Biyik Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 şu an bi işim var arka planda fellowship of the ring var, müthiş zevkli zaman nasıl geçiyor anlamadım, müzikten daha çok odaklatıcı etkisi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 bende de bayadır teketek ozel veya tarihin arka odası dönüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 podcast? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 ben mac yada radyo programi da olabilir diyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 uykusuz'da bi cizer vardi ersin saribulut mu karabuluttu galiba, o yaziyordu oyle yapiyorum cok guzel oluyor diye. artist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 yıllardır ülkenin en meşhur haftalık mizah dergilerinde çizen / yazan bir adamın ismini bilerek yanlış yazmaya çalışmak (bilmiyorum hesabı) daha bir artistlik sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 he biyik he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 senko said: bende de bayadır teketek ozel veya tarihin arka odası dönüyor bu kronikleşti bende artık. bilgisayar başında olduğum zamanların 3te 2si yan monitörle böyle şeyler açıkken, arda kalan zamanlarda film vs açarak. Cokomantis said: podcast? bu olmuyor. denedim. odağını kaybediyor insan niye bilmiyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 youtube arzu film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 gecen gun yemek hazirlarken ben de bunu yaptim. lotr gelmis netflixe, onu izleyecektim, film zaten uzun diye yiyecek hazirlarken koydum mutfaga. Cok zevkliydi. Biyik said: şu an bi işim var arka planda fellowship of the ring var, müthiş zevkli zaman nasıl geçiyor anlamadım, müzikten daha çok odaklatıcı etkisi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Çok uzun zamandır yapıyorum bunu.İki ekran biri bazen bilgisayar bazen tablet. Çok yormayacak dziler falan seviyorum İŞ de çıksın istiyorsam. Star Trek 2ndGen çok iyidir mesela. Tatlı tatlı akar yanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 ben de çizimleri dublajlı film açarak yapıyorum hep. hatta en son ben de yüzüklerin efendisiyle yaptım. huzur resmen o. belgesel de iyi oluyor ekstradan kültürleniyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Bende olmuyor bu hic. Kafami kaldirip izlerken buluyorum. Eger sesin yaninda goruntu oldugunu biliyorsam ilk tepkim o oluyor. Hele lotr koysam baska seye odaklanamam zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 ben bi de kore polisiyelerini izliyorum bunla. aşırı saçma oluyo öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 altyazılı nasıl oluyor ki bakmadan. dublaj dersen ayrı da kaç tane kore filmi var dublajlı asdısa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 bence dublajsız korece dönüyor o da güzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 ben de hic anlamiyorum, belki su katilmis turk dizileriyle olur da baska bir gorsel contenti arka planda tuketebilecegimi sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Celtics said: altyazılı nasıl oluyor ki bakmadan. dublaj dersen ayrı da kaç tane kore filmi var dublajlı asdısa yeni filmlerin hepsi dublajlı abi kore polisiye hd film izle skş izle dublajlı izle yazıyorum google'a çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 kore dizisi onerisi gelsin bari birkac tane, ben de deniyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 µh said: youtube arzu film oha çok iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 zeper said: kore dizisi onerisi gelsin bari birkac tane, ben de deniyeyim. dizi bilmem de şu tarz cheesy filmler iyi gidiyo http://www.imdb.com/title/tt5031892/ yalnız oyuncular karışıyo ya. herkes birbirinin tıpkısı sdf tam da bakmıyosun. isimler desen komple uçuk. bi de her yeni filmde aa bu önceki filmdeki adam heralde diyorum. ama hiç olmuyor. fgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 bugün çalışırken arkada celal şengör dönüyordu ders bittiğinde moğol ordularının yapısını da öğrenmiş oldum sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 µh said: youtube arzu film vay guzelmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar