde cidden. Adam mali danışmanına verdiği parayı zul görüyor. Hizmete para verme tabii sonuçta bir kebap değil karnın doymuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 zul falan gormuyorum her ayın 1'inde yatıyor adamın parası, kafana göre olayı çarpıtma lütfen daha hesaplı bir muhasebeci bulmak istemem kadar dogal ne olabilir? muhalefet yapacam diye iyice zıvanadan çıkıyorsunuz bazen lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 güzel kardeşim daha hesaplı muhasebeci bulmak istemen şu yüzden saçma: 1. kanunen adam tarifenin altında defter tutamaz, dolayısıyla sana tarife üzerinden makbuz kesmek zorunda, ve kestiği makbuz üzerinden gelir vergisi ödemek zorunda. 2. tarifenin altında baktığı bir şekilde anlaşılırsa odadan atılmaya kadar gidiyor. yani elbette bütçene göre bir SMM bulabilirsin, ancak onun da alt limiti oda tarifesi. Yani diyorum ki senin SMM defterini 1000-1500 liraya tutuyor olsa de ki bu adam bana göre fazla lüks. Başka SMM ara. Ancak adam zaten asgari yani minimumdan tutuyor. Bu arada danışmanın ücretinin pazarlığını yapmak biraz ayıp ve avam birşey. Kendisine saygısı olan kişi senin smmnin yaptığı gibi git başkasına yaptır benim fiyatım bu der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 tarife 470 lira işçisiz ltd şirketleri için adam benden 625 tl istiyor 470e yakın para isteyen muhasebeci istiyorum kablolarımdan geçip pcme ordan da beynime nufuz etmeni istemiyorum artık lutfen sacma şeyler yazmayı bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar