jonywayt Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 eski karakterler alınabiliyormuş. ben şimdi 10 sene onceki battlenet ile birleşmeden önceki charlarımı geri getirebilirmiyim :) nasıl bir hort olarak düşünemiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Fantastiktir o. Fantaztik olsa duramazdın, kayınçomda vardı oradan biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 sipeyskeyk said: Fantastiktir o. Fantaztik olsa duramazdın, kayınçomda vardı oradan biliyorum. yok starter yukledim oyle takılıyorum :P amac eskileri getirmek işte. genede bir ticket acayım ben ne olur ne olmaz :P cd ler flan duruyor. keyler flan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 eski accountunla gir oyuna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 istedigin karakterini geri alabilirsin.. girip ticket at. ismini söle versinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 gidip invadoria dak 60 level paladinini mi açacaksın :D mail ve bilgiler duruyorsa alırsın çok kolay hatta bnet sayfası vardı kalktımmı o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Dragonfire said: gidip invadoria dak 60 level paladinini mi açacaksın :D mail ve bilgiler duruyorsa alırsın çok kolay hatta bnet sayfası vardı kalktımmı o? Vay eskilerden biri :) Onu buyuttum yav warth mı ne oynadım :p 70 mı 80 mi ne oldum :p hatırlamıyorum o derece :p Evdeki cdleri bulmak lazım önce :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 https://eu.battle.net/forums/en/wow/topic/16203370406 support'a telefon ac hallederler, elinde bir iki cd key, mail, isim olsa yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 halledersin ya açıyorlar, birde biz seni pala olarak biliyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Dragonfire said: halledersin ya açıyorlar, birde biz seni pala olarak biliyoruz :D Hangi ozan bi druid vardı ozan diye hayal mayal hatırlıyorum :) Benim iş yalan ya cocuk geliyor nisan sonu ne wow u arkadas :p Birde burning legion populasyonu patates heralde ortalıkta adam yok veya şehirlerde adam yok :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 BL de kimse kapldımı bilmiyorum ya ben mage dim human o zamanlar. benden öncede başka bir ozan oynuyordu o karakterle mayweda idi adı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Dragonfire said: BL de kimse kapldımı bilmiyorum ya ben mage dim human o zamanlar. benden öncede başka bir ozan oynuyordu o karakterle mayweda idi adı. Heh tamam hatırladım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 jonywayt said: Dragonfire said: BL de kimse kapldımı bilmiyorum ya ben mage dim human o zamanlar. benden öncede başka bir ozan oynuyordu o karakterle mayweda idi adı. Heh tamam hatırladım :) Ezo pala. Killarin beyazladi. Az cektirmedin bana. Web den live chate gir. O donem accountu kendi adin ve soyadini kullanarak actiysan hemen alirsin. Cd key falan gerek yok kimligini ver yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 ozii_x said: jonywayt said: Dragonfire said: BL de kimse kapldımı bilmiyorum ya ben mage dim human o zamanlar. benden öncede başka bir ozan oynuyordu o karakterle mayweda idi adı. Heh tamam hatırladım :) Ezo pala. Killarin beyazladi. Az cektirmedin bana. Web den live chate gir. O donem accountu kendi adin ve soyadini kullanarak actiysan hemen alirsin. Cd key falan gerek yok kimligini ver yeter. Beyaz kıl iyidir olgun gösterir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Vay be ne kadar zaman olmuş. Guilde aldığımız zamanı hatırlıyorum. Selam olsun sana... Çocuğun adını Hand of Ragnaros koy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Konn said: Vay be ne kadar zaman olmuş. Guilde aldığımız zamanı hatırlıyorum. Selam olsun sana... Çocuğun adını Hand of Ragnaros koy. Senin nick ne idi Burning Legion da kirvem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Konn said: Vay be ne kadar zaman olmuş. Guilde aldığımız zamanı hatırlıyorum. Selam olsun sana... Çocuğun adını Hand of Ragnaros koy. oo kimlerde buradaymış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 ozii_x said: Konn said: Vay be ne kadar zaman olmuş. Guilde aldığımız zamanı hatırlıyorum. Selam olsun sana... Çocuğun adını Hand of Ragnaros koy. Senin nick ne idi Burning Legion da kirvem. kırtk yıllık jonywayt ı nasıl unutursun yaaa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 ahanda geri aldım :P Expired: 20/11/2009 06:45 8 sene olmuş çüş :P almadıgım pakette gelmiş. lords of draenor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Hadi hayirlisi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Battle for Azeroth çıksın, legion da sana bedava olcak. Bu yaza kadar sabret istersen. 2 defa dlc parası verme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 jonywayt said: ozii_x said: Konn said: Vay be ne kadar zaman olmuş. Guilde aldığımız zamanı hatırlıyorum. Selam olsun sana... Çocuğun adını Hand of Ragnaros koy. Senin nick ne idi Burning Legion da kirvem. kırtk yıllık jonywayt ı nasıl unutursun yaaa :P benim nickim Glebriwyn the Infamous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 eregorn said: Battle for Azeroth çıksın, legion da sana bedava olcak. Bu yaza kadar sabret istersen. 2 defa dlc parası verme eyvallah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
traptorex Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 bu level 100 boost nasıl oluyor beyler. tamam tak diye 100 oluyosun ama 1 lvlden karakter açıp lvl 100 olunca görevler ne oluyor onları da lvl 1 görevlerinden başlayarak 100 e kadarmı yapıyosun yoksa tüm görevler yapılmış şekildemi karakter 100 oluyor. nasıl oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 öyle olsa ne anlamı kalir abi acar level da alirsin zaten. quest falan yapmiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar