Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Interface hakkında...

n3mrut

Öne çıkan mesajlar

Konu üzerine konu açıorum ama açtıgım konuların yeni başlayanlara yardımcı olabılcegındende eminim..Bu interface muhabbetını aradım esas amacı yazmamışsınız yeni başlayan bi çok arkadaşım adına yazıorum zaten sorularımı.Dışardan oyuncuların veya fırmaların yaptıgı ınterfacelerı ındırıp kullanmamızın bıze yararları nası olcak sımdı tabıkı kısa yol kolaylaklarından bahsedıosunzu dıer konularda ama standart ınterface te zaten ozellestırılebılrı konumda kısa yolları ıstedıgımızı koyarak ek olarak player veya fırmaların yaptıgı ınterfacelerın ne gibi yararları var bize standarta göre ? Yeni başlayanlar olarak yukleyıp mi başlayalım ? Yoksa standartı kavrayıpmı geçelim ? Artıları eksileri nelerdir ? Bence pati wow sitesi bi güncellensin :P (Arama yaptım interface die sordugum soru cevablarını goremedıgımden açıorum)[signature][hline]h3xtermineytır
Sosyal ağlarda paylaş

ya bakın benim interface bu, ama ileride özellikle soldaki bar ın sayısı yetmicek, 4 tane daha track geliyor çünkü. Falan da filan
Hunter için güzel bir interface önerir misiniz? Micro baya fazla olduğundan kolay ulaşılabilir slot lazım.

[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise

Sosyal ağlarda paylaş

Evet ben bar kullanmıyordum ekranın karışmasını istemediğim için ama bir süre sonra sol elimde değişik semptomlar gözlemeye başladım serçe parmağım durduk yerde geriye doğru seğiriyor, işaret parmağım kıvraılarak farklı hareketler yapmaya başlıyordu. bir yandan da omuz ve eklem ağrısı çektiğim için Interface yükledim.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Hordish MannerDefence Officer
Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları
Ölmek daha kolaydır sevmekten
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam

Sosyal ağlarda paylaş

sen ilk girdiğinde standartla oyna. zaten level 10 falan olduğunda anlarsın neden gerekli olduğunu. sonra değişik modların sitelerini incelersin, hangi özellikler hoşuna gidiyorsa onu yüklersin.

@penth: linkte bir sorun var galiba[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

penth yuh o barlarda yetmezse artık oha diyorum trackların hepsi iyi değil kullanmazsın tek humanoid yarıyor trap larında hepsi işe yarayan birşey değil yani sana bar yeter birde o mikrolar ne hanı warya sht die gozuken neye atadın onları neye basınca yapıtyor benım mikroya kafa basmıyor[signature][hline]Retailde görüşürüz...

[Bu mesaj Lind3r0th tarafından 09 Şubat 2005 14:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

alt bar normal sayılar
onun üstü shift + 1, shift +2 diye gidiyor işte

Yandakilere daha birşey atamam gerekmedi, ama scare beast i adam gibi bir yere koymam gerek hunterlarla kapışırken zor oluyo mouse a basmak.

Aslında evet, sürekli işime yarıcak track de 6 tane oluversin di mi =)[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
Sosyal ağlarda paylaş

Aha buda benim interface şuanda bunu kullanıyorum ve çok memnunum sağolsun Dalamar'a her ne kadar hordede olsa :p

ÖZELLiKleri

Özellikleri:
-Tamamen oynatılabilir(flexible) ve kitlenebilir barlar
-Gelişmiş 2 katlı alt bar
-16 ya kadar çıkan sağ bar(tek tuş ile kaldırılabilir)
- Buff sayacı ve Buff bar
-Gelişmiş Saat(xp , dps gösterici ve saatide gösteriyor)
-Combat bağırıcısı (az mana ve health kaldığında /health komutunu otomatik belirtip kullanıcıyı ve çevreye bilgi veriyor)
-Tek tuşla silah değiştirme (weaponswap)
-Gelişmiş party barı
-Lootlink
-Haritaya not alabilme
-Mobların healthlerini gösterme
-Questminion(hareket edilebilir quest göstericisi)
-Pet attack , pet defend
-Hızlı loot (quickloot)
-Akıllı casting (her oyuna girdiğinzde/selfcast on yaparak)

DAha fazla bilgi için ; tıklasana hisst[signature][hline]||Hisar Oyun[b]||

Sosyal ağlarda paylaş

Newbie ninkini gerçekten çok beğendim, onu kullanayım bari =)
indirdiğimiz interface i nasıl aktif edicez
Şimdi baktım da yetmez bana bu slotlar =/
Cosmos unkinden daha az.[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 09 Şubat 2005 14:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kendi interface yaratabilirsiniz gerekli şeyleri kendiniz ekleyebiliyorsunuz interface içindekı add ons klasorne atıp oluyor ornegın ben cosmos lite kullanıyorum normalde cosmosda cantaların ne kadar dolu olup olmadıgı gostermıyor ben buldum bir siteden onun ile ilgili dosyayı attım içine yani illede cosmo,ctmod gibi şeyleri kullanmak zorunda değilsiniz dalamarın yaptıgı ui de ornegın hp barı,exp barı filan gps mı ne unuttum sımdı ordan alma dalamar kendı tasarlamış parça parça alarak yani sizlerde yapabilirsiniz.[signature][hline]Retailde görüşürüz...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...