ooo gelsin hele..
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Fahrenheit 451 (2018) - HBO
Al işte Montag'ı zenci yapmışlar. Abi nedir bu ya cidden yeter artık lan. Madem öyle Blade'i yeniden çekip yeni yetme beyaz aktörlerden birini oynatsınlar.
mmmmmmmh
okumadım ama zenci olmasında ne sorun var?
karakter orjinalinde redneck miydi de zenci yaptılar?
karakter orjinalinde redneck miydi de zenci yaptılar?
yine mi caner taslaman oynuyor ya...
Ray Bradbury karakterleri görünüşlerinden çok yaptıklarıyla akılda kalıcı hale getirir o yüzden sıkıntı olacağını sanmıyorum.
dark tower yada marvel kadar göze batmaz bence de ama ufaktan bir kıl oluyorum ben de.
- 1 ay sonra ...
https://www.youtube.com/watch?v=UEhsFEgsI5U
Kitabını yıllar önce okumuştum sonrasında filmini izlemiştim..
Dizisi inşallah güzel olur ama bunun kitabını okuyacak arkadaşlara tavsiye olarak 1984 ve Yeni Cesur Dünya adlı kitapları da okumalarıdır..
Dizisi inşallah güzel olur ama bunun kitabını okuyacak arkadaşlara tavsiye olarak 1984 ve Yeni Cesur Dünya adlı kitapları da okumalarıdır..
eski filmini izlerken harbi baymisti.
- 2 ay sonra ...
dandik olmus diyorlar, var mi izleyen?
GUY MONTAG bile zenci oldu.
film de 5/10, fazlasini bekleme.
yemege 2 kasik atarken bakarsin...
film de 5/10, fazlasini bekleme.
yemege 2 kasik atarken bakarsin...
küçükken en sevdiğim kitaplardan biriydi o yüzden izleyecektim ama imdb 4,9 diyor, bu ka dar düşük almak için ciddi çalışmak lazım
Bu tür bilimkurgu edebiyatının önemli hikayelerini filmleştirmek için o hikayeyi 30 kere falan okumuş olması lazım yönetmenin hayatında. Sonrakiler için bir şey diyemem de Yüzüklerin Efendisi yönetmeninden oyuncusuna herkesin hatmettiği bir işti ve bu nedenle de çok başarılı oldu. Şu tür önemli eserleri de gerçekten okumuş ve hayranı olmuş insanlar yönetse, oynasa keşke...
alti ustu kitap yakiyolar, ne kastiniz ya.
Öne çıkan mesajlar