Fefe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Evet başlık soruyu belirliyor zaten.Lütfen buraya pvp de istediğin adamı kesersin istediğin yerde,normalde öle değil gibi cevap atmayınız.Tam ve doğru bilgi istiyorum.Bir zaman sonra normal serverdan pvp serverına geçiş var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Normalde player kesmek için Duele davet etmen ve kabul etmesi lazım. PvPde direk dalabiliyorsun.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 yanlız pvp'de yanlış hatırlamıyorsam sarı bölgelerde olunca öyle çatır çutur dalamıyordun. Yanlız bu bölge nerede başlar nerede biter hiç bir fikrim yok.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: fedaykin, 11 Şubat 2005 11:59 tarihinde demiş ki: yanlız pvp'de yanlış hatırlamıyorsam sarı bölgelerde olunca öyle çatır çutur dalamıyordun. Yanlız bu bölge nerede başlar nerede biter hiç bir fikrim yok. oyunda alan değiştirdiğinde alanın ismi çıkıyor ya, aynı şekilde alan ismiyle birlikte "Contested Territory" diye bi mesaj çıkıyor o bölgelerde.[signature][hline]"Zz.. Me busy, go away!" Arcane, Lazy Peon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ortak contested bölgelerde herkes saldırabilir bölgelerde safe sarı bölgelerde ancak saldırırsan karşı taraf saldırabilir.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Ancak Saldırırsan saldırabilir ne demek anlayamadım. Sonuçta amaç saldırmak ise diğerinden farkı ne? Yani adam bana saldırırsa ben karşılık vermez isem ne olur o bölgede?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 hayır öyle degil , yeşil bolgelerde (kendi bolgen) sen karsındakine dalmadıgın surece o adamda sana dalamıyor. ama her isteyen ona dalabiliyor..[signature][hline]Rip off this lace that keeps me imprisoned But beware the enchantment for my eroticism is your oblivion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raivo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Normal serverlar huzurevi gibidir-huzurludur+rahattir:)oyunun zevki pvp de cikar normal de oyniyan herkes lvl 20-30 gibi pisman olup pvp ye gecer:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Haa oke UOda PKların şehire girme olayı ile aynı yani :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Normal server huzurlu adamın yeridir. Kaşınanlar PvPye gitsin ama sonra Betadaki gibi burda topik açıp reskillerdirler demesin :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ohoo ben lvl 18 ken cok kasındım oldurttum kendimi lvl 30 lara 40 lara :) öldümek kadar ölmekte zevkli bu oyunda.hem ölünce noluoki ne kaybediosun?loot yok bişi yok :=)[signature][hline]Rip off this lace that keeps me imprisoned But beware the enchantment for my eroticism is your oblivion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Ölünce birşey kaybetmiyorsan kazanmıyorsun da demek. O zaman neden PvP :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ya ama ben evcilik oynamak istemiyorum pve serverinde o yüzden pvp :)[signature][hline]Rip off this lace that keeps me imprisoned But beware the enchantment for my eroticism is your oblivion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: raivo, 11 Şubat 2005 12:25 tarihinde demiş ki: Normal serverlar huzurevi gibidir-huzurludur+rahattir:)oyunun zevki pvp de cikar normal de oyniyan herkes lvl 20-30 gibi pisman olup pvp ye gecer:) ne 20-30 u abi ben ilk girdim Nightelf le level 10 oldum baktım Mob kesmekten başka birşey yok hemen PvP ye tabiki[signature][hline]Nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 1-Ölünce Xp gitmiyor mu ? 2-Normal Serverda,Alliance & Horde savaşları olmuyor mu ? 3-Duelloya davet etmeden kesemiyor musun karşındakini ? 4-Normalden,pvp ye geçiş var mı daha sonra ? 5-Normal serverda abarttığınız gibi hiç mi savaş olmuyor ? 6-Karşındakini öldürünce ne kazanıyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 1-Gitmiyor.Ama yakında gelecek honorable/dishonrable kill ile gidecek... 2-Bilemiyorum :) ama PvP serverinda bilhassa kritik yerler için(hem horde hemde alliance in quest aldıı yerler mesela) bayaa bi oluyo. 3-No comment 4-Yeni karakterle oynayabilirsin.Serverlar arası char aktarımı yok. 5-PvP isteğe bağlı olduğu için eğer pvp flagini açarsan karşındakileri cesaretlendirirsin.Sanada bağlı biraz 6-Şu an ego tatmini.Ama battlegrounds geldiğinde kestiğin troll ler sana quest bile kazandırıyor! :) (örnek ırk sadece)[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 2. ve 3. soruları bilen ? Teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Aslında 2. ve 3. sorular içinde şöyle diyebiliriz ; Zaten açık alanda 50 vs 50 savaş olmasının pek bi anlamı yok. Mühim olan şehirlere/kasabalara girmek.Npclere saldırmak sizi PvP ye açık hale getiriyor.Benim gözlemim büyük PvP hadiselerinin köy/kent basıp NPC kesip zarar vermek olduğu üzerine. Bu durumdada savaş kaçınılmaz.[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Hımm yani normal serverda böle köy basmaca olmadığı için bir zevki olmuyor diyorsun.Bende oyunu alınca hangisine girsem diye düşünüyordum. Ama sanırım Pvp daha mı uygun olacak.Çünkü belli bir level sonra zaten pvp başlayacak otomatik olarak,daha az yaratık keseceksin. Birde her kestiğin playerın %1 xp si sana gelse iyi olurdu.Pvp'ye teşvik olurdu ve birbirine yakın levellar birbiriyle dalaşırdı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Battleground sisteminde iki kale arası acık alan orda savaşıp savaşıp karşı tarafı sindirip kaleyi ele geçirmeye calışıyorsun am abildiğim kadarıyla sistem daha acılmadı, bi acılsın kordina vericez mortar teamlere sonra kafasına kafasına orclarn taurenlerin trollerin.....[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 yok diyorumki normal serverda da köy basılınca aksyon olur diyorum. zaten pvp şu an köy basmakta sana ego tatmininden başka birazda olsa bişey kazandırıyo.npc kesmek rakip faction a sekte. ok?[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stirner Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 PvP sadece realmlar arasinda mi var yoksa bir Horde oyuncusu baska bir Horde a dalabiliyor mu ? Bir de normal serverlarin population durumlari nedir su aralar,oynayan var mi ? Everquestten geliyorum,bunye alisik degil pvp ye,sudan cikmis baliga donmeyeyim sonra ? :)[signature][hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: Fefe, 12 Şubat 2005 00:59 tarihinde demiş ki: ... Birde her kestiğin playerın %1 xp si sana gelse iyi olurdu.Pvp'ye teşvik olurdu ve birbirine yakın levellar birbiriyle dalaşırdı... Tabi kafanda bilmemkac tane adam kamp yaparken gorurdum ben seni sonra. (Bizzat kafamda cok kereler kamp yapildigi icin)[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Şu anki pvp sistemi gayet güzel,şu honor olayı gelince daha da güzel olacak.Ama bence dishonor koymazlar,çünkü oyunun dinamikleri aykırı o olaya.[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE|(Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Açıkcası kararsızım. Normal serverda oyunun güzelliklerine varırım diye düşünüyorum. Ama Pvp serverda sadece adam kesmeye kenetlenirsem olmaz diye düşünüyorum. Normal serverda oynayıpta zevk alan varsa ve köy basamaca varsa iyi. Düşüncelerinizi merak ediyorum lütfen paylaşınız ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar