Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PC Yenileme

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam, bayadır ilgilenmediğim için bu işle çok uzak kaldım. Aşağıdaki gibi bir sistemim var birkaç senelik. Çok eskimeden biraz yenileyeyim diyorum. Siz olsanız nereden başlardınız? Ekran kartı mı? Yoksa ram tak geç mi? Storage yeterli gelmyior, external almayı düşünüyorum mesela.

Tavsiye pls.

https://i.hizliresim.com/ZOGaYo.jpg
Mesaj tarihi:
External alma, internal HDD al 3-4 TB, yeterli gelecektir.
İşlemci 7700k indirimi kovalanır, BF'de baya indiydi fiyatı
RAM anakarta uygun 16 GB bişiyler
Ekran kartı da bütçeye göre
Mesaj tarihi:
niye 7700k alıyor 2 sene sonra. yeni işlemci alacak zaten. anlamadım. 6600k şu an için ve hatta önümüzdeki 2 sene için gayet derece yeterli değil mi, ben mi yanlış biliyorum.
Mesaj tarihi:
Ne oynayacağına bakar, pek değil ama.
Single player oyunlarda sıkıntı yaşamaz da işlemciye yüklenen multi birşey oynamaya kalktığında veya yeni ekran kartıyla sıkıntı yaşar.
Mesaj tarihi:
bana kalsa işlemciyi ve anakartı güzel fiyata okutmaya calısırım 1600 ve b350 alırım bi tane az koyup üstüne, multi oynuyosan tabi kafa rahat edersin. 2k ve 4k da zaten fps farkı yok neredeyse 8000 serisi ile. R2 çıkmadan yapmak lazım tabi bunu. r2 çıkınca 6600 fiyatları iyice düşer.
Mesaj tarihi:
Lancelion said:

vega 64 al, monero mininge sok, kendi parasini cikarsin, havan+high end gpun olsun.
bir crypto kölesi olarak bunca fikrin içinde kalbimi küt küt attıran fikir bu oldu asjfhasjkfhasf
  • Yeni Oluştur...