sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 İş bankasında mayış hesabım vardı, o avantajlardan mütevellit yıllardır iş bankasıyla çalışıyorum. Ancak yıl sonu itibari ile bu avantajlar bitecek. BIST 100 takılabileceğim, ota boka masraf hesap işletim ücreti istemeyen hangi banka ile çalışabilirim? Enpara hesabım var, girdim baktım hisse senedi fonksiyonu yok sanırım. NEDİR? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Halkın bankası Halk Bankası , arkasında reiz var nasılsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Noel bitmeden halk bankasına yatır paranı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 yapıkredi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 yapıkredi ya da isbankası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 yapıkredi çok pratik 44 diye birşey var, hesap işletim ücreti vs de almıyorlar iyi oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 işbank iyidir orda kal bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 tabii ki brit bank Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Cepteteb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Enpara'da sanırım yatırım hesabı olayı yoktu. CEPTETEB'de ise binde 2 komisyon oranı ile yatırım hesabı açıyorlar. Bankaların çoğu en az 2 adet otomatik ödeme talimatina vadesiz hesaplardan işletim ücreti almıyor, transfer için Enpara ve CEPTETEB'in sunduğu avantajları bulmak zor yatırım hesabıyla birlikte :) Yatırım hesabı için büyük bankaların çoğu genellikle binde 2 komisyon oranı ile hesap açıyor. Garanti'yi sevmediğimden bilmiyorum ama Akbank, İş Bankası ve Yapı Kredi'de bu şekilde. Halkbank'ı düşünürsen binde 1.5 ile açıyorlar. Hepsi aylık işlem hacmine göre komisyon oranını düşürebiliyor bu arada aklında bulunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Vielen dank Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar