Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 http://store.steampowered.com/app/393520/Iconoclasts/ https://store.playstation.com/en-tr/product/EP1268-CUSA09325_00-ICLCROSSBUYEU000 2 saattir oynuyorum. Artwork, bolum tasarimlari, kontroller, boss fightler, oyku... mukemmel olmus oyun. Platform oyunlari arasinda klasiklere girer. Genesis havasi var grafiklerde, epey hos. Platform turunun bir hastasi olarak genelde ekmegimiz hep Japonya'dan cikardi (en son Kirby Triple Deluxe aldim 3DS icin onlardan) ama son zamanlarda batidan da epey saglam platform oyunlari cikiyor. En iyilerinden bu. Ayni kaliteyi sonuna kadar korursa FEZ, Shantae, Rayman Legends, Shovel Knight gibi batili modern saheserlerin arasina girer. Steam'de 32TL, bakin derim. Indirim beklemeye gerek yok. PS. Vita'da oynuyorum ben, PC kontrolleri ne kadar iyi bilemem. Elestiriler iyi diyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Sabahtan beri ara ara 5 saat playtime yapmisim. Epey eglenceli, mukemmel olmus oyun. Super Mario 3D Land'dan beri bu kadar eglendiren bir platformer oynamamistim. 3DS'de, Vita'da oynadigim oyunlar, okudugum kitaplari biraktim, tum bos vakitlerde bunu aciyorum. Is bitse de acsam modundayim surekli. Boyle giderse sabahlarim. Alin diyorum. Dusunmeden alin. Oyku, muzikler, oynanis. Saheser yahu. 20 saat kadar suruyormus bu arada diyorlar. http://playiconoclasts.com Destructoid elestirisi: https://www.destructoid.com/review-iconoclasts-483805.phtml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 shovel knight mı, ağzın neler diyor ey gergereis? inince alırım (her yerim metroidvania platform oldu) diyordum ama o kadar iyiyse atayım cüzdanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 1-2 review izleyip aldım. pişman değilim. bi buçuk saat falan oynadım, tuto'dan sonra act1 diyebileceğim bi yerdeyim. hikaye ağlatıcak belli. buna işlenen konuyu da katınca "nasıl jrpg değilsin sen" diye kalakaldım. hani her an turn based'e dönecekmiş gibi. konu o kadar iyi duruyor. şimdiye kadar "ah be abi" diyebileceğim tek şey "bak buraya zıplamak için, böyle yaparsan bu kutuyu alıp başka bi yere koyabilirsin" diye köyün ortasına signpost koymaları oldu. level design'la otomatik yedirselermiş daha bi ballı kaymaklı olurmuş. tatava yapmadan direk alınmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 controller olmadan oynanir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 D-pad ile oynuyorum ben daha cok, olur yani bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 starbound? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 ne kadar iyiymiş bu ya.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 GERGE said: D-pad ile oynuyorum ben daha cok, olur yani bence. aliyorum macbooka sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 tatlı gözüküyor da 20 euro çok fazla ilaçlısı çıkarsa saldırırım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 konuyu görünce ben de aldım, eğlenceli oyunmuş. oyundaki konuşmalar, müzikler ve boss fightlar baya hoşuma gitti. şu an helikopterli yere kadar oynadım, biraz kolay geldi oyun sanırım standart yerine hard modda oynamak daha makul. oyunun base fiyatı 20$ ise iyi fiyat koymuşlar TR'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 senko said: tatlı gözüküyor da 20 euro çok fazla ilaçlısı çıkarsa saldırırım ama abi sen yeni gitmedin mi almanyaya, hemen degistirdin mi steam store'unu, tr'de 32 lira al gec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 kendi kendine değiştirdi ya bi ara tl takılıyor du bi gün çat euro ya döndü zamunda ya fln düşer yakında zati param cebimde kalsın öğrenci adamız sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Preferences'dan view account details dediginde store&purchase history kisminin altinda country'i degistirebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Eskiden oluyordu oradan ama bende de zart diye degisti ve simdi : You can only change to a country in which you are currently located. Steam has detected your current location as: United Kingdom If you are currently travelling, you'll need to return to your country of residence before you can set your country. Diyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 PSN'de de 59TL iste. Oradan aldim ben ama, el konsolluk oyun bu tam. Snopy edition var bu arada, GOG'da da yayinlanmis oyun. Para verin ama yahu, tum oyunu adam tek basina yapmis, muzikler filan herseyi. O hak etmiyorsa kimse etmiyor yani. Steam'de ucuzken PSN'de 59TL verdigime bile yanmiyorum, helal olsun hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 20 euro 8 gunluk aksam yemegim olm Sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 oyun düşmüş. öhöm öhöm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 switch'te de varmış (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Celtics said: oyun düşmüş. öhöm öhöm. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar