zipzip Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Gamersupp alacak varsa eğer 10 kullanımlık ücretsiz kargo kodu FREESHIPERENIMO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 önceki sayfada dedim bir daha diyim. supplement-vitamin tarzı şeyleri bizim gümrükte geri çeviriyor olmaları lazım. buradakilerden sorun çıkmaz da gidip bi sub'ın, izleyicin falan bişi alır, geçmez gümrükten, gelir sana çemkirir falan. sonra uğraş dur. emin misin geçtiğine bu ürünlerin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 ne kasıyon iban at oyle gonderek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 sabonis said: önceki sayfada dedim bir daha diyim. supplement-vitamin tarzı şeyleri bizim gümrükte geri çeviriyor olmaları lazım. buradakilerden sorun çıkmaz da gidip bi sub'ın, izleyicin falan bişi alır, geçmez gümrükten, gelir sana çemkirir falan. sonra uğraş dur. emin misin geçtiğine bu ürünlerin? Bakayım şuna iyice beni de kıllandırdın. Adamların Tr'deki ilk ayağı benim, tam kesin cevap veremiyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 e-sport için pubg in türkiye ayağı e-sporlara baya bir destek çıkıyor nfinity games mi ne. iş görüşmesine gitmiştim orada anlattılar şöyle etkinlik yapıyoruz gibi. bir görüş istersen. benim işi olaydı yardımcı olurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Tamgame mi? G*tümden ter aka aka hazırladığım/sunduğum turnuvalar için kutu istedim. İzlenme yok diye zklemedi adamlar. Cevap bile vermediler. Bizde işler biraz tanıdık vasıtasıyla dönüyor ne yazık ki. Salak saçma adamlara partnerlik kutusu dağıttılar, bana çöp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Tanıdık>Sayılar>Kalite sanırım bu olaylarda hep :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 zipzip said: Bizde işler biraz tanıdık vasıtasıyla dönüyor ne yazık ki. Salak saçma adamlara partnerlik kutusu dağıttılar, bana çöp. işler öyle çekiliş yapacak insan olmayan forumlara kutulu warhammer yolladı aral sonra gidip feysbukta yaptılar çekilişi öyle dağıtabildiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Yalnız bu referans linklerini parti parti atmaktansa ilk postta toplasan sanki daha hayırlısı olur gibi senin için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Gamersuppsı ilk sayfada diye ellemedim. Arozzi'yi bekliyorum, bugün yarın o da gelicek, ozman yapıcam onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Eren'e güvenmeyin. Adam onca zaman beraber takıldığı adamları falan unutuyo. Yav yayında twitch çetini kirletmeyeyim diye buraya yazıyom. Ben Çağlar. Hani Onur, Can (Elendar), İso, Sen, Soner, Öner, Koral....... Hani Ercan abilerin internet kafeye giderdik, yılbaşına beraber girerdik, Fiko'yla uğraşırdık falan.... Adam hayırsız çıktı Rıza baba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 izmir tayfası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 koral : )) ulan yaşıyo mu o hala hele onur töbe ya neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Hah işte onlardan en hayırsızı Erenmiş. Bunu da öğrenmiş oldum. Edit: Tek hayırsızı Erenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Aceace said: Eren'e güvenmeyin. Adam onca zaman beraber takıldığı adamları falan unutuyo. Yav yayında twitch çetini kirletmeyeyim diye buraya yazıyom. Ben Çağlar. Hani Onur, Can (Elendar), İso, Sen, Soner, Öner, Koral....... Hani Ercan abilerin internet kafeye giderdik, yılbaşına beraber girerdik, Fiko'yla uğraşırdık falan.... Adam hayırsız çıktı Rıza baba... Yeterince donation yapmiyosunuz demekki. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Adam primelı ama başkasına abone. Sonra Eren suçlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Llama said: koral : )) ulan yaşıyo mu o hala hele onur töbe ya neyse.. ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar