Grego Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 anno ve kötü aynı paragrafta geçmiş. çarpılırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Ya o değil de Caesar ın yenisini yapın Allahsızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 lan o oyun kadar kanser bir şey var mı ya, lejyonerlerin geldiği bir bölüm vardı, orayı hiç geçemedim arkadaş. ( caesar 3 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 cities oynandı da ne kadar oynandı? ben mesela yeni güzel modlar haritalar keşfediyorum aylar sonra dalıyorum 1-2 ay temizinden oynuyorum sürekli. modlara girişmediysen hiç oyun deneyimini tamamen değiştiriyorlar neredeyse bambaşka oyun oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Zeus'un remakeini yapsınlar asıl ya https://images-4.gog.com/4e2f6ba0b214117524cb16b58683a331ad59a15118f9770d2f250a11e067c33d_product_card_screenshot_748.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 ah ah..ne uygarliklar bekledik de.. neyse ya dusundum de roma misir cin..exp de desen fena degil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 zeus ne iyi oyundu ya, pf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Majesty diyip kacayim taşlanmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 lethis var eski sierra builderlarina benzer gameplay. hatta ayni sacma walker sistemini kullaniyor. o yuzden hem tavsiye ediyorum, hem de tavsiye etmiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 steamde adalı büyücülü bişiler görmüştüm geçen alıp bi denesene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 judgment apocalypse survival simulation Rimworld, this war of mine karışımı güzel bir oyun çok karmaşık değil ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Insaali simli yi isemeli sicmali diye okuyorum ikidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 yonetmeli, isemeli, sicmali oyun... hmm kulaga kotu glemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Esh said: Insaali simli yi isemeli sicmali diye okuyorum ikidir Taylanda gitme vakti gelmis abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 haber salin beraber gidip sicalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Ucumuz gidersek gelirim. Ama bacagimiza sicirtcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 bunun simulasyon oyunu olsa da oynasam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 telefonda oynamak icin var mi guzel bir sim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 isemeli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 esans sart tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 arcane said: lethis var eski sierra builderlarina benzer gameplay. hatta ayni sacma walker sistemini kullaniyor. o yuzden hem tavsiye ediyorum, hem de tavsiye etmiyorum :P lethis tam benlikmiş teşekkürler (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Lethis cok kötü abi ,tavsiye etmem. Savaş ve hissiyat yok oyunda. Bunu oynuyacagıma zeus master of olympos ve pharoah'u exp.'ları ile tekrar oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 valla benim her hafta çıkıyor building, source management ateşim ama yok bulamıyorum bir şey. son hafta sırasıyla yeni olarak ; rimworld ( bit rülü ısınamıyorum grafiklere ve uçarak yürüyen her şeye ) graveyard keeper ( eh meh, oyun bitmemiş belli ) anno 2205 ( uninstalled immediately ) northgard ( bak bu oynattı biraz, cartoonish olmasına rağmen ) sonra biraz çeşite kaydım firewatch ( öyküsü oynattı 1-2 saat ) battle brothers ( bunun mekaniği hoşuma gitti ama oyunun çok başında olduğum için muhtemelen. kendini tekrarlayacak gibi görünüyor ) battletech ( grafikleri ve izometri kaşıntısı olanları kaşıması güzel ama o kadar ) sonuç olarak hala inşa edemedim, yeni annoyu bekliyorum resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Capitalism II’ye sarmışım bir ara bende 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 mutant ama su eglenceli gibi.. ftl ve turevleri gibin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar