jonywayt Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 eski karakterler alınabiliyormuş. ben şimdi 10 sene onceki battlenet ile birleşmeden önceki charlarımı geri getirebilirmiyim :) nasıl bir hort olarak düşünemiyorum :P
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Fantastiktir o. Fantaztik olsa duramazdın, kayınçomda vardı oradan biliyorum.
jonywayt Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 sipeyskeyk said: Fantastiktir o. Fantaztik olsa duramazdın, kayınçomda vardı oradan biliyorum. yok starter yukledim oyle takılıyorum :P amac eskileri getirmek işte. genede bir ticket acayım ben ne olur ne olmaz :P cd ler flan duruyor. keyler flan
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 istedigin karakterini geri alabilirsin.. girip ticket at. ismini söle versinler.
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 gidip invadoria dak 60 level paladinini mi açacaksın :D mail ve bilgiler duruyorsa alırsın çok kolay hatta bnet sayfası vardı kalktımmı o?
jonywayt Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Dragonfire said: gidip invadoria dak 60 level paladinini mi açacaksın :D mail ve bilgiler duruyorsa alırsın çok kolay hatta bnet sayfası vardı kalktımmı o? Vay eskilerden biri :) Onu buyuttum yav warth mı ne oynadım :p 70 mı 80 mi ne oldum :p hatırlamıyorum o derece :p Evdeki cdleri bulmak lazım önce :p
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 https://eu.battle.net/forums/en/wow/topic/16203370406 support'a telefon ac hallederler, elinde bir iki cd key, mail, isim olsa yeter.
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 halledersin ya açıyorlar, birde biz seni pala olarak biliyoruz :D
jonywayt Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Dragonfire said: halledersin ya açıyorlar, birde biz seni pala olarak biliyoruz :D Hangi ozan bi druid vardı ozan diye hayal mayal hatırlıyorum :) Benim iş yalan ya cocuk geliyor nisan sonu ne wow u arkadas :p Birde burning legion populasyonu patates heralde ortalıkta adam yok veya şehirlerde adam yok :p
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 BL de kimse kapldımı bilmiyorum ya ben mage dim human o zamanlar. benden öncede başka bir ozan oynuyordu o karakterle mayweda idi adı.
jonywayt Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Dragonfire said: BL de kimse kapldımı bilmiyorum ya ben mage dim human o zamanlar. benden öncede başka bir ozan oynuyordu o karakterle mayweda idi adı. Heh tamam hatırladım :)
ozii_x Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 jonywayt said: Dragonfire said: BL de kimse kapldımı bilmiyorum ya ben mage dim human o zamanlar. benden öncede başka bir ozan oynuyordu o karakterle mayweda idi adı. Heh tamam hatırladım :) Ezo pala. Killarin beyazladi. Az cektirmedin bana. Web den live chate gir. O donem accountu kendi adin ve soyadini kullanarak actiysan hemen alirsin. Cd key falan gerek yok kimligini ver yeter.
jonywayt Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 ozii_x said: jonywayt said: Dragonfire said: BL de kimse kapldımı bilmiyorum ya ben mage dim human o zamanlar. benden öncede başka bir ozan oynuyordu o karakterle mayweda idi adı. Heh tamam hatırladım :) Ezo pala. Killarin beyazladi. Az cektirmedin bana. Web den live chate gir. O donem accountu kendi adin ve soyadini kullanarak actiysan hemen alirsin. Cd key falan gerek yok kimligini ver yeter. Beyaz kıl iyidir olgun gösterir :p
Konn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Vay be ne kadar zaman olmuş. Guilde aldığımız zamanı hatırlıyorum. Selam olsun sana... Çocuğun adını Hand of Ragnaros koy.
ozii_x Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Konn said: Vay be ne kadar zaman olmuş. Guilde aldığımız zamanı hatırlıyorum. Selam olsun sana... Çocuğun adını Hand of Ragnaros koy. Senin nick ne idi Burning Legion da kirvem.
jonywayt Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Konn said: Vay be ne kadar zaman olmuş. Guilde aldığımız zamanı hatırlıyorum. Selam olsun sana... Çocuğun adını Hand of Ragnaros koy. oo kimlerde buradaymış :P
jonywayt Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 ozii_x said: Konn said: Vay be ne kadar zaman olmuş. Guilde aldığımız zamanı hatırlıyorum. Selam olsun sana... Çocuğun adını Hand of Ragnaros koy. Senin nick ne idi Burning Legion da kirvem. kırtk yıllık jonywayt ı nasıl unutursun yaaa :P
jonywayt Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 ahanda geri aldım :P Expired: 20/11/2009 06:45 8 sene olmuş çüş :P almadıgım pakette gelmiş. lords of draenor :P
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Battle for Azeroth çıksın, legion da sana bedava olcak. Bu yaza kadar sabret istersen. 2 defa dlc parası verme
Konn Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 jonywayt said: ozii_x said: Konn said: Vay be ne kadar zaman olmuş. Guilde aldığımız zamanı hatırlıyorum. Selam olsun sana... Çocuğun adını Hand of Ragnaros koy. Senin nick ne idi Burning Legion da kirvem. kırtk yıllık jonywayt ı nasıl unutursun yaaa :P benim nickim Glebriwyn the Infamous
jonywayt Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 eregorn said: Battle for Azeroth çıksın, legion da sana bedava olcak. Bu yaza kadar sabret istersen. 2 defa dlc parası verme eyvallah :D
traptorex Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 bu level 100 boost nasıl oluyor beyler. tamam tak diye 100 oluyosun ama 1 lvlden karakter açıp lvl 100 olunca görevler ne oluyor onları da lvl 1 görevlerinden başlayarak 100 e kadarmı yapıyosun yoksa tüm görevler yapılmış şekildemi karakter 100 oluyor. nasıl oluyor.
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 öyle olsa ne anlamı kalir abi acar level da alirsin zaten. quest falan yapmiyorsun.
Öne çıkan mesajlar