dana22 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 adi cok vahim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Liebe said: Piyasanın içinde olmayan adamlar nasıl belli, marketin tek geliri ürün satışından sanıyorlar =) ciro ve aktivite primleri, sözleşmede kafadan çaktıları rebateler vs gelirlerinin asıl kısmını oluşturuyor kardeş sanki para senin cebine giriyormuş gibi sektör çokbilmişi muhasebeciliği yapma lütfen. zaten batıyormuş firma sokağa koyacaklarmış sizi, unilever öyle dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 sen unileverin yalancısı mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 khalad said: Xaero said: http://i.hizliresim.com/Rkd4oR.jpg Arabayı yıkadıktan sonra bununla siliyorum yanıyor resmen... Bide silecek suyuna bunu koyuyorum ne yağmur ne camur durmuyor... kaç kayme bu 2-3 lira bişey olması lazım, biz de dükkanda kullanıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 bu urun bim de mi a101 de mi_?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 goldbären said: Liebe said: Piyasanın içinde olmayan adamlar nasıl belli, marketin tek geliri ürün satışından sanıyorlar =) ciro ve aktivite primleri, sözleşmede kafadan çaktıları rebateler vs gelirlerinin asıl kısmını oluşturuyor kardeş sanki para senin cebine giriyormuş gibi sektör çokbilmişi muhasebeciliği yapma lütfen. zaten batıyormuş firma sokağa koyacaklarmış sizi, unilever öyle dedi. o yunilevırın da... bağıra bağıra batıyoruz olm el birliği yapın kotex kleenex huggies ne varsa gidin alın marketlerden eşinize dostunuza :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 kleenex aldım bi kere, meh dedim bi numarası yokmuş, bi daha da almadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 ama indirimli verirsen toptan alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 asdfsfdfs açıkta kalırsan pizzamı paylaşırım senle keke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 ben de size wifi sifremi verebilirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 kotex verelim bi onu dene sdsfds kleenex süper bir ürün abi kullanan bağımlısı oluyor. ama piyasa çok acayip abi, şirket içinde hala selpakı olan var mı diye soran oluyor birbirine boş bulunup asdasfasda o derece yerleşmiş kafalara, gidip şimdi kleenex hem daha ucuz hem daha kaliteli diye ikna etmek mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 lipton ice tea aliyorum ben baya batmazsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 yok ya bunun eşi danışman, en az 8-10k maaş alıyor, hanım çalışır bu da evde rpg bir oyunda level kasıp satar geçinirler gül gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Fin said: lipton ice tea aliyorum ben baya batmazsiniz. okumayı öğrenelim. batan lever değil. keşke batsa. adamlar daha yeni "yağmur ormanlarını kes palm ormanı dik" diye rüşvet verdi endonezyaya, sonra da sustainable living için neler yaptık, biz dünyayı nasıl seviyoruz haberiniz var mı diye mailler atıyor, pc açılınca internet explorerdan zorla böyle sayfalara giden popuplar koyuyorlar önümüze. bu ihanet çemberinde yaşadıktan sonra sokağın karşısındaki bim ve a-101'de daha samimi ve açıksözlü tokat bulunca ne varsa anadolu kaplanında var diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Fin said: lipton ice tea aliyorum ben baya batmazsiniz. unileverde değilim ben hacı ya kimbırli klarktayım, kotex, huggies, kleenex tişşuu, depend yaşlı donu falan var onlardan alın :p goldbären said: yok ya bunun eşi danışman, en az 8-10k maaş alıyor, hanım çalışır bu da evde rpg bir oyunda level kasıp satar geçinirler gül gibi... ben de öyle diyorum aslında ikna edemiyorum bir türlü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Yasli donunu makyajlayip gamer donu diye pazarlarsaniz batmazsiniz aslinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 aslında "depend on us, your raids wont stop for unimportant things" gibi bir sloganla piyasayı kasıp kavurabiliriz. seni gözüm tuttu genç, yarın gel pazarlamada 200 lira yövmiyeyle işe başla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Auril said: Yasli donunu makyajlayip gamer donu diye pazarlarsaniz batmazsiniz aslindadxracer koltuklar gibi :D çok satar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 5 renk ledli isik eklemeyi unutmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 fap kit de lazim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 ogrenciyken peripella evin vazgecilmeziydi bi de dost yogurt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 dana22 said: fap kit de lazim.. bim a101 şöyle bi şey satsa gelirleri ikiye üçe katlanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Liebe said: Fin said: lipton ice tea aliyorum ben baya batmazsiniz. unileverde değilim ben hacı ya kimbırli klarktayım, kotex, huggies, kleenex tişşuu, depend yaşlı donu falan var onlardan alın :p goldbären said: yok ya bunun eşi danışman, en az 8-10k maaş alıyor, hanım çalışır bu da evde rpg bir oyunda level kasıp satar geçinirler gül gibi... ben de öyle diyorum aslında ikna edemiyorum bir türlü :( ulan bütün arabistanda kleenex var yeter o size. selpak girememiş buralarda piyasaya pek. elin pakisi bile kleenex'te kleenex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar