Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 17. Hafta: Galatasaray - Göztepe | 24 Aralık Pazar - 19.30

madcow

Öne çıkan mesajlar

3 attık 3-4 tane 100% kacırdık. Yalandan penaltıdan gol dısında 1 pozisyonu var goztepenin scarione'nin kacrdıgı sut. Daha ne kadar ezilebilir bilmiyorum. Bi de hakem orta sahadaki mucadeleyi goztepeye vermek icin havadan kac tane faul uydurdu bilmiyorum yani.

Verilmeyen penaltımızı da unutmusum bak.
Sosyal ağlarda paylaş

abi ben anlamıyorum 3-1 yenmişsin daha halen hakem diyorsun.

ilk fb ile 2-2 berabere kaldık. elimizden kaçtılar. hakem diyorlar.

trabzona 3 tane attık. ona da sağda solda hakem diyenler oldu.

BJK yi yenseydik yada berabere kalsaydık . Apple kesin hakem derdi.

şu istanbul takımlarında hep bir hakem olayı var anlamak mümkün değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Lig arası var da lig arası boyunca sakat kalmasınlar yani. Gelsinler takımla calıssınlar, tekrar bir fitness yuklemesi yapılsın.

smyrnas said:

Benim 3-1 yenmem hakemin macı katlettigini, rakibe yalandan penaltı verdiigini, benim acık secik penaltımı vermedigini, faullerde taraflı davrandıgını, kart tercihlerinde hatalı oldugunu degistirmiyor. Kazanınca konusmayınca bir gun boyle 3 atamıyorsun kaybediyorsun. Her mac 3 5 atıcaz bu kadar pozisyona girecegiz diye bir durum yok.

Ya adam faulden sonra avantajımız kayboldu faulu vermedi, sonra gitti hızlı hucumda avantajımızı varken "sarı kart vericem" diye hucumu kesti. Yani en basit kuralların tamamını bile bize karsı negatif olacak sekilde yanlıs kullandı. Sonra hala hakem? Hala hakem hep hakem duzelene kadar hakem.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi taraflı falan değil işte. siz sadece büyük takım GS,FB ,BJK diye odaklanıyorsunuz. yoksa genel olarak hakemlerimiz kötü işte.yoksa göztepenin de ne penaltıları verilmedi. ne faulleri çalınmadı.

En başta şu maçta fernandomudur nedir onun halile yaptıgı yumruk olay hareket zaten. senin mantıgınla kollamış adam sizi.
Sosyal ağlarda paylaş

yumruk yoksa tokat var. çokta farklı değil. maç içinde sadece o hareket değilki. kaç kere halili indirdiler de hakem bir şey demedi.

Neyse Tebrikler Gs ye. 2. yarı hakkaten güzel oynadılar. açıkçası tudor olsaydı muhtemelen gene 3 lü savunma yapar. halil orayı parçik pinçik ederdi. çünkü 4 lü savunmaya ragmen orta saha gene defansa yardım etti , bunun sonucu göztepe ileride 2. yarı top tutamadı.

son lafım da tamer tunaya gelsin. ilk başta BJK maçı ve Son Gs maçındana kaybetmiş olsakta bizi lig te orta-üst seviye arasına soktu. ilk yarıda oldugu gibi FB ve Trabzondan puan alarak başlarsak 2. yarı avrupa yolu açılır bize. sonra deymeyin keyfimize :)
Sosyal ağlarda paylaş

smyrnas said:

ilk fb ile 2-2 berabere kaldık. elimizden kaçtılar. hakem diyorlar.

trabzona 3 tane attık. ona da sağda solda hakem diyenler oldu.

BJK yi yenseydik yada berabere kalsaydık . Apple kesin hakem derdi.

şu istanbul takımlarında hep bir hakem olayı var anlamak mümkün değil.

Abi cidden su dogru bak. Cidden forumun da ozeti. Helal.

Mactan filan bagimsiz. Adam gibi izlemedim zaten.

3 buyuklerin hakem aglamasi kadar yalan bir olay yok. Baksan hakemler hep GS'ye BJK'ye FB'ye karsi.

Hep diyorum surada Anadolu takimlarini tutan olmadigi icin sanki herkes 3 buyuklere karsi calisiyormus gibi de alakasi yok tabii. Kendi icinde celiskinin en buyuk ozetidir su aslinda. Besiktasliya sorsan Besiktasa kiyiyorlar, GS'liye sorsan GS'liye kiyiyorlar. Yendikleri zaman da hakemi de yeniyorlar. Vay be.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...