sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 jericho izliyordum da o da boka sarmaya başlamıştı 2. sezonda, sonra zaten iptal ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 Jericho'yu 1. sezon sonunda iptal ettiler, daha sonra millet isyan edip TV kanalını basmaya kadar işi götürünce güç bela 6 bölümlük mü ne ikinci sezon çekmişlerdi çok kısa. 2. sezon 1'den çok daha kötü olsa da en azından olayları güzel toparlayıp bir yere kadar getirdi, diziyi sona bağladı. Yoksa eksik olacaktı o. Şu dizinin konusunda konseptinde o kadar güzel bir potansyel vardı ki biraz bütçesi olsa ortaya taş gibi dizi çıkabilirdi daha iyi oyuncular ve özenle. Netflix saçma sapan "Çocuklar Duymasın Uzay Yolu'nda" dizileri çekeceğine keşke şöyle orjinal fikirlere biraz bütçe ayırsa, şu diziyi baştan falan çekse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 doğru di mi öyle olmuştu. 10-11 sene geçince üstünden birbirine giriyo her şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 leş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 twitterda da ergen dizisi yorumları gördüm, moralim bozuldu. Jerico iyi başlayıp, kendi kendini imha etmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 açtım ilk 5dk da mı ne belli etti ... ergenleri 5dk duramadılar. orda kapadım baktım paticiğe. zaman kaybına gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar