Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Teasy

zipzip

Öne çıkan mesajlar

önceki sayfada dedim bir daha diyim. supplement-vitamin tarzı şeyleri bizim gümrükte geri çeviriyor olmaları lazım.

buradakilerden sorun çıkmaz da gidip bi sub'ın, izleyicin falan bişi alır, geçmez gümrükten, gelir sana çemkirir falan. sonra uğraş dur. emin misin geçtiğine bu ürünlerin?
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

önceki sayfada dedim bir daha diyim. supplement-vitamin tarzı şeyleri bizim gümrükte geri çeviriyor olmaları lazım.

buradakilerden sorun çıkmaz da gidip bi sub'ın, izleyicin falan bişi alır, geçmez gümrükten, gelir sana çemkirir falan. sonra uğraş dur. emin misin geçtiğine bu ürünlerin?

Bakayım şuna iyice beni de kıllandırdın. Adamların Tr'deki ilk ayağı benim, tam kesin cevap veremiyorum ben de.
Sosyal ağlarda paylaş

Tamgame mi? G*tümden ter aka aka hazırladığım/sunduğum turnuvalar için kutu istedim. İzlenme yok diye zklemedi adamlar. Cevap bile vermediler. Bizde işler biraz tanıdık vasıtasıyla dönüyor ne yazık ki. Salak saçma adamlara partnerlik kutusu dağıttılar, bana çöp.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Eren'e güvenmeyin. Adam onca zaman beraber takıldığı adamları falan unutuyo.

Yav yayında twitch çetini kirletmeyeyim diye buraya yazıyom. Ben Çağlar. Hani Onur, Can (Elendar), İso, Sen, Soner, Öner, Koral....... Hani Ercan abilerin internet kafeye giderdik, yılbaşına beraber girerdik, Fiko'yla uğraşırdık falan....

Adam hayırsız çıktı Rıza baba...
Sosyal ağlarda paylaş

Aceace said:

Eren'e güvenmeyin. Adam onca zaman beraber takıldığı adamları falan unutuyo.

Yav yayında twitch çetini kirletmeyeyim diye buraya yazıyom. Ben Çağlar. Hani Onur, Can (Elendar), İso, Sen, Soner, Öner, Koral....... Hani Ercan abilerin internet kafeye giderdik, yılbaşına beraber girerdik, Fiko'yla uğraşırdık falan....

Adam hayırsız çıktı Rıza baba...

Yeterince donation yapmiyosunuz demekki. :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...