-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 intel eskiden server tarafından performansıyla bir tık onde oldugu ıcın market payi yuksekti. simdi performans farkı olmadan nası yeni cpu satacak? intelin su isten karli cikabilmesinin hic bir imkanı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Computerbase Intel&AMD Meltdown&Spectre Benchmarks Intel -7%'e ulaşmış oyunlarda falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Intel AMT Security flaw lets attackers easliy bypass laptop passwords @PC Gamer Intel'de exploit bitmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Güncelleştirmeler windows update olarak mı geliyor? yoksa ayrı bir driver vs olarak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Intel decides to leave some older processor families vulnerable to Spectre Bloomfield (including Xeon) Clarksfield Gulftown Harpertown Xeon C0 and E0 Jasper Forest Penryn/QC SoFIA 3GR Wolfdale C0, M0, E0, R0, and Xeon E0 Yorkfield (including Xeon https://www.pcgamer.com/intel-decides-to-leave-some-older-processor-families-vulnerable-to-spectre/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 su spectre olayini, uygulamali birebir gosterebilecek, hadi onu gectim abuse edip kullanicak kac babayigit var acaba. top 1000 deki web sitelerini silkelesen, en az 50-60 tanesinde dandirik sql injection veya xss acigi bulursun cok bariz. buna sira gelene kadar meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 evet dogru instagramin bile orchestration toolunda username/password'u ayni birakmislardi, butun serverlara erisebiliyordu sanirim. bana da ciddi gelmiyor nukleer reaktor yonetmiyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 top1000deki sitede bulursun da banka sisteminin backendinde bulamazsın mesela critic system'ler için önemli bunlar. En ufak aksamada para kaybetmeye başlıyacma birçok sistem / altyapı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Evet ama bankanin db serverindan mynet okeye girmiyorsun zaten 2 tane process calisiyor, o yuzden atak alani az gibi? Islemcide hackerin kodunu calistirman lazim benim bildigim bu atak icin Gecen birisi top 100 veya 1000 npmye update gecmeye calismisti yarisinin credentialsi defaulttu, boyle tabii popular librarylere hackler konulabilir, gene en basit yerde patliyor.. default credentials (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 bankaları bilmiyorum da, ISP'ler bayağı güzel ataklar yiyorlar. Bankaların da arkada kalır yanı yoktur muhtemelen. sıkıntı mynet okey çökse illa mynet bi gelir kaybı yaşar da, bir ISP'nin internet hizmeti veya fatura hizmeti çökse 10 dakika, baya dramatik bir kayıp yaşatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 abi KRACK ortaya ciktigindan beri halen etrafta milyonlarca vulnerable iot servisi var. https://en.wikipedia.org/wiki/KRACK ve bunun gibi daha bircok leak olmamis acik dolu etraf. sanki bunlarin patch etsek dert bitecek gibi bir algi olmasi komik. it isinin icine az cok elini sokmus biri bilir bunu ztn. ha ne yapalim oyle birakalim mi. degil tabiki patch edilsin hepsi de, hani sanki baska guvenlik acigi yokmuscasina, skynet saldirisi olacakmis gibi davraniyo bazilari, o degisik biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 sosyal medyaya fln niye bakion abi onlara kalsa yapay zeka da dünyayı ele geçircek hergün machine learning ile ilgili saçma sapan bi haber çıkıyor, yok konuşan robotlar çıkmış, allaha şirk koşmuş bilmemne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Microsoft, Google: We've found a fourth variant of Meltdown-Spectre CPU holes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 geçen redditte siber güvenlik işini stresinden dolayı bırakmış bir adamın yazısını okudum. milyar dolar harcasan da, gece gündüz baksan da geceleri rahat uyuyamıyorum diyordu bu konular yüzünden. kesinlikle katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 o adam hangi işte olsa stressten bırakırmış bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 guvenlik akilli isi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Nsa de guvenlik şefi isen olabilir de Diger yerlerde uc assa bes yukari belli yapiocaklar Ben de cok bilgili değilim de summonlayin kozalagi anlatsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 veriyon 3rd party sirketlere, onlar bi guzel senin sitemini kevgire ceviriyolar, sana 132 sayfalik bi liste veriyolar. onlari patchleyip, hotfixleyip yoluna devam ediyon iste. bunu yapip da yetinemeyen sirketler, bizim acigi bulana xyzK para vercez diyo. adam bosuna birakmis yazik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 sizi söyle alayım https://www.quora.com/What-is-the-most-sophisticated-piece-of-software-code-ever-written/answer/John-Byrd-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Stuxnet'e bir ülkeye karşı kullanılan tarihin ilk cyber weapon'u diyebiliriz, worm demek biraz basit kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 https://www.symantec.com/content/en/us/enterprise/media/security_response/whitepapers/w32_stuxnet_dossier.pdf adamlar busted olmus zaten, kaynak kodunu git'e koysun bari kofteler. edit: bir de o iki gerizekali futbol sitesini pinglemek de neyin nesi? bari icinde bulundugu aya gore bir hash generator olup, o siteyi pingleseydi. adamda onceden tahmin edip alirlardi en azindan ayda 1 domain, futbol siteleri cortlasa bile program/worm devam ederdi yayin hayatina. ya da ben cok basit dusundum adklfj bu gecen sene unlu olan bir ransomware vardi, onuda boyle ping muhabbetine yakalamislardi sanirim, hatta bi cocuk bulmustu diye hatirliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Borastus said: sizi söyle alayım https://www.quora.com/What-is-the-most-sophisticated-piece-of-software-code-ever-written/answer/John-Byrd-2 agzim acik kaldi said: edit: bir de o iki gerizekali futbol sitesini pinglemek de neyin nesi? bari icinde bulundugu aya gore bir hash generator olup, o siteyi pingleseydi. adamda onceden tahmin edip alirlardi en azindan ayda 1 domain, futbol siteleri cortlasa bile program/worm devam ederdi yayin hayatina. ya da ben cok basit dusundum adklfj dogru diyorsun, random domain pingleri dikkat cekebilir ama backup olarak yapabilirlerdi son care olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 vardir bi bildikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Borastus said: sizi söyle alayım https://www.quora.com/What-is-the-most-sophisticated-piece-of-software-code-ever-written/answer/John-Byrd-2su gecen digest’imde cikmisti harika. neden boyle seyler yapmiyorlar artik :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar