ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 arabada aux usb girişi falan olmadığından telefonu bağlayamıyordum. bugün böyle bir şey gördüm. kullanan var mı hiç bunlardan? bi fikre ihtiyacım var. boş bir fm frekansı bulup ondan radyoya yayın yapıyormuş aletler. boş frekans çıkmazsa cızırtı falan oluyormuş. şunu bi gözüme kestirdim http://www.hepsiburada.com/gringo-bluetooth-4-0-arac-kiti-fm-transmitter-p-HBV0000080UF1
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 telefonla konusurken fazla bir beklentiniz olmasin yazilmis yorumlarda..
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 istanbul'da radyo enflasyonu var. boş fm bandı bulabilmek çok zor. ama ankara'da sanki daha rahat olabilir diye düşünüyorum ama bilemedim.
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 yakınından geçen araçlarda aynı istasyonu ayarlarsa onlarda duyabiliyor mu acaba assfdsada
xaty Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 bunun bluetoothsuz olanı (sadece aux) kullandım bir süre. boş fm bulmak sıkıntı oluyor bazen, veya kanal değiştirmek gerekebiliyor sık sık. ama radyo çekmediği yerler için gayet güzel çözüm kısa mesafe yayın yapıyor, belki dip dibe girseniz duyulur başka araçtan ama kolay olmuyor. benim eski bi nokia'da vardı fm transmitter, acayip pratik oluyordu öyle, aklıma geldi şimdi
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 boş frekans bulursan sorunsuz çalışıyor ama konuşmak için sıkıntılı. karşıyı duyuyorsun ama onun seni duyması için yerleştireceğin mikrofon gürültü taşımaktan başka bişey yapmıyor. müzik vs için güzel ama.
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 eskiden kablolu kaset vardı ya kaseti teybe atıyordun ucundaki jackı da MP3 e takıyordun. tarih öncesi gibi..inanılmaz.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 bana müzik için lazım zaten genel olarak. uzun yolda falan sıkıntısız olur o zaman. şehir içi de sabahları normal radyo dinliyorum zaten. eptt.avm'de 50 lira yalnız bu nasıl ucuz anlamadım. hb'de 90 lira.
quuq Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 ahmedinejad said: bana müzik için lazım zaten genel olarak. uzun yolda falan sıkıntısız olur o zaman. şehir içi de sabahları normal radyo dinliyorum zaten. eptt.avm'de 50 lira yalnız bu nasıl ucuz anlamadım. hb'de 90 lira. buyur başkan. xiaomi fm transmitter
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Selam, Araç ne? Genelde teybin arka tarafında aux girişi olur. Saygılar.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 2008 symbol. teyp de fabrika çıkışı bilmiyorum var mıdır.
xaty Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 quuq said: ahmedinejad said: bana müzik için lazım zaten genel olarak. uzun yolda falan sıkıntısız olur o zaman. şehir içi de sabahları normal radyo dinliyorum zaten. eptt.avm'de 50 lira yalnız bu nasıl ucuz anlamadım. hb'de 90 lira. buyur başkan. xiaomi fm transmitter uygun olmayan çakmak soketi diye bi olay varmış, standart sanıyordum
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 bunun çakmak girişi bi değişik sanki cidden
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 şu daha normal bi uç sanki http://www.hepsiburada.com/xiaomi-roidmi-3s-bluetooth-arac-sarj-cihazi-siyah-tum-araclara-uyumlu-fm-transmitter-p-HBV000007HI8L hoş bunun da yorumları baya kötü
Esh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 ses kalitesi cok dandik radyolarin. ya arac elektrikcisine gotur teybi sokup arkadan aux cikis alir sana
quuq Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 xaty said: quuq said: ahmedinejad said: bana müzik için lazım zaten genel olarak. uzun yolda falan sıkıntısız olur o zaman. şehir içi de sabahları normal radyo dinliyorum zaten. eptt.avm'de 50 lira yalnız bu nasıl ucuz anlamadım. hb'de 90 lira. buyur başkan. xiaomi fm transmitter uygun olmayan çakmak soketi diye bi olay varmış, standart sanıyordum yeni araçlar da daha fazla güç çekmesi açısından biraz daha değişik. araba 2010 sonrası ise böyle bir problem olmaz, gerçi eski arabların da çakmak soketlerindeki pinleri bükerek hallediliyor.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Amazon’dan ION Audio Cassette alıp kullanmaya başladım, fena değil...
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Bu çok güzelmiş ama kaset yeri yok aletin maalesef :/
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 cd changer varsa aux kablo taktırabilirsin hemen hallediyorlar
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Selam, Ahh abicim: https://goo.gl/5u7wfY https://urun.n11.com/teyp-cd-dvd-mp3-calar/renault-orjinal-teyplere-aux-kablosu-ucretsiz-kargo-P206680660?cid=604001&gclid=Cj0KCQiA7dHSBRDEARIsAJhAHwgl_BnOUDNxsfFWWcRZbVul9_N8voHPSWCg8TJL02SFY66Jfcwsp24aAkqREALw_wcB&gclsrc=aw.ds Çok daha uyguna da bulabilirsin arasan :) Abu sabuk kayıplarla da uğraşmazsın. Saygılar.
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 FM Transmitter olanını BMW Z3'de kullanıyorum. Benden önceki sahibi aracı lootladığı için kaset çalar takmış, FM Transmitter'ı da ilk aldığımda verimli çalışmıyordu, gittim arkadan radyo antenini söktüm ve BİNGO! Show Radyo frekansında sorunsuz çalışıyor.
Öne çıkan mesajlar