sostizm Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 bitti... Çok güzel maç oldu ama arkadaş helal olsun iki takıma da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 maicon 2. sarıyı gorurse ceszasını kupada cekecek. kırmızı gor adam. tuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Hakemi de rakibin ustune koyup oyle ezdik. yendik bile degil ezdik tertemiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 valla madcow . bir şeyi ezdiginiz yok dostum kusura bakma. güzel maç oldu de geç bence. 2001 senesinde oldugu gibi 50 bin göztepeli ile ezdigimiz bir 2. yarı maçına denk gelebilirsin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 3 attık 3-4 tane 100% kacırdık. Yalandan penaltıdan gol dısında 1 pozisyonu var goztepenin scarione'nin kacrdıgı sut. Daha ne kadar ezilebilir bilmiyorum. Bi de hakem orta sahadaki mucadeleyi goztepeye vermek icin havadan kac tane faul uydurdu bilmiyorum yani. Verilmeyen penaltımızı da unutmusum bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Hakem hayırdır ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 tamam peki haklısın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Umarım Rodriguez ve Fernando'nun sakatlıkları uzun sureli tekrarlayacak sakatlıklar olmaz soyle 2 hafta dinlesinler duzelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 arada kupa maçı falan varsa christmas sakatlığıdır onlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Lig arasi yok mu olm zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 abi ben anlamıyorum 3-1 yenmişsin daha halen hakem diyorsun. ilk fb ile 2-2 berabere kaldık. elimizden kaçtılar. hakem diyorlar. trabzona 3 tane attık. ona da sağda solda hakem diyenler oldu. BJK yi yenseydik yada berabere kalsaydık . Apple kesin hakem derdi. şu istanbul takımlarında hep bir hakem olayı var anlamak mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Lig arası var da lig arası boyunca sakat kalmasınlar yani. Gelsinler takımla calıssınlar, tekrar bir fitness yuklemesi yapılsın. smyrnas said: abi ben anlamıyorum 3-1 yenmişsin daha halen hakem diyorsun. Benim 3-1 yenmem hakemin macı katlettigini, rakibe yalandan penaltı verdiigini, benim acık secik penaltımı vermedigini, faullerde taraflı davrandıgını, kart tercihlerinde hatalı oldugunu degistirmiyor. Kazanınca konusmayınca bir gun boyle 3 atamıyorsun kaybediyorsun. Her mac 3 5 atıcaz bu kadar pozisyona girecegiz diye bir durum yok. Ya adam faulden sonra avantajımız kayboldu faulu vermedi, sonra gitti hızlı hucumda avantajımızı varken "sarı kart vericem" diye hucumu kesti. Yani en basit kuralların tamamını bile bize karsı negatif olacak sekilde yanlıs kullandı. Sonra hala hakem? Hala hakem hep hakem duzelene kadar hakem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 10 kişi kalsaydınız görürdüm hakemi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Abi taraflı falan değil işte. siz sadece büyük takım GS,FB ,BJK diye odaklanıyorsunuz. yoksa genel olarak hakemlerimiz kötü işte.yoksa göztepenin de ne penaltıları verilmedi. ne faulleri çalınmadı. En başta şu maçta fernandomudur nedir onun halile yaptıgı yumruk olay hareket zaten. senin mantıgınla kollamış adam sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 abi yakismiyor bu kadar fanatiklik =/ guzel mac oldu, hakem maci biraz katletti, son 20 dakika goztepe de biraz saldi ama maicon'un golune kadar gayet keyifliydi. goztepe uefa'ya gider umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 yumruk yok. sarı kart dogru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 fernando'ya kırmızı gösterse niye kırmızı diye hakemi yargılayamazsın kesinlikle. ama sarıyla da geçilebilecek bi pozisyon. hani sanki gelip tabanla göğüsüne girmiş gibi yorumlar var, opnlar komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Su yasin'in pozisyonunun tekrarını izliyorum mesela cıldırasım geliyor 10 metre onunde pozisyon hakemin. Gorus acısını kapatan hic bir sey yok. İlk devredeki penaltıyı verip bunu vermeyen adamın niyeti bellidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 yumruk yoksa tokat var. çokta farklı değil. maç içinde sadece o hareket değilki. kaç kere halili indirdiler de hakem bir şey demedi. Neyse Tebrikler Gs ye. 2. yarı hakkaten güzel oynadılar. açıkçası tudor olsaydı muhtemelen gene 3 lü savunma yapar. halil orayı parçik pinçik ederdi. çünkü 4 lü savunmaya ragmen orta saha gene defansa yardım etti , bunun sonucu göztepe ileride 2. yarı top tutamadı. son lafım da tamer tunaya gelsin. ilk başta BJK maçı ve Son Gs maçındana kaybetmiş olsakta bizi lig te orta-üst seviye arasına soktu. ilk yarıda oldugu gibi FB ve Trabzondan puan alarak başlarsak 2. yarı avrupa yolu açılır bize. sonra deymeyin keyfimize :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Bu Beinsports'un mac ozetleri ve yorumları icin niye suresi hep cok kısıtlı? Nereye kosturuyor olabilirlerki pazar aksamı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 https://twitter.com/SinyorGrande_/status/945000717378572288 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 hahahahahah jahovic kral adam ya . jahovic e izmirde mekan sahibi diyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 smyrnas said: abi ben anlamıyorum 3-1 yenmişsin daha halen hakem diyorsun. ilk fb ile 2-2 berabere kaldık. elimizden kaçtılar. hakem diyorlar. trabzona 3 tane attık. ona da sağda solda hakem diyenler oldu. BJK yi yenseydik yada berabere kalsaydık . Apple kesin hakem derdi. şu istanbul takımlarında hep bir hakem olayı var anlamak mümkün değil. Abi cidden su dogru bak. Cidden forumun da ozeti. Helal. Mactan filan bagimsiz. Adam gibi izlemedim zaten. 3 buyuklerin hakem aglamasi kadar yalan bir olay yok. Baksan hakemler hep GS'ye BJK'ye FB'ye karsi. Hep diyorum surada Anadolu takimlarini tutan olmadigi icin sanki herkes 3 buyuklere karsi calisiyormus gibi de alakasi yok tabii. Kendi icinde celiskinin en buyuk ozetidir su aslinda. Besiktasliya sorsan Besiktasa kiyiyorlar, GS'liye sorsan GS'liye kiyiyorlar. Yendikleri zaman da hakemi de yeniyorlar. Vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Anadolu takimlarini tutanlar da var abi burada. Bak adam karabaglarin bogrunden goztepeyi tutuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Genel olarak yazdim onu. Goztepe var iste bir tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar