marksman Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Sistem ilk calistirmada ssdyi görmedi Başka sata kablosu denendi, diğer giriş yerleri değiştirildi. Hdd 'nin bağlı bulundugu yere taktım yine görmüyor. Eski kasadan sökülen ssd bu arada. Formatlamistim. Sorun ne ola ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 SSD formatlanmaz ama..Nasıl formatladın ki, biçimlendirilmiş durumda mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Windows kurulu diye sifirlama yapmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 aklıma şey geldi hani ikinci bi ssd takınca görmez ya sonra girersin ayarlardan onu bi biçimlendirirsin sonra çıkar ortaya acaba öyle bir şey mi yapsan başka bi pcde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Bakalım. Bios guncelledikten sonra denerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 ssd ölmüş olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 opun aklına bin yıl düşünse gelmeyecek bu ihtimali sunduğun için teşekkür ederiz bıyık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 yeni başlık açmayayım dedim. Bilgisayarımda takılı ikinci bir ssd var. bi süredir kullanıyordum, oyunlar falan yüklü. bikaç ay önce bi yokoldu. sonra kasayı açıp kabloları değiştirdim, geri geldi. bi 2-3 ay daha kullandım sonra yine yokoldu. epey bi süre bakmıyodum da şimdi tekrar açıp kabloları tekrar değiştirdim ama bu sefer geri gelmedi. Biyik'ın anısına, SSD ÖLMÜŞ OLABİLİR Mİ? öldüyse bunun testi falan bi şeyi var mı? hiç bi şekilde görmüyor diski, bios'ta da göremedim, disk partitions şeysinde de yok. bi kere daha aynı şeyi yaşayıp geri getirdiğim için öldüğünü sanmıyorum. ya da sanmamak istiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 çıkarıp external le dene bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Biyik said: ssd ölmüş olabilir xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 WaNTeD said: çıkarıp external le dene bi nasıl oluyor bu? adaptör falan mı lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 said: Xenocide windows tuşuna bas, bilgisayar yönetimini aç,depolama/disk yönetimine tıkla, orada varmı bir bak, varsa biçimlendir de. yoksa başka sata portlarını dene, varsa fazladan sata kablosu onla dene vs dicemde onları denemişindir elbet. başka pc de deneme şansın varsa orada dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 bbs disc prioritye baktın mı? benim de bazen açılışta SSD yi değil hdd yi başa alıyor. Normal ekranda ssd gözükmüyor anca buradan seçebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 bios'ta hiç görünmüyor zaten. sistemin olduğu ssd'de sorun yok. 1 ssd, 1 hdd, bir de ikinci ssd var, içinde sadece oyun var. sistem ssd'si ve hdd'de sorun yok. çıkarıp başka bilgisayara takmayı falan denicem artık sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 Xenocide said: WaNTeD said: çıkarıp external le dene bi nasıl oluyor bu? adaptör falan mı lazım? soyle bi sey alabilirsin baya kullanisli hem depolama ve backup icin sadece ssd aliyorum ben buna takip takip kullaniyorum https://www.amazon.com/M-2-External-Converter-Adapter-Enclosure/dp/B076DCNZM3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar