Lemmy Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=C4qf5wbIgjQ Ara sıra gelir öyle aklına UO insanın
toggie Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 The Others disinda meshur guild yoktu.
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Biyik said: hayatımda bir kere oynadım uo. lise 1'in yazı. sae gm'di oyunda, bir kere bile kıyak geçmemişti dsf. böyle de namuslu teomandır sae. biraz geçmişimdir ya bi ordan oraya falan teleportlamışımdır en azından
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Black-ice said: noldor vardı rpci tayfa. girmiştim 2 günde ne sıkılmıştım lordum lordum diye ya. çıkmıştım sdf benim archer charım vardı noldor'da ^^ sonra wow gelince ordan üç (hatta dört) kişiyle onu oynamaya başlamıştık
Biyik Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 orc_lord said: Biyik said: hayatımda bir kere oynadım uo. lise 1'in yazı. sae gm'di oyunda, bir kere bile kıyak geçmemişti dsf. böyle de namuslu teomandır sae. Sonrasında nasıl devam etmemeyi başardın peki abi? :( Bu oyunu her hatırlayışımda tuhaf oluyorum. Yıllar öncesinin tarifsiz anıları, ufak mutluluklar diğer yandan burukluklar... okul başladı. kızlar vardı. artık full time job gibi değildi hayatımda. bitti gitti. bi de neverwinter nights'a başlamıştım galiba.
Biyik Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Saeros said: Biyik said: hayatımda bir kere oynadım uo. lise 1'in yazı. sae gm'di oyunda, bir kere bile kıyak geçmemişti dsf. böyle de namuslu teomandır sae. biraz geçmişimdir ya bi ordan oraya falan teleportlamışımdır en azından evet söylemek istemedim de ufak ufak arada besliyordun.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Ben oynarken serapim en sağlam guilddi nebulada sanırım.
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 hepsine hükmeden tek bi adam vardı Magistr B
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Fistan said: hepsine hükmeden tek bi adam vardı Magistr B virus o..
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Legends Of Aria çıksa da Ultima açlığını giderse biraz.
=)) Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 şu uo introsunu uo ile ilgili topic açan kişi koyabilir mi acaba? kural olsun bütün cevapları o theme ile okumak
Öne çıkan mesajlar