sardalya Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Xenocide said: 2 saat kadar oynadım, theme hospital işte oyun baya. hani fazla olarak ne isteyebilirim bilemedim. bi tek şu çok katlı olsaymış önerisi hoşuma gitti, öyle olabilirmiş hakkaten. ow yeah 2 katli cok degisik bi tecrube olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Cok guzel gorunuyor oyun (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 üniversite hastanesinin alanı çok iyimiş, tam bir marmara eğitim araştırma tadı yakalayıp, parça parça ekrana paraları atın diye de koyacağım bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 mobil oyun gibi plot unlock, room unlock diye gitmese iyi olurmus. saatlerce oynadiktan sonra hala tutorialdaymissin gibi hissettiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 buglandı bende oyun ya bölgelerden birine eşya koyamıyorum bir tane janitor da kilitlendi hareket etmez oldu, kovdum adamı, kovulamadı mekandan çıkamadığı için, statları 0a düştü, kendi istifa etti ama ilerleyemiyor adam hastanenin ortasında dikildi kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Revangelis said: buglandı bende oyun ya bölgelerden birine eşya koyamıyorum bir tane janitor da kilitlendi hareket etmez oldu, kovdum adamı, kovulamadı mekandan çıkamadığı için, statları 0a düştü, kendi istifa etti ama ilerleyemiyor adam hastanenin ortasında dikildi kaldı Karakterlerin takılması sorunu bulundukları odanın büyüklüğü editlenerek giderilebiliyor. Çünkü oda editlenince içindeki herkes dışarı atılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 adam oda içerisinde değil ki koridorda takıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Cokomantis said: Cokomantis said: resepsiyondaki anonslar aynı lan nerdeyse, sırf şunun için attım parayı ekrana dsaghjf eskisinde rebecca green diye biri seslendiriyomuş. biraz araştırdım ama yenisinin ismini bulamadım. inşallah aynısını bulmuşlardır :D jayne webley'miş: -Was the tannoy voice in Two Point Hospital. -Works in Support at Two Point Studios. -Is wife of Co-Founder Mark Webley. -Mother of game developer, Sam Webley. -Sister of game designer, Peter Molyneux. maşallah kesişim kümesi gibi kadınmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Revangelis said: adam oda içerisinde değil ki koridorda takıldı Bulunduğu yere oda yapmayı veya yakındaki odalardan birini oraya doğru genişletmeyi dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 bozulan npcler bazen 1-2 sene sonra kendiliginden duzeliyor. award ceremony bildigin AFK detection. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Revangelis said: buglandı bende oyun ya bölgelerden birine eşya koyamıyorum bir tane janitor da kilitlendi hareket etmez oldu, kovdum adamı, kovulamadı mekandan çıkamadığı için, statları 0a düştü, kendi istifa etti ama ilerleyemiyor adam hastanenin ortasında dikildi kaldı Anaaa super lan tam aslina uygun yapmislar oyunu demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 koridora sıçan teyze de gelsin o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 sıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 kaç saatin sonunda bir den en son hangi hastalığı açtın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 arcane said: mobil oyun gibi plot unlock, room unlock diye gitmese iyi olurmus. saatlerce oynadiktan sonra hala tutorialdaymissin gibi hissettiriyor. Sirf su yuzden daha basinda sogudum oyunun, 3. hastanede miyim neyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Bu tarz bir oyunda bölümleri üst üste oynayınca oyundan sıkılma ihtimali fazla. O nedenle ben oyunu aralıksız oynayıp bitirmek yerine uzun bir zaman aralığına yayarak oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Oyunun mantalitesi "Unlock edilebilecek her seyi ac, sonra basa donup her level'i 3 yildizla ve daha fazla seyi unlock et" oldugundan, zamana yayamiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 İlk beş levelı bitirdim ve her birinde üç yıldızı tamamlamadan öteki levela geçmedim. Yani yıldızları tamamlamak için önce öteki levelları bitirmek gerekmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 hastane insasinda hiring ve trainingdeki derinlik yok. ayni 3x3 odayi otuzuncu defa dikince sicarim hipokrat yeminine diyorsun. orada bir varyasyon lazim. itemlar kilitli. gozlerim kenarda premium currency alip unlock etme butonu aradi ya. cogunun attractiveness odakli olmasi da super bayik. oyunun ilk X saatinde hand sanitizer koyup hijyen kasmak duvardaki her noktaya poster asmaktan daha az onemli. 1k dolara ecza dolabi koyuyorsun 1% bonus veriyor, tesekkurler ya sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Ilk bolumde training room'u ne zaman yaptin abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 arcane said: hastane insasinda hiring ve trainingdeki derinlik yok. ayni 3x3 odayi otuzuncu defa dikince sicarim hipokrat yeminine diyorsun. orada bir varyasyon lazim. itemlar kilitli. gozlerim kenarda premium currency alip unlock etme butonu aradi ya. cogunun attractiveness odakli olmasi da super bayik. oyunun ilk X saatinde hand sanitizer koyup hijyen kasmak duvardaki her noktaya poster asmaktan daha az onemli. 1k dolara ecza dolabi koyuyorsun 1% bonus veriyor, tesekkurler ya sdfg. <3 Oyun muhendis ev kadinlarina yonelik adeta. Mumkun oldugunca efficient oda yapayim diyorsun, sonra attractiveness'i nasil arttiririm diye "Suraya poster, buraya saat" derdine dusuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Asteroth said: Ilk bolumde training room'u ne zaman yaptin abi? İlk bölümde training room yapmana gerek yok ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Hah iste onu diyorum, niye gerek yok? Ben saat gomeceksem bir sistem kurmaya, istiyorum ki her yonuyle yurusun. Ister ilk tur olsun, ister son tur. 10 saat oynayip "Aa lan bu da varmis" diyecegim basic feature'i neden sonradan veriyorsun bana yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 en kotu yani ne biliyor musun, mis gibi bir dekorasyon sistemi var. dertsiz tatasiz dosuyorsun ve cillop gibi duruyor. cok tatli yapmislar itemi. fakat vermiyor mu gazi "attractiveness challenge, sikiysa yap hadi, yiyorsa level 5 oda" diye. dolabin arkasina poster koydurttugu anda oyun orada kendine bir dur diyecek aslinda. hasta memnuniyeti otesinde yapay bir cita acayip gereksiz olmus. o challenge'in gazina gelmesen, 5 degil 4 olsun ama benim olsun, guzel dursun desen bu sefer kudosiki puanlarinin arkasinda olmasi... arcade, sanitizer, telephone, anatomy vesaire gibi value itemlarla ayni poola koymus olmalari. sim golf'de onemli sahislar ziyaretlerinde memnun kalirlarsa landmark falan hediye ederlerdi. bunda +5 rep +5 tesekkur +20 kudosiki veriyorlar. essoglu ver bir fountain, dikeyim lobiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Asteroth said: Hah iste onu diyorum, niye gerek yok? Ben saat gomeceksem bir sistem kurmaya, istiyorum ki her yonuyle yurusun. Ister ilk tur olsun, ister son tur. 10 saat oynayip "Aa lan bu da varmis" diyecegim basic feature'i neden sonradan veriyorsun bana yani. Çünkü oyun sandbox mantığıyla değil bölüm atlama mantığıyla ilerliyor. Mesela C&C oyunlarında ilk bölümlerde sadece en basit birimleri yapabilmen gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar