Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Ilk model Vita var, cizik filan yok, temiz. Ikinciden farkli ekraninin daha iyi olmasi, OLED bu, diger acilardan ikinci daha iyi tabii. CPU gibi seylerde bir farklilik yok ama. Kilif var bir de yaninda. Oyun olarak da sunlar var Bunlar PSN'dekiler, baska Sony konsolum yok, PSN hesabini da verecegim. Salt & Sanctuary WRC 4 Growlanser Wayfarer of Time Utawarerumono: Mask of Deception Gravity Rush (ve DLC'ler) Child of Light (ve DLC'ler) Dragon Fin Soup Tetris Ultimate Undertale Persona 4 Golden Civilization Revolution 2 (ve DLC) Rogue Legacy Ys I&II Hyperdimension Neptunia ReBirth1 Gungnir Sorcery Saga: Curse of the Great Curry God Atelier Rorona Plus Final Fantasy VI Active Soccer 2 DS Risk of Rain MotorStorm RC (ve tum DLC'ler) XCOM: Enemy Unknown Plus Hatoful Boyfriend MotoGP 14 Compact Gran Turismo Danganronma: Trigger Happy Havoc Fiziksel olarak da Final Fantasy X ve Tearaway var. Hafiza karti 4GB sadece ama. Oyna, sil, yukle, oyna, sil yaptim hep. Ne kadar eder bilmiyorum aslinda. 800? Isteyene yaninda Raspberry Pi Zero W atarim bir de, oyle kullanilmadan duruyor, RetroPie var icinde. Bu kadar etmez, ne yapiyorsun diyorsaniz evde dursun zaten. Switch almak icin kenara para koyuyorum, onun icin gidiyor bu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Eğlendiriyor seni diye biliyordum ya, tüh. :/ tactics ogre oynasaydın keşke en son, o kalitede srpg çıkarmıyorlar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Tek başına Pi Zero W'e kaç diyorsun? Plex için client lazım olabilir bana, kullanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Tactics Ogre oynuyorum. Cok saglam emule ediliyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar